Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka píše:
Dobré ráno všem. Včera v noci jsem volala na ARO a stav byl o dost lepší než ráno. Trochu se mi ulevilo a aji sem se vyspala. Samozřejmě mě drží s radovanim při zemi že může nastat zhorseni ale teď je všechno v pořádku.
Přečetla jsem se zatajeným dechem.
Budu na tebe a na tvého muže myslet
Moc věřím ve šťastný konec
![]()
Tak to je skvělá zpráva!!
Věřím, že to dobře dopadne a moc vám to přeju!
Novinky…dnes mě za ním dokonce pustili. Nevěděl o mě. Je stále v umělém spánku. Ale má stabilizovaný krevní oběh. Dnes mu budou vyndavat ty roušky nasáklé krví. Pak budu volat. Radovat se bojím.
@Citronkalekninka píše:
Novinky…dnes mě za ním dokonce pustili. Nevěděl o mě. Je stále v umělém spánku. Ale má stabilizovaný krevní oběh. Dnes mu budou vyndavat ty roušky nasáklé krví. Pak budu volat. Radovat se bojím.
Se zatajenym dechem sleduju prubeh tehle diskuze. To jsou skvele zpravy a drzim palce, aby i dal pokracovaly. Mysli na vas tolik lidi a vsichni drzi, co maji
![]()
@Citronkalekninka i já to čtu, čekám na dobré zprávy a prožívám to s vámi. Také jsme to zažili u dědečka, ale to je jiný příběh. Posílám na dálku hodně sil, podpory, víry a naděje tobě i manželovi a celé rodině
!!! A já věřím na zázraky, protože vím, ze se dějí
!! Dobré to bude…
!!!
Holky a zkušenosti s tím umělým spánkem? Nechává to následky?
@Citronkalekninka já mám zkušenost s umělým spánkem u tatínka. Spal týden a lékaři nás upozorňovali, že se probudit nemusí nebo může být zmatený, nemusi nás poznávat a poznat, nemusí si pamatovat jak a co bylo dříve…Taťka vše ale zvládnul na jedničku
jen se samozřejmě divil, jak ten týden, co spal, utekl…myslel, že spal chvílí…přeji, ať váš. příběh má šťastný konec
![]()
Je to velmi vážný. Otevřeli ho aby vyndali ty rousky a zase to krvácí. Je podruhé na sále. Stav stejný jak před těma dvěma dny. Chirurg se to snaží zastavit.pane bože on mi umře. ![]()
Uplne me zamrazilo, kdyz to ctu…Uz to vypadalo tak slibne.Snad se jim to podari zastavit, muze se to zase zlepsit! Drz se, neprestavej verit! ![]()
@Citronkalekninka drž se
myslím na tvého manžela, ať má sílu zabojovat.