Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
7.1.21 18:31

@glaubie děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.1.21 18:38

@glaubie další anděl :-). Všichni lékaři a sestry jsou andělé. A to neříkám jen proto že mi zrovna tahají manžela z druhého břehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
7.1.21 19:22

@Citronkalekninka Už to tu chvíli sleduji a jen tiše držím palce. Chtěla bych vyjádřit podporu a že na vás myslím… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
7.1.21 20:28
@Citronkalekninka píše:
@pecora jsou prý nejlepší. Ten orim je vyhlášený.

To je opravdu v nejlepších rukou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.1.21 20:56

Stav se nehorsi coz je dobra zprava rikal doktor. Je obehove v poradku. Dren je cisty. Vypada to ze to nikde nekrvaci. Zitra operace asi v 10 nebo 11. Musime byt zitra trpelivy. Budu tam volat az tak ve dve aby uz bylo po operaci. V pripade cehokoli mi budou volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.1.21 20:58

@Hanney nepamatuješ si jak dlouho se z toho dostávala? Jak dlouho byla v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.1.21 21:25

@Citronkalekninka budu na vás moc myslet a čekat na dobré zprávy! přeji hodně sil :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
7.1.21 22:06
@Citronkalekninka píše:
@Hanney nepamatuješ si jak dlouho se z toho dostávala? Jak dlouho byla v nemocnici?

Myslim ze necely mesic, pak byla nejaky cas u moji mamky, nez se vratila k sobe domu. Dostala se z toho uzasne. Drz se, mas nejake leky na zklidneni? Kdyztak si nech neco napsat.

• Citovat
  • Upravit
1494
7.1.21 22:16

@Citronkalekninka paráda :palec: :palec:!!! Dobře se na zítřek vyspi, i tvůj muž spí a nabírá sílu na zítřek :andel:!! A já teď pripijim stamprlickou slivovice na úspěšné a šťastné zítřky nejen vám… :hug: 🍀 :hug: 🍀 :hug: 🍀 :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.1.21 10:05

Moc drzim palce, at vsechno dobre dopadne.

Je v dobrych rukou! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
8.1.21 14:03

Volal mi pan doktor. Pry nelekejte se :-)… Tak rikam uz se stalo :-). Pred hodinkou ho privezli ze salu. Operace probehla velmi dobre. Nic nekrvaci. Ale je tak otekly a zavodneny ze to bricho nejde momentalne zasit. Musi ho odvodnit aby ho mohly zasit. Prý to zkusí za 48 hodin ikdyby to neslo uplne tak aspon zmensit tu diru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27635
8.1.21 14:10

@Citronkalekninka ježiš, ale hlavně že to nekrvácí moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
8.1.21 14:51

To jsou skvělé zprávy! A s tím zavodněním, věřím, ze si lékaři taky poradi! Uz to bude jen dobre! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
8.1.21 20:06

Stav je nemenny. Urcite se nehorsi.je stabilni. Brnknu zase zitra dopo v 11. Holky moje…snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
8.1.21 21:01

@Citronkalekninka myslím na vás, zatím zvládáte skvěle :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie