Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42404
5.1.21 22:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 22:10

@Citronkalekninka To je strašný číst :( Moc držím palce, moc moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1231
6.1.21 05:17

Do pul pate rano zastavovali krvaceni. Ted to nekrvaci. Je obehove stabilni. Ale rikal ze to krvacelo tak masivne ze ten tlak proste poskozoval dalsi cevy. A jeste se uvidi jestli nebudou poskozeny nejake organy. Ja se tady trepu a je mi uplne na bliti. Volat budu v 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.21 05:56

@Citronkalekninka Nejde ani slovy popsat, co za muka musíš prožívat. Je strašný to číst. Z celého :srdce: Ti přeju zázrak :srdce: Vím, že je to hroznej stav..A navíc, když za manželem nemůžeš. :,(

• Citovat
  • Upravit
42404
6.1.21 06:52
@Citronkalekninka píše:
Do pul pate rano zastavovali krvaceni. Ted to nekrvaci. Je obehove stabilni. Ale rikal ze to krvacelo tak masivne ze ten tlak proste poskozoval dalsi cevy. A jeste se uvidi jestli nebudou poskozeny nejake organy. Ja se tady trepu a je mi uplne na bliti. Volat budu v 11.

Posílám ti :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
6.1.21 07:14
@Anonymní píše:
@Citronkalekninka Nejde ani slovy popsat, co za muka musíš prožívat. Je strašný to číst. Z celého :srdce: Ti přeju zázrak :srdce: Vím, že je to hroznej stav..A navíc, když za manželem nemůžeš. :,(

Já za ním včera byla. Ale stejně mu nemůžu pomoct. Ta bezmoc je šílená. Chtěla bych mu tak moc říct jak moc ho milujeme. Jak moc se bojíme. Jak nám tu chybí. A nemůžu. A strašně se bojím že mu to už nikdy neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
6.1.21 07:15

@Citronkalekninka hned po probuzeni se dívám, jestli jsi napsala…(skoro) všechnu energii, kterou nám, posílám tvému manželovi a i tobě :hug: Ať v 11 uslysis jen samé dobré zprávy :kytka: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
6.1.21 07:26

Vím, že ta bezmoc je hrozná, ale držím palce a věřím, že to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27638
6.1.21 07:44
@Citronkalekninka píše:

dobře to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
6.1.21 09:35

Moc na Vás myslím a přeji z celého srdce už jen dobré zprávy! :srdce: takové věci by se neměly dít :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
6.1.21 09:47

Moc drzim palce aby se manzel zase vratil domu ke sve rodine. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
6.1.21 11:38

Je stabilizovany. Uz to nekrvaci. Ma tam teda zase ty rousky ktere budou muset za 2 dny opet ven. Ale byt tam musi. Prestava curat takze mu mozna budou muset cistit krev. Vecer v osm budu volat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
6.1.21 11:52

Je stabilizovany. Uz to nekrvaci. Ma tam teda zase ty rousky ktere budou muset za 2 dny opet ven. Ale byt tam musi. Prestava curat takze mu mozna budou muset cistit krev. Vecer v osm budu volat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
6.1.21 11:53

Aspoň že tak, neustále na Vás myslím a i nadále budu věřit v dobrý konec :srdce: :hug: manžel to určitě zvládne a budete zase spolu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
6.1.21 12:08

@Citronkalekninka držím vše co mám :hug: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí