Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
6.1.21 12:36

To jsou hrozne nervy, co zazivas :( Dobre, ze to krvaceni zastavili, alespon mas nejake pozitivni zpravy. Drz se, myslime na vas! :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
6.1.21 12:53

Strašně moc držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
6.1.21 12:58

:hug: :hug: :hug: hodně síly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
6.1.21 20:02

Volala jsem ted. Stejne jak rano. Obehove stabilni. Nejaky prosak tam je ale minimalni. Budou doufat ze to vydrzi do rana a pak se uvidi dalsi postup. Volat budu ráno v osm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
6.1.21 20:10

Kocko, diky za zpravy. Myslim na vas cely den. Dulezite, ze se zatim drzi.Snad se to uz konecne zacne obracet k lepsimu :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
6.1.21 20:26

@Citronkalekninka je bojovník! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.1.21 20:31
@Citronkalekninka píše:
Volala jsem ted. Stejne jak rano. Obehove stabilni. Nejaky prosak tam je ale minimalni. Budou doufat ze to vydrzi do rana a pak se uvidi dalsi postup. Volat budu ráno v osm.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
6.1.21 21:27

Já se právě nějak nemůžu radovat protože to už tu bylo. Byl stabilizovany. A pak vyndali roušky s bylo zle. Bohužel budou roušky muset opět vytáhnout a já se strašně bojím. Kéz by to už přestalo téct :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42371
7.1.21 02:57
@Citronkalekninka píše:
Já se právě nějak nemůžu radovat protože to už tu bylo. Byl stabilizovany. A pak vyndali roušky s bylo zle. Bohužel budou roušky muset opět vytáhnout a já se strašně bojím. Kéz by to už přestalo téct :zed:
:hug: :hug: :hug: Slova jsou zbytečná, drž se. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.1.21 11:32

Situace porad stejna. Nekrvaci to. Operace nekdy zitra behem dopoledne. Bavila jsem se s doktorem jestli muzu prijet. Shodli jsme se na tom ze to bude lepsi odlozit. Ze kdybych moc chtela ze me k nemu pusti ale ze je v hlubokem spanku a nic by z toho nemel a ze ta nemocnice je ted proste nebezpecna pro me a potazmo vlastne i pro nej kdyz se nekde nakazim. Coz ma proste pravdu ze jo. Pry to bude lepsi az bude trosku vnimat. Volat budu nekdy k veceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79964
7.1.21 11:39

@Citronkalekninka Držím všechny palce, které mám, moc. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.1.21 14:25

Uf, to jsou hrozne nervy :( Ale vypada to optimisticky! Nadale drzim palce a hlavne at zitrejsi operace probehne bez problemu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
7.1.21 14:37

@Citronkalekninka jsi hodná, že tady podavas zprávy. Určitě je nás tady moc, kteří na vás myslí a drží manželovi pěsti, byť tu třeba nepisou. Je dobře, že manžel spí, tělo se takto lépe hojí a nabira energii. Tak hodně sil a štěstí vám oběma :hug: 🍀!! A ať mají večer pro tebe lékaři zase o kousek lepší zprávy✊ ✊!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.1.21 16:02

Taky na Vás pořád myslím, mám stejně starého manžela, nedovedu si představit tu hrůzu, kterou prožíváš, i když už jsem toho taky zažila dost. Moc a moc Vám přeju, ať už se to konečně začne lepšit! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.1.21 16:35

@pecora nikdy jsem si nemyslela že se budu bát že budu ve 40ti vdova. A děti mají jen 6 a 4 roky. Nedokážu si vůbec představit že bych o něj přišla. Že by děti byly bez tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí