Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1029
18.1.21 16:14

@Citronkalekninka
To je skvely! :* :srdce:
A musim rict, ze i ty lekarske zasahy, co dnes uz umi…wau! Mame nesmirne sikovne doktory, ty ti ho daji zase dokupy ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.1.21 20:19

Holky mám dilema. Váš názor mi pomůže. Mam strach za ním jezdit. Bojím se že mu tam zatahnu kovida. Děti máme školkové. Ale zároveň si myslím že potřebuje abych tam jezdila. Ne třeba každý den. Ale třeba 2× do týdne. Co by jste delaly? Jezdit nejezdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42431
18.1.21 20:24
@Citronkalekninka píše:
Holky mám dilema. Váš názor mi pomůže. Mam strach za ním jezdit. Bojím se že mu tam zatahnu kovida. Děti máme školkové. Ale zároveň si myslím že potřebuje abych tam jezdila. Ne třeba každý den. Ale třeba 2× do týdne. Co by jste delaly? Jezdit nejezdit?

Já bych jezdila, a byla bych paranoidne opatrná. Měřila bych si teplotu, desinfekce, roušky a nikam jinam bych nechodila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.1.21 20:27

@Betty MacDonald já nikam nechodím. Jen nakoupit. 3× do týdne. Ale děti jsou ve školce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
18.1.21 20:41

@Citronkalekninka

nechala bych děti ze školky doma, a až po té, cca po týdnu, spíše deseti dnech bych jezdila

bez milosti, tohle si prostě nyní nemůže dovolit

:nevim:

nejde vše současně, volila bych tohle ---- ty školky jsou úplně nejhorší na šíření, to bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.1.21 20:41

Koupím si respiratory. Z té roušky jsem nervózní. Myslím že to je málo když jsem u něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
18.1.21 20:59
@Citronkalekninka píše:
Koupím si respiratory. Z té roušky jsem nervózní. Myslím že to je málo když jsem u něj.

Určitě respirátor. A pozoruj se - i jakákoli bolest zad, kloubů, hlavy může být příznak.
A možná bych děti ze školky fakt stáhla, i když je mně jasný, že ty potřebuješ taky trošku oraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.1.21 21:25

@Hrozina to je právě to na prd. Že se pozoruju a hlídám. Jenže mě je teď ze stresu blbě furt. Je mi zima. Mám pocit teploty tak se pořád měřím. Ale dobrý. Hlava mě taky bolí z nervů. Takže to člověk pozná prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
18.1.21 21:41

@Citronkalekninka Vidíš, to mně nedošlo. Mám to stejně. Když mám nervy, úplně se klepu, nejím, nepiju, takže mě bolí hlava… 8o
Co k respirátoru ještě štít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
19.1.21 11:33

Doktor se ptal jestli prijedu.jsem rikala ze se bojim. mam to zvazit. Navsteva ho urcite potesi :-). Zatim mu nefunguje zazivani. Tak dostava nitrozilni. Chtel by pry domu Coz mu vysvetlili ze to nejde. S tim brichem pujde jeste nekolikrat. Jinak se mu dari dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
19.1.21 11:52

Šla bych do respiratoru FFP3. Ja nedavno koupila nějaké anticovidove respiratory (ceske vyroby), odpovidaji i dle vyrazeni udajne FFP3. Tusim ze bylo 5 ks za 150. Takze se daji sehnat i levne. Ale to hlavni by pro me bylo slovo psetrujiciho lekare. Pokud by to nedoporucil. Zkusila bych uprosit, jestli by po dohode byli ochotni jednou za čas vas spojit pres tablet (ktery by si zam tedy musela dovezt). Pokud vim, normalne se to nema (snad kvuli pristrojum?). Ale jedne zname takto vysli vstric a jednou ci dvakrat tydne to povolili. Ale byly tam velmi ochotne sestricky a zrejme tu chvilku drzeni tabletu jeste dokazaly stihnout ke vsi te praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
19.1.21 12:06

@Citronkalekninka ti lékaři mi tam podle toho, co píšeš, přijdou neskutečně ochotní a takoví empatičtí, to je opravu obdivuhodné zvlášť u nich na takovém extra specializovaném pracovišti, kde určitě mají práce nad hlavu a zažívají plno stresu, to je moc hezké, že jsou takoví :kytka:
asi bych na krátkou návštěvu šla, ale opravdu s dodržením všech možných opatření a asi bych omezila fyzický kontakt na minimum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.1.21 16:42

Myslíš, že ti doktoři a sestřičky žijí v nějaké 100% karanténě, že nemají děti ve školce? Oblékni a vydezinfikuj se jako oni a riziko bude asi stejné? Hodně sil tobě i manželovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
19.1.21 17:14

@Luminel to jsem si taky říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
19.1.21 17:15

Dnes mel takovou horsi naladu. Smutnou :-( je mi ho lito. Chtěl by domů. Kdyby vedel…jak dlouho tam jeste bude. Vypada ze uz ma tak 90 kilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí