Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Citronkalekninka
Moc sem nepíšu, ale čtu váš příběh pravidelně.
A taky vím, jak to umí být v nemocnici dlouhé, zvlášť pro tvého muže. Ale musím ti to napsat. Nedávno jsi psala, že pokud bude všechno v pořádku, je šance, že ti muže na konci února pustí domů. A dneska je 7. UŽ 7. 2. A z toho co píšeš, mám pocit, že je vše na dobré cestě, aby opravdu domů šel.
3 týdny mohou být neskutečně dlouhé, ale taky mohou utéct jako voda. A to bude váš případ, věřím ![]()
Myslím, že den manželova návratu byste měli slavit jako druhé narozeniny. Ale nejen jeho, také tvoje. Protože klobouk dolů, co ty jsi všechno musela sama zvládnout! Máš můj velký obdiv. Jsi skvělá
![]()
Držte se
![]()
@kiwiovka ono to bohužel tak růžové nebude
dnes mu doktor říkal že minimálně měsíc na chirurgii. Pořád to hnisá. a pak asi gastro oddělení. Zlobí ho střevo a zažívání.
@Citronkalekninka
jé, to mě moc mrzí, ale třeba to ve finále na tak dlouho nebude. Myslím na vás. Ze začátku ty pokroky také šly pomalu a pak to hezky poskočilo ![]()
Tak už si řekl o psychiatra. Už za nim byl. Dá mu prý nějaký prášky.
@Citronkalekninka píše:
Tak už si řekl o psychiatra. Už za nim byl. Dá mu prý nějaký prášky.
Myslím si, že i to je dobré. Má za sebou hodně náročné období a dlouhá cesta před ním. A sám si to uvědomuje.
Můj otec dostal antidepresiva od onkologa dá se říci se začátkem diagnozy.
Někdy to je tak lepší.
Hodně sil i Tobě.
@Citronkalekninka Hodne sil. Bude to na dlouho, ale vypada to nadejne, aspon vis, ze bude ve finale chodit a nebude to treba lezak.
![]()
@Citronkalekninka nestíhám, bohužel psát, ale snažím se procitat všechny zprávy.
Stačí jedna věta: I ZÁZRAKY SE DĚJÍ
!!!
Bude to chtít ještě spoustu času, pochopení, trpělivosti, víry a lásky, ale…BUDE TO DOBRÉ
!!!
Holky tak dnes CT kvůli zvýšené teplotě. Voda na plících. Budou odsávat.
@Citronkalekninka Ahoj, přečetla jsem diskuzi a moc vám držím palce
! Držte se
![]()
@Citronkalekninka píše:
Ach jo, komplikace, bude dobrej, neboj se ![]()
@Citronkalekninka píše:
moc vám držím palce ![]()
@Citronkalekninka píše:
Zakladatelko, moc na vás myslím
![]()
Během tohoto týdne plastika s drenem. Po týdnu se uvidí co a jak.