Práva otce na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148794
3.7.23 18:58
@violett320 píše:
Uplně nevím co sem tam překroutil. Ona si jede svoje.. ze semnou nic společného to dite mit nebude, a pokud si ho budu nejak narokovat radeji pujde na potrat.. a že pujde na gyndu s tim to dát pryč.. pak ze se ma na to objednat a kdyz jsem chtěl nejaký papír o tom ze to bude pryc, abych si to nenárokoval tak najednou žádný potrat nebude?… na tom není co překroutit. A kdybych tak moc chtel aby to dala pryč tak jí to pisu a nemam potrebu se nechat papirově napsat k dítěti a platit na něj cokoli …. To postrada logiku 🤦

Spíš nechce nic společného mít s tebou. Proč, to víš nejlíp asi sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 19:10
@Anna766 píše:
Spíš nechce nic společného mít s tebou. Proč, to víš nejlíp asi sám.

Vypíšu to sem celé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148794
3.7.23 19:11
@violett320 píše:
Vypíšu to sem celé..

Snad radši ani ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.7.23 19:17

Takže realita je taková, že na potrat může jít i bez tvého vědomí a svolení a žádný papír ti ukazovat nemusí. Naštěstí žijeme ve svobodné zemi, ne třeba v Polsku. Pokud na ni budeš nadále tlačit a otravovat ji způsobem, který právě předvádíš, tak ji dotlačíš akorát k tomu, že bude už ze zásady odmítat vše, co navrhneš. Takže uber, zklidni se pár dní, dej jí pauzu a piš zprávy s návrhy, co dávají smysl. Nebo radši bez návrhů, jen se ptej, jak se má a jak pokračuje těhotenství. Šlápni na brzdu a kroť se. Až se dítě narodí, můžeš zažádat o testy otcovství, pokud jej neuznáte společně na matrice. Střídavá péče min. do tří let věku dítěte je utopie. I když dostaneš od soudu nějaký ten styk s dítětem, praxe je taková, že záleží na dobré vůli matky, jak ti jej umožní. Takže ji přestaň stresovat nějakou střídavkou u mimina, předcházej si ji a chovej se k ní hezky. To je totiž opravdu jediná možnost, jak můžeš nějakého kontaktu se svým budoucím synem/dcerou dosáhnout. Rozhodně nepomůže pronásledování a vyhrožování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
3.7.23 19:18
@violett320 píše:
takhle

To jak s nimluvis je tak arogantni a zle, ze by mela opravdu utikat hodne daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 19:24
@Anna766 píše:
Snad radši ani ne.

To že jsme spolu 1,5 roku a stale bydlí u svého bývalého se kterým už není 3roky a ke kterému šla před 7mi roky protoze nemela kam jit se svoji tenkrát 3letou dcerou. Která mu rika tati i kdyz vi ze její táta není… sestehovat jsme se meli už 2×… jeji dceři nebyla po roce a pul schopná řict že jsme spolu.. a vlastne sem byl celou dobu kámos …a ted kdyz prijde mimino tak už by musela se přestěhovat.. tak raději couvne úplně.. protože by měla udělat ten krok a tu žměnu …ale to já jsem asi málontolerantní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 19:30
@Aglája75 píše:
To jak s nimluvis je tak arogantni a zle, ze by mela opravdu utikat hodne daleko…

Celou dobu jsem s ni komunikoval normálně… ale když už je něco zahranou tak to jinak nejde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 19:32
@Mosie píše:
Takže realita je taková, že na potrat může jít i bez tvého vědomí a svolení a žádný papír ti ukazovat nemusí. Naštěstí žijeme ve svobodné zemi, ne třeba v Polsku. Pokud na ni budeš nadále tlačit a otravovat ji způsobem, který právě předvádíš, tak ji dotlačíš akorát k tomu, že bude už ze zásady odmítat vše, co navrhneš. Takže uber, zklidni se pár dní, dej jí pauzu a piš zprávy s návrhy, co dávají smysl. Nebo radši bez návrhů, jen se ptej, jak se má a jak pokračuje těhotenství. Šlápni na brzdu a kroť se. Až se dítě narodí, můžeš zažádat o testy otcovství, pokud jej neuznáte společně na matrice. Střídavá péče min. do tří let věku dítěte je utopie. I když dostaneš od soudu nějaký ten styk s dítětem, praxe je taková, že záleží na dobré vůli matky, jak ti jej umožní. Takže ji přestaň stresovat nějakou střídavkou u mimina, předcházej si ji a chovej se k ní hezky. To je totiž opravdu jediná možnost, jak můžeš nějakého kontaktu se svým budoucím synem/dcerou dosáhnout. Rozhodně nepomůže pronásledování a vyhrožování.

Všechny návrhy co dávají smysl ji nezajmají.. a proto jí teď nebudu psát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 19:36

Tak teď mi řekněte která zvás by skousla to aby váš partner žil se svojí bývalkou se kterou už 3 roky není, když spolu budete čekat děcko??? Ja bych řekl že asi ani jedna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.23 19:36

A viděl si vůbec pozitivní test? Je vůbec těhotná? A jestli ano a žije s bývalým, je to dítě vůbec tvoje? Ten váš vztah nevztah a absence antikoncepce, to udělalo pěkný bordel, teď to nebude lehké srovnat. A jak dlouho jste od sebe? Teď toho moc nezmůžeš, ale tohle psaní, co vedete, to je cesta do pekla, pro všechny….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
3.7.23 19:39
@violett320 píše:
Tak teď mi řekněte která zvás by skousla to aby váš partner žil se svojí bývalkou se kterou už 3 roky není, když spolu budete čekat děcko??? Ja bych řekl že asi ani jedna..

A vdana uz neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.7.23 19:39
@violett320 píše:

Proč bych to měla zkousavat já bych s takovým vůbec nebyla. Vždyť jste spolu nikdy nebydleli jak jsi psal. Proč by to měl někdo zvepravny zkousavat.

• Citovat
  • Upravit
5757
3.7.23 19:40
@violett320 píše:
Celou dobu jsem s ni komunikoval normálně… ale když už je něco zahranou tak to jinak nejde …

To silne pochybuju, neni v tom ani trochu citu k ni ani k diteti, jen jajaja a vyhruzky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 19:43
@Maybeanotherbaby píše:
A viděl si vůbec pozitivní test? Je vůbec těhotná? A jestli ano a žije s bývalým, je to dítě vůbec tvoje? Ten váš vztah nevztah a absence antikoncepce, to udělalo pěkný bordel, teď to nebude lehké srovnat. A jak dlouho jste od sebe? Teď toho moc nezmůžeš, ale tohle psaní, co vedete, to je cesta do pekla, pro všechny….

Nebyl problém udělat testy když mi to o víkendu řekla že to má potvrzené. A pokud máš namysli to co píše tak bych řekl že od čtvrtka takhle radikálně změnila. O víkendu ač tak brzo chtěla vybírat jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 19:44
@Aglája75 píše:
To silne pochybuju, neni v tom ani trochu citu k ni ani k diteti, jen jajaja a vyhruzky…

Presne tak jen ja ja ja … ale ze strany jeji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí