Prasklinky stydkých pysků

5
10.1.22 21:42

Prasklinky stydkých pysků

Zdravím dámy,
vyskytl se mi takový problém, s kterým už si nevím rady. Týden zpátky jsem měla pohlavní styk s partnerem, ale nešikovně se nám podařilo mě jaksi podráždit. Byla jsem natrhla na hrázi a trochu zarudlá. Po dvou dnech se mi dostavilo pálení a svědění- kvasinky, začala jsem mazat Fungicidin a Clotrimazol. Bohužel se mi dále vytvořily prasklinky v oblasti malých stydkých pysků( přesněji mezi velkými a malými). A to teprve bolí, jako čert. Fungicidin a Clotrimazol na to nepomáhá, trpím i při čurání. Ranky se vůbec nehojí, jsem z toho nešťastná. Nevíte co na to? Budu moc vděčná za cokoliv!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
413
10.1.22 21:54

Sudocreme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76325
10.1.22 22:27

Gynekologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
10.1.22 22:38

Heřmánek. Cákej si ho tam při každé příležitosti. Dokud nebude zahojeno, tak žádné dovádění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
10.1.22 22:46

Ty masti a kvasinka dohromady to vysušily, kup si v lékárně nějaký hojivý vaginální krém… Byly co vím s hyaluronatem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
10.1.22 23:05

Jak se vám to povedlo? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5675
10.1.22 23:07

Já, když už jsem si nevěděla rady, tak jsem si napustila trošku vlažné vody do vany, do toho nakapala pár kapek tea tree oleje a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.1.22 23:11

Vaginální výplach rosalgin. Ten se dá připravit a použít i jen na omývání pro zklidnění a lepší hojení. Po omytí neoplachovat vodou a nechat působit. Jestli to bolí hodně tak doporučuju colgin. To je taky výplach, už připravený ale je tam aloe a ta hodně uklidňuje. Nicméně je to o dost dražší než rosalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
11.1.22 00:09

Tohle me hrozne trapilo v tehotenstvi, porad dokola. Nic na to nepomahalo. Az jsem tady nekde v diskuzi nasla tip na rakytnikove mydlo od H&B. Jak tu holky psaly, prvnich par dni to treskute pri myti bolelo, ale cca po tydnu uleva, vse se zahojilo a uspesne jsem s tim tehotenstvi doklepala bez dalsich problemu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.1.22 15:16

Děkuju moc všem z rady. Objednala jsem se k doktorovi, hodím tady potom, co mi řekne on. Třeba to pomůže někomu dalšímu. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí