Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Do pul pate rano zastavovali krvaceni. Ted to nekrvaci. Je obehove stabilni. Ale rikal ze to krvacelo tak masivne ze ten tlak proste poskozoval dalsi cevy. A jeste se uvidi jestli nebudou poskozeny nejake organy. Ja se tady trepu a je mi uplne na bliti. Volat budu v 11.
@Citronkalekninka Nejde ani slovy popsat, co za muka musíš prožívat. Je strašný to číst. Z celého
Ti přeju zázrak
Vím, že je to hroznej stav..A navíc, když za manželem nemůžeš. ![]()
@Citronkalekninka píše:
Do pul pate rano zastavovali krvaceni. Ted to nekrvaci. Je obehove stabilni. Ale rikal ze to krvacelo tak masivne ze ten tlak proste poskozoval dalsi cevy. A jeste se uvidi jestli nebudou poskozeny nejake organy. Ja se tady trepu a je mi uplne na bliti. Volat budu v 11.
Posílám ti
![]()
@Anonymní píše:
@Citronkalekninka Nejde ani slovy popsat, co za muka musíš prožívat. Je strašný to číst. Z celéhoTi přeju zázrak
Vím, že je to hroznej stav..A navíc, když za manželem nemůžeš.
Já za ním včera byla. Ale stejně mu nemůžu pomoct. Ta bezmoc je šílená. Chtěla bych mu tak moc říct jak moc ho milujeme. Jak moc se bojíme. Jak nám tu chybí. A nemůžu. A strašně se bojím že mu to už nikdy neřeknu.
@Citronkalekninka hned po probuzeni se dívám, jestli jsi napsala…(skoro) všechnu energii, kterou nám, posílám tvému manželovi a i tobě
Ať v 11 uslysis jen samé dobré zprávy
!!!
Vím, že ta bezmoc je hrozná, ale držím palce a věřím, že to dopadne dobře.
@Citronkalekninka píše:
dobře to dopadne
Moc na Vás myslím a přeji z celého srdce už jen dobré zprávy!
takové věci by se neměly dít ![]()
Moc drzim palce aby se manzel zase vratil domu ke sve rodine. ![]()
Je stabilizovany. Uz to nekrvaci. Ma tam teda zase ty rousky ktere budou muset za 2 dny opet ven. Ale byt tam musi. Prestava curat takze mu mozna budou muset cistit krev. Vecer v osm budu volat znovu.
Je stabilizovany. Uz to nekrvaci. Ma tam teda zase ty rousky ktere budou muset za 2 dny opet ven. Ale byt tam musi. Prestava curat takze mu mozna budou muset cistit krev. Vecer v osm budu volat znovu.
Aspoň že tak, neustále na Vás myslím a i nadále budu věřit v dobrý konec
manžel to určitě zvládne a budete zase spolu! ![]()