Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ludmilaadamkova píše:
Proč bych to měla zkousavat já bych s takovým vůbec nebyla. Vždyť jste spolu nikdy nebydleli jak jsi psal. Proč by to měl někdo zvepravny zkousavat.
Tak a já to vydržel rok a půl 😁 než jsem ji řekl že by bylo dobrý se sestěhovat
@DanielaD píše:
Chtělo by to názor druhé strany
Mohu jí poslat odkaz na diskuzi
ať se také vyjádří ![]()
@violett320 píše:
Tak a já to vydržel rok a půl 😁 než jsem ji řekl že by bylo dobrý se sestěhovat
Ale to je tvá volba tvá špatná volba tak se teď nediv. Nikdy d tebou být nechtěla jinak by s tebou dávno bydlela. A evidentně s tebou nebude ani kvůli dítěti.
@violett320 a viděl si ten test, fotku z ultrazvuku, něco? Já být ve tvé situaci, tak než bych tohle začala po rozchodu řešit, chtěla bych logicky vidět a vědět, a až pak řešit. Vy se teď tak nějak vydíráte navzájem po zprávách.
@ludmilaadamkova píše:
Ale to je tvá volba tvá špatná volba tak se teď nediv. Nikdy d tebou být nechtěla jinak by s tebou dávno bydlela. A evidentně s tebou nebude ani kvůli dítěti.
Konečně mi někdo potvrdil co sem celou dobu říkal. Díky 🙏
@Maybeanotherbaby píše:
@violett320 a viděl si ten test, fotku z ultrazvuku, něco? Já být ve tvé situaci, tak než bych tohle začala po rozchodu řešit, chtěla bych logicky vidět a vědět, a až pak řešit. Vy se teď tak nějak vydíráte navzájem po zprávách.
Viděl jsem nic. Kdyz jsem se ptal zda ma fotku z ultrazvuku bylo mi receno že ne.
@violett320 píše:
Mohu jí poslat odkaz na diskuziať se také vyjádří
To udělej a jestli už si neskončil, tak se na totální konec můžeš připravit zcela jistě.
@violett320 píše:
Presne tak jen ja ja ja … ale ze strany jeji..
Z jeji strany jsou to emoce. Na potrat nechce, ale nechce byt s tebou, protoze ocividne zjistila s kym ma tu cest. Mozna ani nevi jiste, jestki je dote tvoje, mozna se chtela vratit k byvalemu a ted nevi co delat… ano nic z toho ji neomlouva… jen vysvetleni jejich zmen nalad atd..Ale nema povahu nechat si vzit dite… Z tebe cisi jen urazene ego a „zlo“.
@violett320 Nemusíš dávat už vůbec nic. Jako ukázka arogantní komunikace úplně stačilo. Je to hrozný a chuť utéct by měla každá. Jestli fakt chceš být součástí života toho dítěte, tak se uklidni, omluv a začni znovu. Peníze, co zatím nebudeš platit na výživný, investuj do nějakého kurzu vztahové gramotnosti. ![]()
Ty jo, u vás je to cely spatne od zacatku az do konce. Ona bydli s bejvalym, ty s ni chodíš, rok a pul??Platis ji statisicovy dluhy, aniz by ona vubec mela aspoň tendenci s tebou žít. Kukas s ní bez ochrany a ted si překvapenej, ze je v tom. A jako tresnicku na dortu ji nesmyslne vyhrozujes stridavkou od novorozence, pokud nepujde na potrat…
Vy jste tedy dvojka k pohledání.
Meli byste vychladnout, oba. A chovat se jako dospělí.
Radim dát slečně prostor:) sama jsem byla s jedním a pak se to dost pokazilo (dost mi ublížil) a já to ukončila. Tím, že jsme spolu pracovali, tak to bylo dost těžké. Potom jsem ale zjistila, že jsem těhotná a přišlo mi, že je fér vůči němu mu to říct. Čekala jsem, že zůstaneme aspoň jako kamarádi kvůli malého (podotýkám, že peníze jsem nechtěla, pouze ať malý zná otce a on svého syna).. On na mě začal ale neskutečně tlačit, obtěžovat mě, nárokovat si mě, vůbec mě nebral vážně, když jsem řekla, že se mi něco nelíbí a neustále mě svým chováním stresoval. i moje máma pak měla o mě strach. Přitom jsem mu říkala neustále, že syna uvidí, o kontrolách jsem mu říkala.. Ale nestačilo mu to.. Dopadlo to tak, že jsem ho odstrihla úplně. Takže pozor na ženy se kterými lomcují hormony, jsou asi háklivější
(můžete mě soudit jak chcete, měla jsem důvod to udělat..a pokud by mu tak strašně o to dítě šlo, jak říkal, tak by to vypadalo jinak..nelituji, mám syna, kterého miluji nadevše..) Třeba by to dopadlo jinak, kdyby mi dal proste klid. Takže zkusit dát čas, třeba je sama ve stresu jak to vše bude, navíc by se neměla stresovat, 9tt je ještě dost rizikový…
A taky bych tu pořád nepredhazovala to, kolik si za ní kde platil.. V tu chvíli jsi to tak chtěl, pro příště budeš mít třeba ponaučení. Navíc, za peníze si člověka nekoupiš.. Naopak můžeš být aspoň teď v klidu, že nemá dluhy a tudíž nic nemusí ubírat vašemu dítěti..
@violett320 píše:
To že jsme spolu 1,5 roku a stale bydlí u svého bývalého se kterým už není 3roky a ke kterému šla před 7mi roky protoze nemela kam jit se svoji tenkrát 3letou dcerou. Která mu rika tati i kdyz vi ze její táta není… sestehovat jsme se meli už 2×… jeji dceři nebyla po roce a pul schopná řict že jsme spolu.. a vlastne sem byl celou dobu kámos …a ted kdyz prijde mimino tak už by musela se přestěhovat.. tak raději couvne úplně.. protože by měla udělat ten krok a tu žměnu …ale to já jsem asi málontolerantní
Celá tahle diskuze je jeden velký fever dream. Je v té vaší situaci alespoň někdo normální?
A teda z tebe jde chlape hrůza jen přes písmenka, ta urputnost. Ty smsky jsou úplný psycho. Brr.