Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanney
14.1.21 22:51

@Citronkalekninka vezmi mu zitra teply ponozky.

• Citovat
  • Upravit
1028
15.1.21 08:28

Ona i cepice by se hodila. Pokud to povoli.Od hlavy utika nejvic tepla.At tam nedrkota zuby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.1.21 11:18

Muzu za nim :-).je to zase o kousek lepsi nez vcera. Dnes i chvilinku sedel. Mam mu dovezt ponozky je mu zima. Pojedu za nim zase na tu 13tou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
15.1.21 11:25

@Citronkalekninka to je úžasné! mám z Vás takovou radost! krásně se to čte! užijte si dnešní setkání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.1.21 16:15

Dnes mel horsi naladu. Byl takovej rozmrzelej a vic mluvil z cesty jak vcera.furt si chtel sedat a nekam odchazet. ale doktor z nej je nadsenej. Ze se lepsi a dela jim radost. Ze by uz nemusel byt na aru. Ze jak budou mit novy prijem tak pujde uz na JIP. V nedeli operace vymena te houby. Střeva už začínají taky fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.1.21 16:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
15.1.21 16:25
@Citronkalekninka píše:
Dnes mel horsi naladu. Byl takovej rozmrzelej a vic mluvil z cesty jak vcera.furt si chtel sedat a nekam odchazet. ale doktor z nej je nadsenej. Ze se lepsi a dela jim radost. Ze by uz nemusel byt na aru. Ze jak budou mit novy prijem tak pujde uz na JIP. V nedeli operace vymena te houby. Střeva už začínají taky fungovat.

je to dobrý, krásný zprávy, že je zmatený, může být těmi narkozami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.1.21 16:35

Ptala jsem se jestli už ví co se stalo.cim to bylo. Doktor říkal že neví a vedet to ani nebudou :-( že jedna teorie je že to mohlo udělat to intenzivní zvracení. ( Den předtím se dost opil a hodně zvracel). Že pokud se opravdu nikde nebouchl nebo ho nikdo nebouchl tak že fakt neví. Říkala jsem že jediný s kým se doma ze srandy pere je náš čtyřletý syn. A prý no pokud mu vyloženě neskáče na břicho…tak říkám že právě skáče :-( že si Pavel nechává opravdu skákat po břiše…ale to už prostě nikdo nezjistí proč to vzniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
15.1.21 17:32

@Citronkalekninka ona ta horší nalada může souviset s tím, ze cim dal víc se vzpamatovává, tím víc si uvědomuje tu hrůzu, která vás potkala, určitě ma i bolesti a domysli, co ho ještě čeká, myslím, ze teď u něj nastupuji ty prvotní soky, ty už sis to prožila a teď jsi šťastná, ze se lepší, ale on to prospal a teď se teprve začíná srovnávat s tím, co se stalo.Je to pochopitelné. Ale uz bude dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.1.21 17:48

@pecora No když se zeptáš jestli máš zase přijít a on vrtí hlavou že ne. Tak si můžeš říkat tisíckrát že je to lekama že to není ještě on. Ale přijde ti to líto. Není mi dnes veselo :-( ale hlavně že dělá pokroky. Doktor měl fakt radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
15.1.21 18:10

@Citronkalekninka to jsou typické známky zmatenosti způsobené sedací, těžkým hypovolemickým šokem, ale i ostatními léky, které dostává v koňské dávce, prostředí ARO tomu moc taky nepřidá, zvuky, světla, humbuk… Neboj, přejde to a s největší pravděpodobností si to ani nebude pamatovat. Chápu, že tě moc mrzí, ale vem si, že pár dní zpět, ses modlila za to, aby byl nevrlý :wink:
To se spraví :palec:

Příspěvek upraven 15.01.21 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.1.21 18:11
@Citronkalekninka píše:
@pecora No když se zeptáš jestli máš zase přijít a on vrtí hlavou že ne. Tak si můžeš říkat tisíckrát že je to lekama že to není ještě on. Ale přijde ti to líto. Není mi dnes veselo :-( ale hlavně že dělá pokroky. Doktor měl fakt radost :-)

asi ti nechce přidělávat starost, nebo nechce aby si ho viděla v tomhle stavu a měla obavy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.1.21 18:54

@Lajka09 děkuju :hug:. Já jsem vděčná za to že žije. Věděla jsem že to nebude jednoduché. :-). Chápu čím prošel a prochází a že to teď není úplně on. Já to zvládnu. Včera byl miláček a to mě nabíjí a pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30859
15.1.21 19:13

@Citronkalekninka :hug: :hug: :hug:, to utece a uz (moc Ti to preju) bude jenom lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42378
15.1.21 19:28

@Citronkalekninka Nic si z toho nedělej, podle mě si to nebude pamatovat. A jsem ráda, že se jeho stav lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí