Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To jsem taky našla a pěkně mě nas*. ![]()
Volali jsme tam a řekli, že display mají na Národní ať si přijedeme. Přítel tam jel a pán mu sdělí, že display není?
Takže z tohoto servisu se mi udělalo mdlo.
Vyřešili jsme to koupí nového telefonu, tak si pro něj jedeme. ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak se Vám prasklý displej projevoval mimo viditelnou prasklinu???
Děkuji… ![]()
@Mamba666 moc nechapu, ale pritelovi nedavno praskl displje na Sunsung galaxy S4 a behem asi 10 hodin se mu rozlili barvy po celym displeji az nebylo vidět vubec nic. Ted kdyz ten tel zapne, tak je displej uz celej uplne cernej. Ze zacatku byl jen kolem praskliny, pak pulka displeje… ![]()
No jedná se mi o to, čím by mohly být způsobeny pruhy na displeji… proto chci zkušenosti… na reklamaci jsem ho dávala jen s pruhy a z reklamace se mi vrátil s prasklým displejem… tak chci sehnat nějaké zkušenosti, jak se projevuje prasklý displej…
Ano, pruhy na displeji mohou být prasklým displejem a nemusí tam být ten pavouk - praskliny. Měl to přítel
Všechno ok, jen když rozsvítil mobil, byly tam na levé straně pruhy, jinak fungoval.
@Mamba666 píše:
A to mohou být pruhy i přes celý displej??
Ano, záleží na tom, jak moc narazil ![]()
To je právě to… já nevím, kde nebo co se stalo… když jsem ho dávala na reklamaci, měl jen pruhy… po vrácení už má i ruplý displej a je to údajně moje vina… tak mě to zajímá…