Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to normální, ale počkej aspoň až dostuduješ, zjisti pořádně co chceš ať nejsi s prvním blbečkem co ti dá pusu (končí tak dost diskutujících tady) a užij si ten mezičas ![]()
Je to naprosto uďo normální. Chlapci v tvém věku touží po Ferrari. ![]()
Je normální o tom snít.
Nebyl by dobrý nápad si ho pořizovat jako nezletilá - nevyřeší zádné problémy, situaci to jen zkomplikuje.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je normální že ve 14 letech toužím po miminku? V září jdu do 9. a já myslím jenom na to až budu dospělá a budu mít rodinu jakoby svatbu, manžela, děti.. Je to normální?
Ve 14 jsem po dětech a manželovi netouzila. Každý to ma jinak, hlavně ale dostuduj
Je asi nomální, že každá holka sní o fungující rodině. Je dobré, že myslíš i na tu svatbu a manžela…snad ti to vydrží i za pár let.
Hormonálně bys po vlastním miminku snad ještě ve 14 toužit neměla, ale třeba jako starší kámoška se postarat o nějaké škvně proč ne. Některé holky mají děti rády vlastně odjakživa, třeba tě to může nasměřovat i k vhodnému výběru povolání.
Můžeš říct rodičům, jestli neplánují ještě sourozence. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, je normální že ve 14 letech toužím po miminku? V září jdu do 9. a já myslím jenom na to až budu dospělá a budu mít rodinu jakoby svatbu, manžela, děti.. Je to normální?
Ve 14 jsem měla jakous představu, že někdy kolem 28 už budu stará a budu mít dítě a manžela. Ale měla jsem jiné starosti.
@lachtanice86 píše:
Ve 14 jsem po dětech a manželovi netouzila. Každý to ma jinak, hlavně ale dostuduj
Tak chci a zdravku a pak ještě na vysokou..
@Anonymní píše:
Je asi nomální, že každá holka sní o fungující rodině. Je dobré, že myslíš i na tu svatbu a manžela…snad ti to vydrží i za pár let.Hormonálně bys po vlastním miminku snad ještě ve 14 toužit neměla, ale třeba jako starší kámoška se postarat o nějaké škvně proč ne. Některé holky mají děti rády vlastně odjakživa, třeba tě to může nasměřovat i k vhodnému výběru povolání.
Můžeš říct rodičům, jestli neplánují ještě sourozence.
Mám i touhu jít na zdravku a pak na vysokou porodní asistentku.
celkově mě to táhne k dětem..
Ju je, ale ještě počkej ![]()
Užívej si zatím svobody a potom děťátko ![]()
@mayecka píše:
Ju je, ale ještě počkej
Užívej si zatím svobody a potom děťátko
Chci jít studovat zdravku a pak dětskou sestru nebo porodní asistentku a bojím se že jen co budu mít své vlastní děti a budu chodit do práce např. do nemocnice že to nepůjde skloubit. (Myslím když budou chodit např. do školky)
@Anonymní píše:
Chci jít studovat zdravku a pak dětskou sestru nebo porodní asistentku a bojím se že jen co budu mít své vlastní děti a budu chodit do práce např. do nemocnice že to nepůjde skloubit. (Myslím když budou chodit např. do školky)
Nezatěžuj se tím, třeba budeš mít bohatého manžela a děti bude ze školky vyzvedávat chůva
.
Mě touhla po miminku drtila, když mi bylo 16 let, drželo mě to x týdnů. A pak mě to zas pustilo. ![]()