Praštění do břicha

25
28.6.24 21:19

Prastwni do bricha

Ahoj omlouvám se že zas panikarim, opravdu to řeším ale nejde to tak rychle se toho zbavit, jsem na novém bytě, a chtěla jsem si přestěhovat obývací stěnu je hodně těžká, a jetam jeden díl který jsem chtěla pilozit na zem a nevšimla si že ta deska není prodelana, a jak sem to náhlá, bylo to odembe asi cca 30 cm, tak ta deska sjela v úrovni mého žaludku já vtom jak panikarim tak si nejsem schopna vybavit jestli mi to narazilo do bricha nebo ne a hned spadlo na zem prostě panikarim kdyby to opravdu stě dálky a jeto hodně těžké, pradtilo do bricha do žaludku, asi bylo byl problém tě? Mám hned strach s krvaceni vnitřního, nejhorší je že si to fakt nějak vtom siku neumím vybavit vím že to spadlo na zem, a pak jsem se snažila uklidnit tak jsem ještě odstěhovala tu obyvacku couvání a teď mám strach že jsem adi neměla se stim už natahovat kdyby opravdu mě to bouchne achjo jsem fakt magor, prášky beru jen nezabírají tak rychle, prosím nenadavejtemi, a nepismivejte se mi prosím potřebuji spíš uklidnit opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1609
28.6.24 21:31

Ty jsi těhotná a dřeš nábytek a uhodila ses do břicha? Nebo co se stalo, ono se to totiž nedá moc přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.6.24 21:51

Těhotná nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
28.6.24 21:57

Jakože nějaký kus nábytku na tebe jakože měl spadnout jo? Ale ty nevíš jestli a tebe soadnul nebo ne… No tak když nevis tak na tebe nespadnul protože by tě to bolelo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
28.6.24 22:00
@Vladusxx píše: Více

Ma naslapnuto byt pekny hypochondr, druha Hedus. Koukni na ostatni diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
28.6.24 22:01

@vokishka vím četla sem…docela masakr 😅 ale aspoň to řeší a začala brát nějaké léky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová