Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka to věřím, jako určitě se příprav na to, ze bude ještě nějakou dobu mimo a nemej velká očekávání, bude to ještě dlouhá cesta, ale určitě se už bude vše každým dnem zlepšovat ![]()
@Citronkalekninka
Možná bude chvilku mimo, s tím se musí počítat. Ale pak bude šťastný, že tebe a děti má ![]()
@Citronkalekninka uzasne zpravy, nadale drzim vsechno co mam! A prosim te, dulezite je, ze je pri vedomi a reaguje. Setkani se neboj, dulezita pro nej je tvoje podpora. Muze byt chvillku zmateny, ale to se vsechno spravi
zvladnete to
@Citronkalekninka myslím si, že asi ani nebude pořádně vědět, co se stalo a co má všechno za sebou, tak bych mu to zatím asi ani nevykládala a hlavně ujišťovala, že už je všechno v pořádku a bude to lepší a lepší ![]()
@Citronkalekninka no teda
!!! Tak to jsou krásné zpravičky
!! Úplně jsem dojata
!! Ať se zítra šťastně shledate
!! Držím pěsti✊ ✊!!A zase napiš, takové zprávy nádherně zahřeji i mně u srdíčka
děkuju!!
@Citronkalekninka
Jednim slovem skvele, jen tak dal! Konecne si budes moct odeechnout
![]()
Ja tady bulim jak zelva. Oni mu dali sluchatko k uchu a ja na nej mohla mluvit. Pry na me reagoval.
ja jsem tak stastna! Zitra za nim muzu. Tak na 13 hodinu. A mam dovezt hygienu.
Jeste je na dychaku tak nemluvi. Proto jsem mluvila jen ja. Ale dobre se jim pry probudil. Hezky reaguje. Hybe vsema koncetinama. Holky moje 14 dní totalni hrůzy vystřídalo totální štěstí. Tohle nemůžu vydržet ![]()
Příspěvek upraven 13.01.21 v 22:18
@Citronkalekninka tak to je naprosto skvělé. I ten jejich přístup, že?
![]()
@Nell2 jo
. To vůbec nečekas. Že ti ho dají k telefonu. A že za ním budu moct jsem taky nečekala. Je to úžasný. Musím jim tam něco dovézt dobrého ![]()
@Citronkalekninka to je paráda! Z celého srdce Vám to přeji a už jen samé pozitivní zprávy! Moc si to zasloužite! Zítra se budeme těšit na zprávu o tom, jak proběhlo setkání, držíme pěsti!
![]()