Práva otce na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15097
3.7.23 16:49

Nedělej nic, pokud je opravdu těhotná, ještě ráda se o alimenty přihlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 16:50
@pikola píše:
Tak proč ti jde tak najednou o práva otce na dítě, když to dítě nechceš? :roll:

to že chce jit na potrat vyplodila včera, a já se jí na to zeptal. kde kdo říká že ho nechci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.7.23 16:53

A je ta slečna vůbec těhotná? To byla diskuze jak ze zvláštní školy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
3.7.23 16:56
@violett320 píše:
to že chce jit na potrat vyplodila včera, a já se jí na to zeptal. kde kdo říká že ho nechci?

No ale z ty konverzace se ty tváříš, že chceš hlavně potvrzení, že půjde nebo byla na potratu :nevim: nikde nevidím ani slovo o tom, že chceš aby si to nechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
3.7.23 16:57
@violett320 píše:

No, Tvoje repliky té komunikace vypadají spíš tak, jako bys chtěl, aby na potrat šla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
3.7.23 16:59
@pikola píše:
No ale z ty konverzace se ty tváříš, že chceš hlavně potvrzení, že půjde nebo byla na potratu :nevim: nikde nevidím ani slovo o tom, že chceš aby si to nechala

On ma asi strach, ze mu to dite zataji. Jemu rekne, ze jde na potrat a dite si necha. A ona ma strach, ze ji dite sebere. No jaky sel, takovou potkal.

Ja bych tedy jako otec taky chtela vedet napr. jak dopadly screeningy, fotku z ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148851
3.7.23 17:00
@violett320 píše:

Přijde mi že kecáš. Ty to dítě nechceš a když se ona rozhodne že si ho nechá, tak budeš dělat vlny, jako že si ten otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 17:11
@Tarena píše:
On ma asi strach, ze mu to dite zataji. Jemu rekne, ze jde na potrat a dite si necha. A ona ma strach, ze ji dite sebere. No jaky sel, takovou potkal.Ja bych tedy jako otec taky chtela vedet napr. jak dopadly screeningy, fotku z ultrazvuku

tak přesně tak! uplně přesně to je… to že sem ji několikrát psal že ho chci.. ale když ona je schopná napsat behem 10 minut at beru že není a pak že je? kdybych ho nechtěl tak sem nepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 17:13
@Anna766 píše:
Přijde mi že kecáš. Ty to dítě nechceš a když se ona rozhodne že si ho nechá, tak budeš dělat vlny, jako že si ten otec.

Tak čti :-) nespočetněkrát sem jí psal že pryč nepujde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.7.23 17:14

Podle mě jsi kreten a ta holka by měla jít z pudu sebezáchovy na potrat.

• Citovat
  • Upravit
50
3.7.23 17:16
@Anna766 píše:
Přijde mi že kecáš. Ty to dítě nechceš a když se ona rozhodne že si ho nechá, tak budeš dělat vlny, jako že si ten otec.

takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148851
3.7.23 17:17
@violett320 píše:
Tak čti :-) nespočetněkrát sem jí psal že pryč nepujde :)

Vyhrožovat těhotný holce, která neví kudy kam a co střídavou péčí od novorozence je vůbec nejlepší, tím pokračuj :zed:

Příspěvek upraven 03.07.23 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 17:17
@ludmilaadamkova píše:
Podle mě jsi kreten a ta holka by měla jít z pudu sebezáchovy na potrat.

Kretén :D bože ale taky názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.7.23 17:20
@Anna766 píše:
Vyhrožovat těhotný holce, která neví kudy kam a co střídavou péčí od novorozebce je vůbec nejlepší, tím pokračuj :zed:

to bych sem musel dát všechno co ona napsala.. a co jako kdyz ti napise ze nechce aby si mel neco spolecnyho se svým dítetem? mam kolem ni chodit po špičkách? těhotenství není nemoc.. a musí pře mýšlet taky co píše ona… tak ale jo chápu teď už je bez exekucí tak jí nemá co srát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.7.23 17:20
@violett320 píše:
Kretén :D bože ale taky názor…

A o jsi kreten který ji normálně stalkuje. Evidentně te nechce. Je v 9 týdnů dítě je velký pár milimetrů je to v podstatě embryo. Nic není jistý a ty prudis se střídavou péči u novorozence.

Nakonec třeba ani nebudeš otec. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí