Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka píše:
Ja tady bulim jak zelva. Oni mu dali sluchatko k uchu a ja na nej mohla mluvit. Pry na me reagoval.ja jsem tak stastna! Zitra za nim muzu. Tak na 13 hodinu. A mam dovezt hygienu.
Jeste je na dychaku tak nemluvi. Proto jsem mluvila jen ja. Ale dobre se jim pry probudil. Hezky reaguje. Hybe vsema koncetinama. Holky moje 14 dní totalni hrůzy vystřídalo totální štěstí. Tohle nemůžu vydržet
Příspěvek upraven 13.01.21 v 22:18
Skvělé zprávy! Držím moc palce, ať už je jen líp! ![]()
@Citronkalekninka píše:
Aby jste věděly komu jste to drželi pěsti.
Sympaťák!
@Citronkalekninka manžel je sympaťák a vypadá jako pohodový chlap! děti jsou taky moc šikovné! musí to být pro ně moc těžké, ale věřím, že už se tatínka brzy dočkají
asi už máš dnešní setkání za sebou, určitě se nám zase ozvi, nám všem tady tvé pozitivní zprávy dělají velkou radost a nabíjejí nás pozitivní energií ![]()
@Citronkalekninka píše:
To je pravda. Moc jste mi tu všechny pomohly. Děkuji
víte někdo, jak tohle vzniká? v tak mladém věku, uplně mě to šokovalo ![]()
@Káťa19 přesně nevím, zkus to vygooglit, ale co vím, tak se to může objevit kdykoli, i miminka se s tím rodi ![]()
Holky uz nebyl na ventilaci
ale šeptal a tam je frmol tak jsem mu toho moc nerozumnela. Ale super. Vypada teda hrozne. Trepe se. Boli ho to. Je mu zima. Ale bude lip. Usmival se na me. Pusou ukazoval ze mi dava pusu
. A takovy ty neznosti rikal…vsak víte
. Ptal se na deti. Vecer si zavolam jak mu je. A zitra dopo se zeptam jestli zas muzu dojit. Operaci ma planovanou az v nedeli. Aby si odpocinul.
@Citronkalekninka šeptat může ještě nějakou dobu, kanyla co vedla do plic prochází skrz hlasivky a je to normální
snad už je všechno konečně na dobré cestě ![]()
@Citronkalekninka parada, strasne hezky se to cte
moc vam fandim dal ![]()
Volala jsem…Stale dobry. Drzi se. Je klidný. Uz aspon vi kde je. Dycha porad sam. Akorat je zeslablej. Sestricka mu vyridila ze ho pozdravuju a ze na nej moc myslime. ![]()
Měli jste obrovské štěstí, to se tak hezky čte, tenhle konec. I když to ještě zdaleka konec není, ale probral se, poznal tě, mluví, nádhera. Manžel je bojovník. A sestřičky a doktoři - ti musí mít přímo křídla a svatozář. Asi bych se pokaždé rozplakala, jen co bych je viděla. Jste šťastní lidé. I přes tu hrůzu jste.