Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Se zatajeným dechem sleduju vývoj diskuze a držím palce, aby měl příběh šťastný konec. Chápu, že je blbá doba a ten strach, že nedejbože nakazíš sebe, děti nebo muže, je pochopitelnej, ale zkus si něco přečíst o konceptu bazální stimulace. I když je manžel v analgosedaci, i tak vnímá. A Tvoje návštěva, tvoje vůně a hlas a dotek, všechno to pro něj může být světlo na konci tunelu ![]()
@Citronkalekninka
Moc vám držím palce. Dokážu si představit, co prožíváš. Také na vás myslím. Je naděje!!!
@Citronkalekninka drž se
moje babi přežila rupturu aneurysma v mozku, po zákroku žila ještě 10let, zemřela na něco úplně jiného.
@Hanney já když si o tom čtu…10% šance na přežití. Poškození orgánů. Trvalé následky. To je hrozný. Hrozny vyhlídky.
@Citronkalekninka píše:
@Hanney já když si o tom čtu…10% šance na přežití. Poškození orgánů. Trvalé následky. To je hrozný. Hrozny vyhlídky.
nám nedávali vůbec žádnou naději a říkali, že jestli přežije, tak max bude jako ležák v ldn.
Musíš věřit. ![]()
@Citronkalekninka
Ani nevíš, jak moc bych tě chtěla obejmout.
A věř mi, že to není jen fráze
Myslím na vás.
@Citronkalekninka píše:
to teď vůbec neřeš, hlavně ať to přežije! je to mladý chlap, určitě to zvládne a dostane se z toho bez větších následků!
podstatné je, že se dostal do nemocnice včas a tam už se o něj postarají, snad je v nějaké větší dobré nemocnici…
@Citronkalekninka tak to by měl mít špičkovou péči! bydlím kousek odtud. Zvládnete to, určitě!
![]()
Ahoj, je mi hrozně moc líto, co s zažíváte. Dneska se s rodinou pomodlíme za tvého manžela a za vás všechny ![]()
Na diskuzi jsem narazila až dnes. Moc mě zasáhla. Strašně moc vám držím palce a všechno, co mám, ať to dobřee dopadne. A opravdu věřím, že to dopadne dobře, tu nejdůležitější část, dostat se do nemocnice včas, jste zvládli. ![]()
Kdyz se secte to mnozstvi pozitivni energie, kterou vam do Brna posilame, tak verim, ze to dobre dopadne!
![]()
@Citronkalekninka píše:
@pecora jsou prý nejlepší. Ten orim je vyhlášený.
Jsou
ve FNB pracuju, je v dobrých rukou. Drž se..