Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lajka09 ahaaaa ty myslíš tu díru. tak to nevím. ale jednou jsem to zahlédla a 50 cm určitě ne. Myslím že tak těch 20. Ale nevím.
Je na tom líp a líp. Začínám věřit že už bude dobře. Na jipce se na mě netváří tak jsme domluvení že když to půjde že zkusím přijet až v neděli. Teď už třeba bude zvládat být na mobilu aspoň pár minut denně. A budu si dál volat do nemocnice.
@Citronkalekninka Všichni tady tomu věříme
a taky mu držíme palce, takže to musí fungovat ![]()
@Citronkalekninka úžasné!!!musis věřit a věřit, vůbec žádné negativní scénáře a bude zase všechno dobre.moc držím palce!!
@Citronkalekninka ano, to je ta díra. Až bude mít mobil a bude schopen, ať to zkusí vyfotit a poslat. Uděláme konzilium ![]()
Bojuje, lepsi se, cvici
. Sestra rikala ze je tam obrovske zlepseni. Bricho se nehorsi. Ted jsem mu volala. Mluvili jsme 10 minut
. Jeste furt je na umele strave. Ale na tu peristaltiku dostava injekce. Chce to cas. Bude dobre. Uz je to veselejsi.
@Citronkalekninka píše:
Bojuje, lepsi se, cvici. Sestra rikala ze je tam obrovske zlepseni. Bricho se nehorsi. Ted jsem mu volala. Mluvili jsme 10 minut
. Jeste furt je na umele strave. Ale na tu peristaltiku dostava injekce. Chce to cas. Bude dobre. Uz je to veselejsi.
@Citronkalekninka To zní úžasně a jako zázrak, když jsem koukala, jaké mají tihle lidé šance. Fantastické, asi bych brečela štěstím. Ať se to klidně táhne, to je přece jedno. Hlavní je, že máte před sebou celý život. Tak těch pár měsíců je prd. Držte se!
Super zprávy, už bude dobře. ![]()
A ty teď začni myslet na sebe. Zklidni se, odpočívej ( v rámci možností s dětma
), dělej co máš ráda, jez co máš ráda, rozmazluj se… Potřebuješ dát tělo dohromady, byl to velký šok a nervy, tak ať se nesložíš (myslím s nervama i zdravotně. Vím, o čem mluvím.) ![]()
@Citronkalekninka píše:
Bojuje, lepsi se, cvici. Sestra rikala ze je tam obrovske zlepseni. Bricho se nehorsi. Ted jsem mu volala. Mluvili jsme 10 minut
Super zprávy. Takových lidí drží pěsti, to by bylo, aby se to nelepšilo. Mám velkou radost. ![]()
Volala jsem je to zas o neco lepsi. Ptala jsem se na plany s brichem pry je to na dlouho. Oni jsou takovi sdilni ti chirurgove. Prd se dozvis. Navstevy uplne konecna bohuzel. Ale kdyz jsme ve spojeni aspon po telefonu tak je to veselejsi. Musime to zvladnout. Musime vydrzet.
@Citronkalekninka Pořád krásné zprávy. Ty návštěvy jsou blbé, ale volej anebo raději on, abys ho třeba nerušila že spaní. Asi to bude dlouhé, ale hele, uvidíte se třeba za měsíc. Co kdybys ho už neviděla nikdy? No a dopadlo to krásně. Je to jen nepříjemnost, ten zákaz. můžete skypovat?
@Citronkalekninka
, no, hlavne, ze je chlap v lepsi nalade. Mate aspon moznost nejakeho videohovoru? Nebo neslo by to zaridit? Ze by aspon videl deti… Drzte se.