Je normální, že toužím po miminku?

Anonymní
19.6.21 16:40

Je normální že toužím po miminku?

Dobrý den, je normální že ve 14 letech toužím po miminku? V září jdu do 9. a já myslím jenom na to až budu dospělá a budu mít rodinu jakoby svatbu, manžela, děti.. Je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
19.6.21 16:45

Je to normální, ale počkej aspoň až dostuduješ, zjisti pořádně co chceš ať nejsi s prvním blbečkem co ti dá pusu (končí tak dost diskutujících tady) a užij si ten mezičas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
19.6.21 16:49

Je to naprosto uďo normální. Chlapci v tvém věku touží po Ferrari. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
19.6.21 16:51

V jisté komunitě určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.6.21 16:52

Je normální o tom snít.

Nebyl by dobrý nápad si ho pořizovat jako nezletilá - nevyřeší zádné problémy, situaci to jen zkomplikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
19.6.21 16:52
@Anonymní píše:
Dobrý den, je normální že ve 14 letech toužím po miminku? V září jdu do 9. a já myslím jenom na to až budu dospělá a budu mít rodinu jakoby svatbu, manžela, děti.. Je to normální?

Ve 14 jsem po dětech a manželovi netouzila. Každý to ma jinak, hlavně ale dostuduj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.21 16:54

Je asi nomální, že každá holka sní o fungující rodině. Je dobré, že myslíš i na tu svatbu a manžela…snad ti to vydrží i za pár let.

Hormonálně bys po vlastním miminku snad ještě ve 14 toužit neměla, ale třeba jako starší kámoška se postarat o nějaké škvně proč ne. Některé holky mají děti rády vlastně odjakživa, třeba tě to může nasměřovat i k vhodnému výběru povolání.

Můžeš říct rodičům, jestli neplánují ještě sourozence. :D

• Citovat
  • Upravit
53518
19.6.21 16:56
@Anonymní píše:

Ve 14 jsem měla jakous představu, že někdy kolem 28 už budu stará a budu mít dítě a manžela. Ale měla jsem jiné starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.21 17:00
@lachtanice86 píše:
Ve 14 jsem po dětech a manželovi netouzila. Každý to ma jinak, hlavně ale dostuduj

Tak chci a zdravku a pak ještě na vysokou..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.21 17:01
@Anonymní píše:
Je asi nomální, že každá holka sní o fungující rodině. Je dobré, že myslíš i na tu svatbu a manžela…snad ti to vydrží i za pár let.

Hormonálně bys po vlastním miminku snad ještě ve 14 toužit neměla, ale třeba jako starší kámoška se postarat o nějaké škvně proč ne. Některé holky mají děti rády vlastně odjakživa, třeba tě to může nasměřovat i k vhodnému výběru povolání.

Můžeš říct rodičům, jestli neplánují ještě sourozence. :D

Mám i touhu jít na zdravku a pak na vysokou porodní asistentku. :nevim: celkově mě to táhne k dětem..

• Citovat
  • Upravit
2470
19.6.21 17:19

Ju je, ale ještě počkej :srdce:
Užívej si zatím svobody a potom děťátko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.21 17:23
@mayecka píše:
Ju je, ale ještě počkej :srdce:
Užívej si zatím svobody a potom děťátko :srdce:

Chci jít studovat zdravku a pak dětskou sestru nebo porodní asistentku a bojím se že jen co budu mít své vlastní děti a budu chodit do práce např. do nemocnice že to nepůjde skloubit. (Myslím když budou chodit např. do školky)

• Citovat
  • Upravit
942
19.6.21 17:35

@karkarka v jake

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
19.6.21 17:49
@Len123l píše:
@karkarka v jake

Hádej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
19.6.21 17:59
@Anonymní píše:
Chci jít studovat zdravku a pak dětskou sestru nebo porodní asistentku a bojím se že jen co budu mít své vlastní děti a budu chodit do práce např. do nemocnice že to nepůjde skloubit. (Myslím když budou chodit např. do školky)

Nezatěžuj se tím, třeba budeš mít bohatého manžela a děti bude ze školky vyzvedávat chůva :palec:.

Mě touhla po miminku drtila, když mi bylo 16 let, drželo mě to x týdnů. A pak mě to zas pustilo. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí