Práva otce na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4946
29.10.24 17:34

Otcem dítěte je na základě první domněnky otcovství manžel matky. Nicméně nejen otec, ale i matka mají právo otcovství popřít. Matka na to má poměrně krátkou lhůtu (6 měsíců od narození dítěte). Takže jestli se domníváš, že manžel otcem není, tak po narození dítěte podej k soudu co nejdříve návrh na popření otcovství. Testy DNA se budou v rámci toho řízení řešit tak jako tak, ale důležité je neprošvihnout tu lhůtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.10.24 19:58
@stinga píše: Více

Zatím jsem tu nikdy nic nezaložila jsem tu poprvé, bála jsem se že na této diskuzi už nikdo neodepíše, super že jo, příště už aspoň budu vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.10.24 23:03

@Alita77 muzes se rozvest a hned na to se vdat, tak by automaticky otcem byl novy manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 06:52

Jestli je těhotná, tak věř, ze je šance, ze si tuhle diskuzi precte :mrgreen: a tim sis podepsal ortel. Me by neskutečně vadilo, kdyby me chlap drbal na internetu a ještě dával screenshoty.

A když vidim tyhle věci se kolem me dit, zavru oci a představím si, co by dělal ten můj. Ten můj by me jen podporoval, at uz bych se rozhodla jakkoli, stal by za mnou. A koncil by to se slovy, ze to zvládneme. A ze si ji zaplatil dluhy? No to lidi delaji, když se maji rádi, ze jeden druhému pomáhají. Ten můj kdyz jsme se seznámili, začal mi doma všechno opravovat. A pak zjistil, ze je to na celkovou rekonstrukci a dal do toho skoro za milion. A co? Plánujeme společný zivot, tak si ho dva dospělí musí připravit tak, aby to klapalo.

Ty jestli ji chceš, tak si nehaž klacky pod nohy. Tehotna zenska s hormonama, chce jen ujisteni, ze to bude dobre. Me kdyby si v 9tt rekl, ze bude stridavka, tak zvazuju potrat taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky