Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Volala jsem… operaci má plánovanou na středu. Vypadá to že to už půjde zašít. jinak je celej stabilní. Odvodňuje se pěkně. Jen má oteklá střeva. Zkouší ho budit jen jestli reaguje. Na osloveni otevře oči.
. A to jim prý stačí. Jinak musí pořád spát ať je co nejvíc v klidu. Zítra budu v 11 zase volat
@Citronkalekninka
Hura! To jsou skvele zpravy! Ty si ted vydechni a zkus si odpocinout.At mas sily na dalsi dny
![]()
@Citronkalekninka krásné zprávy
to se ti bude dobře spát
odpocin si a zítra vše bude zase o kousek lepší a hezčí ![]()
A jestli se můžu zeptat…jak vše zvladas s dětmi, pomůže ti někdo? Jestli je moje otázka moc vlezla, neodpovidej ![]()
@Citronkalekninka Super, je to bojovník. Jdi si odpočinout, potřebuješ taky nabrat síly. ![]()
@mimart mám děti naštěstí ve školce. Takže mám ticho a klid
. Víkend byl náročný. Jsou to živlové a pořád se perou a hádají jako správní sourozenci. A pak mám kousek od sebe babicku a dedu. A spoustu uzasnych přátel. To jsem teď taky zjistila
. Takže dobrý. A taky jsem na úřadu práce. V listopadu mi skončila rodičovská dovolená a nic vyhovujícího jsem nesehnala. Byla jsem z toho smutná a teď se to hodí. V práci bych byla marná. Řešila bych jak s dětma. A takhle se budu moct postarat o manžela až mi ho pustí ![]()
@Citronkalekninka ahoj. Cetla jsem celou diskuzi az dnes uplne se stazenym zaludkem. Strasne moc na vas myslim a drzim palce, at vsechno dopadne dobre. Tvuj muz je fakt bojovnik, zkus se trosku uklidnit a odpocinout, neumim si predstavit tu psychickou zatez, kterou ted zazivas. Ale muz je opravdu v nejlepsich rukou, dobre to dopadne, uvidis. Umeleho spanku se neboj, pred rodicakem jsem pracovala na aru, muz proste potrebuje odpocivat a nabirat silu. Kdyz jim otevre oci na osloveni, tak je to skvela zprava. Bude to dlouha cesta, ale zvladne to. Posilam velke obejmuti ![]()
Takže stav se nemění. Zítra má tu plánovanou operaci za pomoci plastického chirurga. Ale asi se to prý bude muset dělat na víckrát.
@Citronkalekninka
Drzim palce a posilam
sleduji diskuzi se zatajenym dechem a verim ze vse bude dobre
hlavne pevne nervy a drzte se!! ![]()
Porad je na sale. Nemam se bat.neni to invazivni zasah. Do bricha nepujdou. Bude se to muset delat na vickrat. Da se tam nejaka houba ktera hoji a vytvari granulat. a pak asi transplantace kuze. Vcera uz ho meli probuzenyho. Nemuze mluvit ma v krku hadicku kvuli podpurneme dychani. Ale na dotazy kyve hlavou a zmackne ruku. Mam volat vecer v osm. Budou vedet jak dopadla operace a jak sel odpojit od podpurneho dychani. A jestli bych zitra za nim mohla.
@Citronkalekninka to jsou krásné zprávy!
úplně se mi derou slzy do očí! určitě už bude dobře! myslím, že kdyby si nebyli jisti, tak by se ho nepokoušeli probouzet! držím strašně moc pěsti, abys za ním zítra mohla! to bude krásné setkání!!!
![]()
@pecora bojím se jak na mě bude reagovat. Po tom dlouhém spánku.