Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dopegyt jsem brala u obou těhotenství ke konci. Pak vyvolávaný porod z důvodu tlaku 38. A 39.tt
Jako dáreček jím od druhého porodu ve 32 letech prášky na tlak. Už se to do normálu bohužel nehodilo. ![]()
Brala jsem od 28. Týdne. Začínala jsem na TK 160/100. Srovnali mi to na 130/80. Dávkování také ráno a večer. Rozdíly v měření nebyly. Teď už mám agen.
Ano brala jsem ho od 8 měsíce
? Byla ks kvůli tomu i v Nemocnici Asie týdny před porodem. Nějak jsem na sobě nezaznamenala ani ten vysoký tlak. Rozdíl mezi před a po
. Ten se poznal jen na tlakoměru před tím až 170/90 a po 135/85. Taky 2× denně.
Ahojky, je tu některá z vás, která měla Dopegyt v těhotenství? Zajímalo by mě, jak vám zabiral a zda byly nějaké rozdíly mezi měřením doma a u lékaře?

Dávkování mám zatím 1-0-1 a beru ho krátce. Při měření tlaku přes den nebo večer se hodnoty pohybují okolo 100,115/66,64.
Ikdyz mám tlak doma nižší je jasné že u lékaře bude opět vyšší, ale mohl by se pochybovat v normálních hodnotách
Měla jste to taky některá? Holter i Ekg jsem měla a tlak byl vyšší ale prý žádná hrůza, tak nevím a pak mi právě předepsali ten Dopegyt