Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
758
21.1.21 17:56

@Citronkalekninka myslíme na Vás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.1.21 19:24

Teď jsem dotelefonovala s doktorem. Unik ze střev se nepotvrdil. Bylo tam trošku hnisu. Šlo to do laborky. Dostane ATB. Břicho se podařilo trošičku ale jen trošičku zavřít. Další uzavírání v sobotu. Ale co je průser… začíná zlobit. Nespolupracuje. Obrovská depka. Vytáhl si vyživující sondu. Která tam už nejde zpět. 🤦. Musím zítra za ním a zapracovat. Zkoušeli to na něho přes děti. Že musí zabojovat. To se zabejcil ještě víc. Bere troje antidepresiva. Jsou na tohle připraveni. Ale už je tam dlouho no. Prý vypadá jak kdyby to vzdával. A to je prý strasne špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
21.1.21 19:30

@Citronkalekninka :hug: :hug: :hug:, skoda ze nejde cloveka uspat a vzbudit az zdraveho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
21.1.21 19:33

@Citronkalekninka to je mi moc lito, chlapi to tak mivaj, musi verit, ze to bude dobre, ze to ma smysl. Snad se ti podari na nej jemne zapusobit, psychika dela strasne moc za bezneho provozu, kor pak takto. Moc na vas myslim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42422
21.1.21 19:38
@Citronkalekninka píše:
Teď jsem dotelefonovala s doktorem. Unik ze střev se nepotvrdil. Bylo tam trošku hnisu. Šlo to do laborky. Dostane ATB. Břicho se podařilo trošičku ale jen trošičku zavřít. Další uzavírání v sobotu. Ale co je průser… začíná zlobit. Nespolupracuje. Obrovská depka. Vytáhl si vyživující sondu. Která tam už nejde zpět. 🤦. Musím zítra za ním a zapracovat. Zkoušeli to na něho přes děti. Že musí zabojovat. To se zabejcil ještě víc. Bere troje antidepresiva. Jsou na tohle připraveni. Ale už je tam dlouho no. Prý vypadá jak kdyby to vzdával. A to je prý strasne špatně.
:hug: :hug: :hug: Drž se :hug: A nezapomeň odpočívat, ať se nesložíš i ty. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
21.1.21 19:44

@Citronkalekninka Ach jo, člověk se mu nemůže na jednu stranu divit, musí ale kvůli Vám. Napadlo mě, jestli mu tam nemůžeš vzít Vaši fotku, aby Vás měl na očích. Zase ale, aby mu to spíš nepřitížilo-nebylo mu to víc líto. Člověk fakt neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.1.21 19:48
@Citronkalekninka píše:

Tak jednak by ho měli správně medikovat, druhak exsituje něco jako krizová intervence. A říkat mu - musíte bojovat, je naprosto kontraproduktivní.

Dál držím palce, ale tohle není chyba manžela, ale doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27660
21.1.21 19:48

@Citronkalekninka manžel byl v nemocnici několi měsíců, velká operace břicha, několikrát, u něj na depku pomohlo trošku vynadat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.1.21 20:37

:( to je mi moc líto, snad to dokážeš zlomit :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.1.21 20:40

Úplně vidím, co by dělal můj muž, ten by to udělal taky, že než bejt nějakým mrzákem, tak radši vůbec :,( ti chlapi to mají někdy tak hozený, ach jo.
Kort ještě když mají sklon k depresím třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.1.21 20:55

Já bych tam potřebovala byt celý den a ne 2 hodiny. Zítra proberu se sestrou co můžu udělat. Co třeba dovézt. Já nevím…fotku dětí, MP3 přehrávač, nevím… kdyby mohl být už aspoň na telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.1.21 21:03

@Citronkalekninka zkus se mu snažit vysvětlit, že musí být rád za to, jaké pokroky už udělal a jak se celá situace stále posouvá k lepšímu, že to co už překonal je obrovský úspěch a nemá důvod být z toho špatnej, jen prostě musí vydržet a všechno bude zase dobré :srdce: ale jinak teda se drž, máš to náročné a máš můj neskutečný obdiv :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
21.1.21 22:11
@Citronkalekninka píše:
Já bych tam potřebovala byt celý den a ne 2 hodiny. Zítra proberu se sestrou co můžu udělat. Co třeba dovézt. Já nevím…fotku dětí, MP3 přehrávač, nevím… kdyby mohl být už aspoň na telefonu.

Drzim palce a zeptej se na tu krizovou intervenci, jak zminuje Baba. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2244
22.1.21 09:49

Souhlasím s Babou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.1.21 11:08

Dnes lepsi nalada. Zrovna sedi a rehabilituje. Sondu si povytahl ale to se pry stava rikal doktor. Je tam jiny nez vcera. Uz ma novou. Stejne mu nabancim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí