Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1086
19.1.21 18:47
@Citronkalekninka píše:
Dnes mel takovou horsi naladu. Smutnou :-( je mi ho lito. Chtěl by domů. Kdyby vedel…jak dlouho tam jeste bude. Vypada ze uz ma tak 90 kilo :-(

Je mu smutno, není mu dobře, všechno si uvědomuje, klid nemá. Bude líp, neboj. :kytka: :kytka:
Já si vždycky, když je nějakej problém, říkám, že za měsíc - dva, bude líp. Takže neboj - za pár týdnů bude líp. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
20.1.21 07:22

@Citronkalekninka
A na jak dlouho to jeste v nemocnici vypada? Budou ho stehovat na JIP?
Ono se mu nediv, hrozne se mu to tam vlece. Nebude tam ale donekonecna. Pomaloucku strihejte metr, i kdy bude jeste dost dlouhy. Kazdy uplynuly den vas ale posouva k cili. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
20.1.21 09:01

@Niky2 na JIP ho dají až bude tlak na lůžka. Zatím si ho chtějí nechat na aru. A na jak dlouho…to nikdo neví. Podle toho břicha..a to půjde ještě několikrát. Asi bych musela mluvit přímo s plastickým chirurgem. Vidím to na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
20.1.21 11:11

Zlobi to bricho. Tak pojede dnes na CT. Na vysetreni bricha. Co tam je za problem. To uz by byla ale pry vec chirurgu. Ale uz posledne se jim tam spatne dostavalo tak nevi doktor jak by se to resilo. Pojedu za nim zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
20.1.21 13:12
@Citronkalekninka píše:
Zlobi to bricho. Tak pojede dnes na CT. Na vysetreni bricha. Co tam je za problem. To uz by byla ale pry vec chirurgu. Ale uz posledne se jim tam spatne dostavalo tak nevi doktor jak by se to resilo. Pojedu za nim zase.

Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
20.1.21 15:14

Byl na CT. Vypadá to na dírku ve střevě. Doktor říkal že neví jak to chirurgové vyřeší že asi vemou kus střeva. Ale zas prostě otevřít. Místo aby se hojil tak ho zase rozřežou. na sál půjde asi dnes. Podle volných operačních sálů. To co má zůstat v žaludku a ve střevě teče do břicha. Musí ho hlídat kvůli otravě krve. Dostane ATB. A je hodně unavený takže ho asi na chvíli hodí zas do nějakého spánku :-( :cry:. Pane bože ať tam zase něco nepraskne :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
20.1.21 15:55

@Citronkalekninka
Moc drzim palce a myslim na vas :hug: Ten osud vas teda zkousi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.1.21 16:05

@Citronkalekninka :kytka: :hug: Nic nepraskne, zvládnou to doktoři i manžel. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
20.1.21 16:09

@Citronkalekninka Moc Vám přeju zázrak :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.1.21 16:16

To zvladnou :hug: :hug: :hug: hodne sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
20.1.21 18:02

@Citronkalekninka neboj se, to nejhorší už máte za sebou! s tímto už si doktoři poradí! nezapomínej, jací jsou tam machři a věř, že to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
20.1.21 20:18

Takže Doktor říkal že mu ještě dali nějakou kontrastní látku aby to viděli pořádně na tom CT a ten únik ze střev se nepotvrdil. Takže zítra jde na operaci s tím břichem ( Nevěděl v kolik) a doufají že tam nic závažného nenajdou. Že by to šlo operovat velmi těžko. Jinak je bez zánětu, bez ATB. Vůbec to nechápu. Co se děje. Co za tekutinu tam teda viděli…asi mě už klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
20.1.21 20:58
@Citronkalekninka píše:
Takže Doktor říkal že mu ještě dali nějakou kontrastní látku aby to viděli pořádně na tom CT a ten únik ze střev se nepotvrdil. Takže zítra jde na operaci s tím břichem ( Nevěděl v kolik) a doufají že tam nic závažného nenajdou. Že by to šlo operovat velmi těžko. Jinak je bez zánětu, bez ATB. Vůbec to nechápu. Co se děje. Co za tekutinu tam teda viděli…asi mě už klepne

Tak to je dobře, Sama jsem prožila hrůzný období s chybnou diagnozou, takže vím, že informace od lékařů je třeba brát s jistou rezervou. Věř, že to bude dobrý, nejhorší má za sebou, chce to jen čas. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4100
21.1.21 16:50

@Citronkalekninka tak co dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.1.21 17:21

@Kolarkaa volala jsem v jednu. To šel zrovna na sál. Prý mám volat večer. Tak zavolám v sedm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí