Prasklý kondom před ejakulací, hned vytažený

Anonymní
20.6.21 12:28

Prasklý kondom před ejakulací, hned vytažený

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Dnes ráno jsme měli s přítelem sex. Po nějaké době jsem slyšela prasknutí kondomu. Asi v něm byl vzduch. Hned jsme ho vytáhli. Přítel říká, že se neudělal a ani ještě nebyl na cestě, ale sám se bojí tzv. kapek lásky. Myslíte, že bych si měla vzít prášek?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1130
20.6.21 12:29

Podle mě dost nepravděpodobné že by jsi mohla otěhotnět ale asi bych ti to doporučila, pokud se bojíš tak by jsi na to stejně pořád myslela.
Takže za mě ano :palec:

Příspěvek upraven 20.06.21 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
20.6.21 12:30

Přijde mi to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 12:34

Taky bych řekla že je to zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
1579
20.6.21 12:38

Vzhledem k tomu ze hledas informace, tak te to asi dost stresuje = vem si prasek. Sance na otehotneni jsou minimalni, obzvlast pokud ty nemas ted plodne dny. Tak me napada, co by za takovy prasek dala generace pred nami, ti to tenkrat vubec neresili a stavali se rodici mladi. Kdyz ty moznosti jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 12:44
@Sájoušek píše:
Vzhledem k tomu ze hledas informace, tak te to asi dost stresuje = vem si prasek. Sance na otehotneni jsou minimalni, obzvlast pokud ty nemas ted plodne dny. Tak me napada, co by za takovy prasek dala generace pred nami, ti to tenkrat vubec neresili a stavali se rodici mladi. Kdyz ty moznosti jsou…

Ano docela mě to stresuje. Ale na druhou stranu jsem hned po incidentu byla v klidu. Až teď když mám čas o tom přemýšlet, tak mě to dohnalo. Asi si ho zítra pujdu koupit. Nevím jestli to dnes stihnu. Ono to lze stejně i do pěti dnů že? Obdivuju generaci dřív. I moji rodiče mi říkají, ze dřív by tohle vůbec neřešili :D a Ja plasim. No ještě nevím co dělat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.21 12:54
@Banane18 píše:
Podle mě dost nepravděpodobné že by jsi mohla otěhotnět ale asi bych ti to doporučila, pokud se bojíš tak by jsi na to stejně pořád myslela.
Takže za mě ano :palec:Příspěvek upraven 20.06.21 v 12:34

Přemýšlím, že si jo pro ten svůj klid koupim. Na druhou stranu nechci se ládovat hromonama jen tam pro nic za nic. Jaké jsou ty kapky lásky? Nevíte kdy to přichází? Mám teď nějaký zhruba paty den po měsíčkách a ovulace by měla přijít tak za tři dny. Podle aplikace.

• Citovat
  • Upravit
1130
20.6.21 13:02

Spermie ti přežijou vevnitř několik dní..
Já to chápu ale nikdo ti neřekne kdy a jestli tam něco bylo.
Proto ti radím radši tabletku vzít. Ono je něco jiného kdyby těhotenství nebyl žádný problém, pokud byl tak radši vzít.
Budeš to mít každý den v hlavě, že stresu pak nedostaneš ms a potom tady vznikají takové diskuze kdy se holky bojí udělat test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 13:08
@Banane18 píše:
Spermie ti přežijou vevnitř několik dní..
Já to chápu ale nikdo ti neřekne kdy a jestli tam něco bylo.
Proto ti radím radši tabletku vzít. Ono je něco jiného kdyby těhotenství nebyl žádný problém, pokud byl tak radši vzít.
Budeš to mít každý den v hlavě, že stresu pak nedostaneš ms a potom tady vznikají takové diskuze kdy se holky bojí udělat test :mrgreen:

Ano chapu a asi si ji vezmu. Spermie si myslím, ze se tam neměli kde vzít🤣vzhledem k tomu, že přítel ani necítil přicházející ejakulaci, ale děsí mě zmiňované kapky lásky atd.

• Citovat
  • Upravit
1130
20.6.21 13:13

Můj přítel cítí když mu něco,,unikne”
Ale jsou muži co to necítí :nevim: taky si myslím že ten můj to necítí pokaždý.
Ty kapky přicházejí myslím klasicky při vzrušení, také prakticky po celou dobu sexu může něco uniknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 19:20
@Banane18 píše:
Můj přítel cítí když mu něco,,unikne”
Ale jsou muži co to necítí :nevim: taky si myslím že ten můj to necítí pokaždý.
Ty kapky přicházejí myslím klasicky při vzrušení, také prakticky po celou dobu sexu může něco uniknout :nevim:

Tak jsem si ještě včera večer dala prášek po a myslím si, že jsem si to ujistila už stoprocentně. Doufám, ze kapky lasky nejsou tak silné, aby prošli i přes prášek po. Navíc ani nevím jestli tam nějaké byli. Chci být co nejzodpovednejsi, tak doufám, ze jsem udělala správně

• Citovat
  • Upravit
1130
21.6.21 19:23
@Anonymní píše:
Tak jsem si ještě včera večer dala prášek po a myslím si, že jsem si to ujistila už stoprocentně. Doufám, ze kapky lasky nejsou tak silné, aby prošli i přes prášek po. Navíc ani nevím jestli tam nějaké byli. Chci být co nejzodpovednejsi, tak doufám, ze jsem udělala správně

Buď absolutně v klidu, pokud jsi i přes to těhotná, tak já osobně zavolám Vatikán protože to bude docela zázrak :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 19:25
@Banane18 píše:
Buď absolutně v klidu, pokud jsi i přes to těhotná, tak já osobně zavolám Vatikán protože to bude docela zázrak :mrgreen:.

To teda doufám. :D Pořad někde čtu jak jsou kapky lasky zázračné, až mě to děsí. Zároveň mi rodiče říkají, že není žádná možnost, aby tohle nějaká kapicka prolouskla. Většinou v ni nebývá ani žádné sperma. Takže se snažím být v klidu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky