Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ona i cepice by se hodila. Pokud to povoli.Od hlavy utika nejvic tepla.At tam nedrkota zuby ![]()
Muzu za nim
.je to zase o kousek lepsi nez vcera. Dnes i chvilinku sedel. Mam mu dovezt ponozky je mu zima. Pojedu za nim zase na tu 13tou.
@Citronkalekninka to je úžasné! mám z Vás takovou radost! krásně se to čte! užijte si dnešní setkání ![]()
Dnes mel horsi naladu. Byl takovej rozmrzelej a vic mluvil z cesty jak vcera.furt si chtel sedat a nekam odchazet. ale doktor z nej je nadsenej. Ze se lepsi a dela jim radost. Ze by uz nemusel byt na aru. Ze jak budou mit novy prijem tak pujde uz na JIP. V nedeli operace vymena te houby. Střeva už začínají taky fungovat.
@Citronkalekninka píše:
Dnes mel horsi naladu. Byl takovej rozmrzelej a vic mluvil z cesty jak vcera.furt si chtel sedat a nekam odchazet. ale doktor z nej je nadsenej. Ze se lepsi a dela jim radost. Ze by uz nemusel byt na aru. Ze jak budou mit novy prijem tak pujde uz na JIP. V nedeli operace vymena te houby. Střeva už začínají taky fungovat.
je to dobrý, krásný zprávy, že je zmatený, může být těmi narkozami
Ptala jsem se jestli už ví co se stalo.cim to bylo. Doktor říkal že neví a vedet to ani nebudou
že jedna teorie je že to mohlo udělat to intenzivní zvracení. ( Den předtím se dost opil a hodně zvracel). Že pokud se opravdu nikde nebouchl nebo ho nikdo nebouchl tak že fakt neví. Říkala jsem že jediný s kým se doma ze srandy pere je náš čtyřletý syn. A prý no pokud mu vyloženě neskáče na břicho…tak říkám že právě skáče
že si Pavel nechává opravdu skákat po břiše…ale to už prostě nikdo nezjistí proč to vzniklo.
@Citronkalekninka ona ta horší nalada může souviset s tím, ze cim dal víc se vzpamatovává, tím víc si uvědomuje tu hrůzu, která vás potkala, určitě ma i bolesti a domysli, co ho ještě čeká, myslím, ze teď u něj nastupuji ty prvotní soky, ty už sis to prožila a teď jsi šťastná, ze se lepší, ale on to prospal a teď se teprve začíná srovnávat s tím, co se stalo.Je to pochopitelné. Ale uz bude dobre ![]()
@pecora No když se zeptáš jestli máš zase přijít a on vrtí hlavou že ne. Tak si můžeš říkat tisíckrát že je to lekama že to není ještě on. Ale přijde ti to líto. Není mi dnes veselo
ale hlavně že dělá pokroky. Doktor měl fakt radost ![]()
@Citronkalekninka to jsou typické známky zmatenosti způsobené sedací, těžkým hypovolemickým šokem, ale i ostatními léky, které dostává v koňské dávce, prostředí ARO tomu moc taky nepřidá, zvuky, světla, humbuk… Neboj, přejde to a s největší pravděpodobností si to ani nebude pamatovat. Chápu, že tě moc mrzí, ale vem si, že pár dní zpět, ses modlila za to, aby byl nevrlý ![]()
To se spraví ![]()
Příspěvek upraven 15.01.21 v 20:05
@Citronkalekninka píše:
@pecora No když se zeptáš jestli máš zase přijít a on vrtí hlavou že ne. Tak si můžeš říkat tisíckrát že je to lekama že to není ještě on. Ale přijde ti to líto. Není mi dnes veseloale hlavně že dělá pokroky. Doktor měl fakt radost
asi ti nechce přidělávat starost, nebo nechce aby si ho viděla v tomhle stavu a měla obavy ![]()
@Lajka09 děkuju
. Já jsem vděčná za to že žije. Věděla jsem že to nebude jednoduché.
. Chápu čím prošel a prochází a že to teď není úplně on. Já to zvládnu. Včera byl miláček a to mě nabíjí a pomáhá.
@Citronkalekninka
, to utece a uz (moc Ti to preju) bude jenom lepe.
@Citronkalekninka Nic si z toho nedělej, podle mě si to nebude pamatovat. A jsem ráda, že se jeho stav lepší ![]()
@Citronkalekninka vezmi mu zitra teply ponozky.