Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@violett320 píše:
Stalker 😂 po roce a pul vztahu 😁 že resit to ze si narokuje jen ona bez toho jako bych ani neexistoval?? Blbost trosku ne?? Resim to ze jako otec ditete se chci stykat s nim az se narodí.. 🤔 🤔 reknes mi definici stolkra ktery ceka s nekým dítě?
Přečti si po sobě ty zprávy. Je tam všechno citové vydírání, vyhrožování i manipulace. Pokud by ti šlo o dítě tak by ta komunikace vypadala jinak.
A taky se mi zrovna nechce věřit, že pro nic za nic najednou otočila. Možná ji jen došlo v jak velkém maléru je. A vůbec netuší co si počít.
Hele rada uber na nátlaku. Dej ji pár dní čas. A potom se s ní pokud v klidu domluvit na nějakých pravidlech. A hlavně ji nevyhrožuj střídavkou u miminka. To by vyděsilo každou nastávající maminku. No naštěstí nic takového právně nepřipadá v úvahu.
Tak třeba mu jde o to aby ji vyděsil a donutil ji tak jít na potrat… Taky možnost.
@ludmilaadamkova píše:
Ten kdo prohraje v tomto případě ona. Pokud to bude popírat. Ale to je hodně daleko.A platila vy i ty testy otcovství případně.
Testy jsou ta nejmenší položka..
@ludmilaadamkova píše:
@KarinkasTak třeba mu jde o to aby ji vyděsil a donutil ji tak jít na potrat… Taky možnost.
Ja ale nechci aby na ten potrat sla🤦 ctete vubec co píšu
@ludmilaadamkova píše:
@KarinkasTak třeba mu jde o to aby ji vyděsil a donutil ji tak jít na potrat… Taky možnost.
To je fakt. A nebo si je až moc dobře vědom, že ona na potrat jít nedokáže. A snaží se ji k sobě připoutat.
Skoro bych řekla, že tohle je přesně typ otce, který když si najde novou oběť. Tak si na své dítě ani nevzpomene. A bude dělat všechno proto aby na něj platil co nejméně.
@Karinkas píše:
To je fakt. A nebo si je až moc dobře vědom, že ona na potrat jít nedokáže. A snaží se ji k sobě připoutat.
Skoro bych řekla, že tohle je přesně typ otce, který když si najde novou oběť. Tak si na své dítě ani nevzpomene. A bude dělat všechno proto aby na něj platil co nejméně.
Je to velmi pravděpodobné.
@Karinkas píše:
Ona moc dobře ví jak jà na tom finančně sem.. a soud si to též zjistí.. hledate neco co v tom neni.. a s klidnym srdcem muzu rict ze klidne 30.000 na moje dite ji davat budu
@Karinkas píše:
A kdyz budete poradne cist.. tak o potratu tam psala ona ![]()
@violett320 píše:
Ona moc dobře ví jak jà na tom finančně sem.. a soud si to též zjistí.. hledate neco co v tom neni.. a s klidnym srdcem muzu rict ze klidne 30.000 na moje dite ji davat budu
Tak pokud by to bylo opravdu tak jak píšeš. Bylo by to ještě horší. Protože pokud by i přes to všechno byla ochotna dítě vychovat bez tvé pomoci (minimálně finanční), musela by k tomu mít opravdu pádný důvod.
@violett320 píše:
A kdyz budete poradne cist.. tak o potratu tam psala ona
Neboj četla jsem to pořádně. A pokud si nasdílel celou konverzaci. Dost si to překroutil.
@Karinkas píše:
Tak pokud by to bylo opravdu tak jak píšeš. Bylo by to ještě horší. Protože pokud by i přes to všechno byla ochotna dítě vychovat bez tvé pomoci (minimálně finanční), musela by k tomu mít opravdu pádný důvod.
Její ego.. nebo hrdost.. protože už řekla že mě nepotřebuje. Ona si to uvědomí.. a pokaždé to tak bylo že když něco takovéhohle řekla litovala … A určitě by ji pomohli rodiče..
@violett320 píše:
Její ego.. nebo hrdost.. protože už řekla že mě nepotřebuje. Ona si to uvědomí.. a pokaždé to tak bylo že když něco takovéhohle řekla litovala … A určitě by ji pomohli rodiče..
Hele to nemá cenu. Chybu hledáš jen v ní. Vůbec tě nenapadá proč je to tam kde je. Tvůj podíl tam evidentně není.
Hele tvé možnosti. Po narození dítěte podej navrh na testy otcovství. A pokud nechceš aby se do té doby úplně odmlčela zkus s ní vycházet po dobrém. Nakonec těhotná není náhodou. Na to jsou potřeba vždycky dva.
Pokud ti křivdím tak se omlouvám. Ale v tom případě jsi si moc dobrou partii na založení rodiny nevybral.
@Karinkas píše:
Neboj četla jsem to pořádně. A pokud si nasdílel celou konverzaci. Dost si to překroutil.
Uplně nevím co sem tam překroutil. Ona si jede svoje.. ze semnou nic společného to dite mit nebude, a pokud si ho budu nejak narokovat radeji pujde na potrat.. a že pujde na gyndu s tim to dát pryč.. pak ze se ma na to objednat a kdyz jsem chtěl nejaký papír o tom ze to bude pryc, abych si to nenárokoval tak najednou žádný potrat nebude?… na tom není co překroutit. A kdybych tak moc chtel aby to dala pryč tak jí to pisu a nemam potrebu se nechat papirově napsat k dítěti a platit na něj cokoli …. To postrada logiku 🤦
@Karinkas píše:
Hele to nemá cenu. Chybu hledáš jen v ní. Vůbec tě nenapadá proč je to tam kde je. Tvůj podíl tam evidentně není.
Hele tvé možnosti. Po narození dítěte podej navrh na testy otcovství. A pokud nechceš aby se do té doby úplně odmlčela zkus s ní vycházet po dobrém. Nakonec těhotná není náhodou. Na to jsou potřeba vždycky dva.
Pokud ti křivdím tak se omlouvám. Ale v tom případě jsi si moc dobrou partii na založení rodiny nevybral.
a ano byly jsme na to dva !@Karinkas píše:
Pokud ti křivdím tak se omlouvám. Ale v tom případě jsi si moc dobrou partii na založení rodiny nevybral.Nehledám chybu jenom v ní 🙏 a na to dítě jsme byly oba.. z nebe si ho neudělala..
@violett320 píše:
Uplně nevím co sem tam překroutil. Ona si jede svoje.. ze semnou nic společného to dite mit nebude, a pokud si ho budu nejak narokovat radeji pujde na potrat.. a že pujde na gyndu s tim to dát pryč.. pak ze se ma na to objednat a kdyz jsem chtěl nejaký papír o tom ze to bude pryc, abych si to nenárokoval tak najednou žádný potrat nebude?… na tom není co překroutit. A kdybych tak moc chtel aby to dala pryč tak jí to pisu a nemam potrebu se nechat papirově napsat k dítěti a platit na něj cokoli …. To postrada logiku 🤦
Otázkou je proč s tebou nechce mít nic společného. Z těch zpráv je znát, že potrat nechce. Ale z nějakého důvodu nevidí jiné východisko. Bojí se, jaké to bude když vás bude pojit dítě. Když na ni budeš takhle tlačit tak nakonec na potrat půjde.