Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ludmilaadamkova píše:
Jakože na teď povinnost mu říkat že jde tam a tam a tam a tam vždyť pise že mu to stejně vše napíše tak kde vidíš problém?
No to na zacatku nepsal a vy vsechny jste psaly, ze ma drzet hubu a krok a pockat az porodi.
Takze se shodneme, ze je slusnost mu davat vedet co se deje.
Ten potrat nechapu, protoze pokud mu pise, jak se to vyvyji, tak nevim proc resi potrat.
@Karinkas píše:
Jak ve většině diskuzí nemám potřebu přemýšlet nad tím jestli zakladatel/ka píše pravdu. A diskutuji prostě podle jejich subjektivního dojmu. O tom tenhle web prostě je. Tak tady by mě vyjádření druhé strany opravdu zajímalo.
Už podle těch zpráv na mě působíš jako ukázkový stalker.
Stalker 😂 po roce a pul vztahu 😁 že resit to ze si narokuje jen ona bez toho jako bych ani neexistoval?? Blbost trosku ne?? Resim to ze jako otec ditete se chci stykat s nim az se narodí.. 🤔 🤔 reknes mi definici stolkra ktery ceka s nekým dítě?
@Tarena píše:
No to na zacatku nepsal a vy vsechny jste psaly, ze ma drzet hubu a krok a pockat az porodi.
Takze se shodneme, ze je slusnost mu davat vedet co se deje.Ten potrat nechapu, protoze pokud mu pise, jak se to vyvyji, tak nevim proc resi potrat.
Přečti si jak s ní komunikuje přečti si co tu píše. Za mě chlap co nerozdejchal fakt že se s ním přítelkyně rozesla a jede do ní bomby. Ona s ním komunikuje ohledně dítěte. Jemu se to zdá málo. A chce řešit předběžný styk soudně už teď. Fakt ti jeho jednání přijde normální?
@Tarena píše:
Takze se shodneme, ze je slusnost mu davat vedet co se deje.Ten potrat nechapu, protoze pokud mu pise, jak se to vyvyji, tak nevim proc resi potrat.
Takze jeste jednou … ona nechce aby dite melo semnou neco spolecnyho.. i kdyz je moje.. ale píše mi kdy jde na gyndu, kdy jde na odběry… a muj dotaz byl jestli k tomu az ho porodí je nejaka pravni vec.. protože ac je to divný tak se svym ditetem se vídat chci!
@ludmilaadamkova píše:
Přečti si jak s ní komunikuje přečti si co tu píše. Za mě chlap co nerozdejchal fakt že se s ním přítelkyně rozesla a jede do ní bomby. Ona s ním komunikuje ohledně dítěte. Jemu se to zdá málo. A chce řešit předběžný styk soudně už teď. Fakt ti jeho jednání přijde normální?
No mne prijde vetsi hnus vyhrozovat zabitim ditete.
@ludmilaadamkova píše:
Nemusim sem davat screeny jak komunikuje ona semnou. Že ne.. ja resim to ze nechce abych měl vubec narok na to dítě.. boze 🤦
@Tarena píše:
Podle mě pokud má 5 pohromadě by potrat byl nejjednodušším řešením a předešel by v jejím případě mnoha problémům. ![]()
@violett320 píše:
Takze jeste jednou … ona nechce aby dite melo semnou neco spolecnyho.. i kdyz je moje.. ale píše mi kdy jde na gyndu, kdy jde na odběry… a muj dotaz byl jestli k tomu az ho porodí je nejaka pravni vec.. protože ac je to divný tak se svym ditetem se vídat chci!
Tak ted vic nic neni. Po porodu testy otcovstvi, nebo pokud ona vi, ze jsi otec, tak muzete pred porodem na matriku. Tam zase zalezi, zda jsi si jisty, ze je tvoje.
@violett320 píše:
Stalker 😂 po roce a pul vztahu 😁 že resit to ze si narokuje jen ona bez toho jako bych ani neexistoval?? Blbost trosku ne?? Resim to ze jako otec ditete se chci stykat s nim az se narodí.. 🤔 🤔 reknes mi definici stolkra ktery ceka s nekým dítě?
Ty to hrozně přeháníš. Mě takhle někdo pronásledovat a vypisovat, tak se mi taky zhnusí. Prostě jí nech vydechnout. Pak jí navrhni jedním příspěvkem, ne deseti, co dál, co si jak představuješ a nech jí vydechnout. I jí to takhle napiš, že si dáte od sebe oddych a dáváš jí čas na rozmyšlenou. Čím víc ji budeš pronásledovat, tím víc ona bude před tebou utíkat, chápeš to?
@violett320 píše:
Nemusim sem davat screeny jak komunikuje ona semnou. Že ne.. ja resim to ze nechce abych měl vubec narok na to dítě.. boze 🤦
Tak to má smůlu
to je snad jasný ne. Prostě po porodu se přihlásis soudně jako otec podstoupit soudně testy otcovství a budeš mít naprosto stejne právo jako matka.
@Tarena píše:
A proč tedy napsala ze mam dělat jakože není a v zàpětí je??? Neni to to že me chce obejít?? A samozrejme kdyz nic nebude neni si co narokovat
Kdo vlastne ty testy a soud bude platit? Kdyz on to navrhne, ale ona to popira.
@violett320 píše:
A proč tedy napsala ze mam dělat jakože není a v zàpětí je??? Neni to to že me chce obejít?? A samozrejme kdyz nic nebude neni si co narokovat
Ted bud rad, ze ti pise co se deje. Netlac moc, aby nekam neutekla. Testy po porodu a pak se dohodnete na peci.
@Tarena píše:
Kdo vlastne ty testy a soud bude platit? Kdyz on to navrhne, ale ona to popira.
Ten kdo prohraje v tomto případě ona. Pokud to bude popírat. Ale to je hodně daleko.
A platila vy i ty testy otcovství případně.
Jakože na teď povinnost mu říkat že jde tam a tam a tam a tam vždyť pise že mu to stejně vše napíše tak kde vidíš problém?