Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@glaubie další anděl
. Všichni lékaři a sestry jsou andělé. A to neříkám jen proto že mi zrovna tahají manžela z druhého břehu.
@Citronkalekninka Už to tu chvíli sleduji a jen tiše držím palce. Chtěla bych vyjádřit podporu a že na vás myslím… ![]()
@Citronkalekninka píše:
@pecora jsou prý nejlepší. Ten orim je vyhlášený.
To je opravdu v nejlepších rukou ![]()
Stav se nehorsi coz je dobra zprava rikal doktor. Je obehove v poradku. Dren je cisty. Vypada to ze to nikde nekrvaci. Zitra operace asi v 10 nebo 11. Musime byt zitra trpelivy. Budu tam volat az tak ve dve aby uz bylo po operaci. V pripade cehokoli mi budou volat.
@Hanney nepamatuješ si jak dlouho se z toho dostávala? Jak dlouho byla v nemocnici?
@Citronkalekninka budu na vás moc myslet a čekat na dobré zprávy! přeji hodně sil
![]()
@Citronkalekninka píše:
@Hanney nepamatuješ si jak dlouho se z toho dostávala? Jak dlouho byla v nemocnici?
Myslim ze necely mesic, pak byla nejaky cas u moji mamky, nez se vratila k sobe domu. Dostala se z toho uzasne. Drz se, mas nejake leky na zklidneni? Kdyztak si nech neco napsat.
@Citronkalekninka paráda
!!! Dobře se na zítřek vyspi, i tvůj muž spí a nabírá sílu na zítřek
!! A já teď pripijim stamprlickou slivovice na úspěšné a šťastné zítřky nejen vám…
🍀
🍀
🍀
!!!
Moc drzim palce, at vsechno dobre dopadne.
Je v dobrych rukou! ![]()
Volal mi pan doktor. Pry nelekejte se
… Tak rikam uz se stalo
. Pred hodinkou ho privezli ze salu. Operace probehla velmi dobre. Nic nekrvaci. Ale je tak otekly a zavodneny ze to bricho nejde momentalne zasit. Musi ho odvodnit aby ho mohly zasit. Prý to zkusí za 48 hodin ikdyby to neslo uplne tak aspon zmensit tu diru.
@Citronkalekninka ježiš, ale hlavně že to nekrvácí moc držím palce
To jsou skvělé zprávy! A s tím zavodněním, věřím, ze si lékaři taky poradi! Uz to bude jen dobre! ![]()
Stav je nemenny. Urcite se nehorsi.je stabilni. Brnknu zase zitra dopo v 11. Holky moje…snad to bude dobré.