Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak holky…bylo to krvaceni z hlavy pankreatu. A zkolabovala i játra. To s čím ho tam přivezli.
@Citronkalekninka píše:
Ve čtvrtek plastika
Budu na vás myslet ![]()
@Citronkalekninka píše:
Ve čtvrtek plastika
držím pěsti, a jak to muž psychicky snáší? může telefonovat?
@stinga už to zvládá líp. Bere prášky od psychiatra a taky se to někam teď trošku pohne. Telefonujeme si každý den ![]()
@Citronkalekninka píše:
@stinga už to zvládá líp. Bere prášky od psychiatra a taky se to někam teď trošku pohne. Telefonujeme si každý den
tak to zní docela optimisticky
vše se pomaličku zlepšuje, až to bude úplně v pohodě
Ach jo holky
. Držte pěsti. Pavla mi dnes prevezli na jiny pokoj. Pan co s nim byl na pokoji má kovid.
Do prkynka! Tohle me ale stve. Nevim, jak je to jinde, ale treba v detske vubec nove pacienty na kovid netestujou a znam i pripad, kdy test udelali az na zadost rodicu a byl pozitivni. Do te doby dite na normalnim pokoji. A jakmile zjistili, ze je to dite pozitivni, okamzite ho vylifrovali…kam?…domu. Bez adekvatni lecby (toho s cim ho prijali), proste domu. Radeji dam anonym, kvuli tem znamym.
Drzim palec, doufam, ze bude dobrej. A tu operaci odlozi nebo ne?
@Anonymní píše:
Do prkynka! Tohle me ale stve. Nevim, jak je to jinde, ale treba v detske vubec nove pacienty na kovid netestujou a znam i pripad, kdy test udelali az na zadost rodicu a byl pozitivni. Do te doby dite na normalnim pokoji. A jakmile zjistili, ze je to dite pozitivni, okamzite ho vylifrovali…kam?…domu. Bez adekvatni lecby (toho s cim ho prijali), proste domu. Radeji dam anonym, kvuli tem znamym.Drzim palec, doufam, ze bude dobrej. A tu operaci odlozi nebo ne?
To nevím. Řešilo se to večer. Takže asi jak rozhodne primář a plastik.
@Citronkalekninka píše:
Ach jo holky. Držte pěsti. Pavla mi dnes prevezli na jiny pokoj. Pan co s nim byl na pokoji má kovid.
Tak hlavně, že je zákaz návštěv ![]()
@Citronkalekninka píše:
Dnes ho testovali. Je negativní.
Hurá, tak operace bude, že?
@Betty MacDonald já nevím. Cela JIP je v karanténě. On taky. Další test po deseti dnes nebo při příznacích. Personál chodí ve skafandrech. Zjistili kovid ještě u dalšího pána.
@Hanney píše:
Tak hlavně, že je zákaz návštěv
Tak kdyby nebyl zakaz navstev, tak je situace jeste horsi…
Zakladatelce preji at je manzel v poradku s co nejdriv doma.