Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1494
16.1.21 19:41

@Citronkalekninka úplně tě chápu, ze je ti to líto… můj taťka, když ho probudili z umělého spánku, tak byl úplně v pohodě, probudil se krásně, všichni jsme měli radost a byli šťastní, a pak, když se ho mamka ptala, jestli se těší, až bude doma, tak kroutil hlavou, že ne a pohybem pusy (měl tracheostomii a nemohla mluvit) ji poslal do prd… :,( mamka z toho byla hodně nešťastná a pak i plakala, bylo ji to líto. Ale chápala to, byla šťastná, že taťka tak krásně zabojoval a vše tak pěkně zvládnul :srdce: Ale je to opravdu moc náročné, když člověka probudí po určitém čase, nic si nepamatuje, neví, co se s ním dělo, je v cizím prostředí, všude hluk, světlo, neznámí lidé, ma strach, stydí se, je ve stresu, vše ho bolí, nejen tělo, ale i duše…

Vydrz, buď trpělivá a nebud smutná a dej mu čas, on, chudák, ma co dělat sám se sebou…Ale neboj, bude líp a líp :hug:…Jen to chce čas, myslím na vás pořád :hug: i kdyz moc nereaguju, mám, bohužel, také špatné dny a starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
16.1.21 20:04

Je to tou rozhašenou chemií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
16.1.21 20:30

@mimart to mě moc mrzí že máš trápení. Tento rok nezačal hezky :-( snad nebude takový celý. Je půlka Ledna a já už nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
16.1.21 22:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.1.21 07:33

Ahoj, drzim vam obema palce a jsem moc rada, ze to vypada na dobry ceste. Vzpomnela jsem si na Viewegha, tomu praskla myslim srdecni aorta a dost to s nim zamavalo, psychicky, takze si myslim, ze i tvuj chlap bude potrebovat cas nejen na uzdraveni tela, ale i duse. Stat takhle na hrane zivota a smrti neni zadna sranda… Verim, ze to zvladnete, v tobe ma velkou oporu a to je dalsi vec, co jsem chtela, abys myslela i na sebe…i ty se z toho potrebujes vzpamatovat a i ty potrebujes oporu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
17.1.21 12:53
@suvik píše:
Ahoj, drzim vam obema palce a jsem moc rada, ze to vypada na dobry ceste. Vzpomnela jsem si na Viewegha, tomu praskla myslim srdecni aorta a dost to s nim zamavalo, psychicky, takze si myslim, ze i tvuj chlap bude potrebovat cas nejen na uzdraveni tela, ale i duse. Stat takhle na hrane zivota a smrti neni zadna sranda… Verim, ze to zvladnete, v tobe ma velkou oporu a to je dalsi vec, co jsem chtela, abys myslela i na sebe…i ty se z toho potrebujes vzpamatovat a i ty potrebujes oporu. :hug:

Na toho Viewegha jsem si taky vzpomněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.1.21 13:50

Ma po operaci. Bricho zavrene jeste neni. Je na tom jak vcera. Nic se nemeni. Snazi se s nim komunikovat. Obcas se pta kde je takze tam pry asi jeste funguji ty leky. Prevoz na JIP zatim nevypada. Chcou si ho tam nechat dokud to pujde. Dokud nebude nejaky tlak na luzka. Ted odpociva po operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
17.1.21 19:10

Jsem sestra a delala jsem i na ARO…verim, ze bude v pohode…ted je unavený, ma bolesti, nevi co bude a boji se, ze bude na obtiz…v nemocnici to na kazdeho doleha…bude to nejakou dobu trvat a bude vas to stat hodne sil ale melo by to byt dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.1.21 19:26

@píďalka0484 děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.1.21 11:19

Holky daří se mu zase o něco lépe. Už mohli vytáhnout dreny z břicha. Ve čtvrtek nebo v patek bude dalsi operace toho břicha. Doktor teda říkal že si vůbec nedovede představit jak mu to břicho ti plastici zadelaji. Že už je tam odumřelá kůže. Takže to mi nepřidal. Ale tak snad i plastici jsou tam machři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.1.21 12:31

Jsou. Znam tam jednu doktorku a nejenom, ze je to skvelej clovek, ale je i sikovna. Urcite tam udelaji vse pro to, aby se to povedlo zhojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
18.1.21 12:53

@Citronkalekninka Plastici v Bohunicích jsou opravdu machři, sice je to komplikace, ale toho bych se nebála :srdce: pořád na vás myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
18.1.21 13:11
@Citronkalekninka píše:
Holky daří se mu zase o něco lépe. Už mohli vytáhnout dreny z břicha. Ve čtvrtek nebo v patek bude dalsi operace toho břicha. Doktor teda říkal že si vůbec nedovede představit jak mu to břicho ti plastici zadelaji. Že už je tam odumřelá kůže. Takže to mi nepřidal. Ale tak snad i plastici jsou tam machři.

To se zvládne :hug: Myslím na vás, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.1.21 14:49

😄 😍už je to náš Pája :-) už jsem se s ním i zasmála. Jsem šťastná. Další oprava briska nekdy koncem týdne. Zase s plastickým chirurgem. Kůže se ztáhla. Něco jako když chceš dopnout o tři čísla menší kabát. Musí pomalu postupně. Různé náhrady dávat. Když to zasiji rychle odumřou střeva a s tím nelze žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
18.1.21 15:46

@Citronkalekninka
Tak super :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...