Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To jsou hrozne nervy, co zazivas
Dobre, ze to krvaceni zastavili, alespon mas nejake pozitivni zpravy. Drz se, myslime na vas!
![]()
Volala jsem ted. Stejne jak rano. Obehove stabilni. Nejaky prosak tam je ale minimalni. Budou doufat ze to vydrzi do rana a pak se uvidi dalsi postup. Volat budu ráno v osm.
Kocko, diky za zpravy. Myslim na vas cely den. Dulezite, ze se zatim drzi.Snad se to uz konecne zacne obracet k lepsimu
![]()
@Citronkalekninka píše:
Volala jsem ted. Stejne jak rano. Obehove stabilni. Nejaky prosak tam je ale minimalni. Budou doufat ze to vydrzi do rana a pak se uvidi dalsi postup. Volat budu ráno v osm.
Já se právě nějak nemůžu radovat protože to už tu bylo. Byl stabilizovany. A pak vyndali roušky s bylo zle. Bohužel budou roušky muset opět vytáhnout a já se strašně bojím. Kéz by to už přestalo téct ![]()
@Citronkalekninka píše:
Já se právě nějak nemůžu radovat protože to už tu bylo. Byl stabilizovany. A pak vyndali roušky s bylo zle. Bohužel budou roušky muset opět vytáhnout a já se strašně bojím. Kéz by to už přestalo téct
Situace porad stejna. Nekrvaci to. Operace nekdy zitra behem dopoledne. Bavila jsem se s doktorem jestli muzu prijet. Shodli jsme se na tom ze to bude lepsi odlozit. Ze kdybych moc chtela ze me k nemu pusti ale ze je v hlubokem spanku a nic by z toho nemel a ze ta nemocnice je ted proste nebezpecna pro me a potazmo vlastne i pro nej kdyz se nekde nakazim. Coz ma proste pravdu ze jo. Pry to bude lepsi az bude trosku vnimat. Volat budu nekdy k veceru.
Uf, to jsou hrozne nervy
Ale vypada to optimisticky! Nadale drzim palce a hlavne at zitrejsi operace probehne bez problemu ![]()
@Citronkalekninka jsi hodná, že tady podavas zprávy. Určitě je nás tady moc, kteří na vás myslí a drží manželovi pěsti, byť tu třeba nepisou. Je dobře, že manžel spí, tělo se takto lépe hojí a nabira energii. Tak hodně sil a štěstí vám oběma
🍀!! A ať mají večer pro tebe lékaři zase o kousek lepší zprávy✊ ✊!!
Taky na Vás pořád myslím, mám stejně starého manžela, nedovedu si představit tu hrůzu, kterou prožíváš, i když už jsem toho taky zažila dost. Moc a moc Vám přeju, ať už se to konečně začne lepšit! ![]()
@pecora nikdy jsem si nemyslela že se budu bát že budu ve 40ti vdova. A děti mají jen 6 a 4 roky. Nedokážu si vůbec představit že bych o něj přišla. Že by děti byly bez tatínka.