Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka píše:
@Hrozina no on mi hlavně ještě v pátek nepřipadal že by byl schopen udržet telefon. Až včera byl obrovský posun. Tak uvidímeale mě na tom nezáleží…to není podstatné. Hlavně ať je lepší a lepší a ať už ho mám doma
Tohle už je velký pokrok, ten zlom musel přijít, my jsme tady tomu věřily. ![]()
Tak jsem si nad tím popřemýšlela- to by člověk nevěřil, že si někdy řekneš - super, je na JIPce. Ale u Vás je to fakt dobrá zpráva, že se tam z toho ARA dostal.
@Citronkalekninka nevím, zda jsem ta pravá osoba na objektivní názor, když pracuji s nejhoršíma z nejhorších. Ale ano, je to tak hrozné, jak se píše. Před Vánoci jsme měli úmrtnost 90%. Teď je zase o trochu lépe. Ale umírají mladí, zdraví, štíhlí i sportovci. ![]()
@Lajka09 píše:
@Citronkalekninka nevím, zda jsem ta pravá osoba na objektivní názor, když pracuji s nejhoršíma z nejhorších. Ale ano, je to tak hrozné, jak se píše. Před Vánoci jsme měli úmrtnost 90%. Teď je zase o trochu lépe. Ale umírají mladí, zdraví, štíhlí i sportovci.
Tyjo, to musí být strašné na psychiku.
![]()
Drž se.
@Lajka09 píše:
@Citronkalekninka nevím, zda jsem ta pravá osoba na objektivní názor, když pracuji s nejhoršíma z nejhorších. Ale ano, je to tak hrozné, jak se píše. Před Vánoci jsme měli úmrtnost 90%. Teď je zase o trochu lépe. Ale umírají mladí, zdraví, štíhlí i sportovci.
Pane bože to je hrozný. Kdy tohle skončí ![]()
@Hrozina že to je mazec.kdyz má člověk radost že má chlapa na jipce
@Lajka09 píše:
To je strašné.
@Citronkalekninka Pořád sleduju, držím palce a radují se z pokroků! Držte se všichni! ![]()
@Citronkalekninka ano, očkovaná už jsem, stejně jako většina kolegů.
@aiwwa ano, musím říct, že zejména okolo Vánoc to bylo budku. Ale nechci tady plevelit diskuzi, mám radost, že se manžel zakladatelky uzdravuje. ![]()
@Lajka09 to není žádné pleveleni
to je bohužel taky aktuální téma
a mužem se tu bavit o něčem jiném. ikdyž taky smutném. Takže jestli má někdo i něco veselejsiho tak sem a tím ![]()
@Lajka09 píše:
Vesejšího? Málem mi prdla cévka při psaní písmenka k 🙉
Já už o prdlé cévce žertovat nebudu
. Už mu ani nemůžu říct nerozčiluj se nebo ti prdne cévka ![]()
Vsechno dobry. Nehorsi se. Bude to ale na dlouho rikal chirurg. Kdy pujde na sal je predcasne rikat. Ze spis musi vymyslet jak mu to vyresi. Jak to uzavrou.
@Citronkalekninka Ale můžeš! Já si taky dělám srandu, že některý lidi snad slyší trávu růst, že jsou hrozní. ( Já slyším tak leda houkat vlak). ![]()
@Citronkalekninka Ale to všechno jsou už dobré zprávy. Že to půjde pomalu není důležité, hlavně že to půjde.
@inkakřivák píše:
@Citronkalekninka Ale to všechno jsou už dobré zprávy. Že to půjde pomalu není důležité, hlavně že to půjde.
To ano.ja to pochopila tak že to už stejně nepůjde normálně zašít. Že tam musí dát nějakou náhradu. Už na aru mi to naznačovali.