Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, milé dámy ![]()
Prosím o radu, poslední MS jsem měla 25.3. těhotenské testíky mi ukazují jen slabou // že ji ani nejde vyfotit, ale viděl ji i přítel. Zároveň mě strašně bolí záda, v kříži i mezi lopatkami, někde jsem četla, že silné bolesti zad nejsou dobré znamení. Máte s tím některá zkušenosti? Měla bych být asi ve 4. týdnu, kdy bych měla jít k Mudr, aby bylo již „něco“ vidět?
Děkuji všem za příspěvky, jsem z toho celá nesvá a bojím se aby bylo vše v pořádku ![]()
Mně trvalo několik dní, než čárka začala sílit. Doktor tam s největší pravděpodobností nic neuvidí a ani to neovlivní. Radím počkat a klidně si každé ráno udělat test.
Ahoj ja byla dnes u dr. mela bych být necelých 6. týdnů ale nebylo vůbec nic vidět tak mi holky psali že je to brzo no bral mi krev a uvidím zítra
@jevinka Asi jsi pravděpodobně otěhotněla později, proto ty slabé čárky a jak dlouho ty testíky děláš? Jako myslím, kdy jsi testovala poprvé? Já měla MS 3.4. a dnes jsem na testu našla slabou druhou
Tak taky doufám, že bude sílit nebo před necelým měsícem jsem prodělala SP ![]()
Já když jsem tu druhou čárku hledala, tak sem ji tam viděla i když sem těhotná nebyla. ono je to občas na nějakém světle vidět ![]()
a naopak, když byla čárka silná, tak sem letěla k doktorovi a on nic neviděl. až za týden. což byl cca 6-7. týden…tak ještě chvíli počkej a pak si tam zaběhni.
Příspěvek upraven 29.04.13 v 10:00
Ahoj
testuj např. každé ráno, nebo ob den, a uvidís, co se bude dít s čárkou, k Dr. je nejlepší jít 14 dní po nedostavene menstruaci
driv je to na prd, není nic vidět, a někdy se stáva, že těhu pak právě s menstruací odejde, těhotenství je bohužel o čekání
přeji pevné nervy ![]()
@DominikaP píše:
Ahojtestuj např. každé ráno, nebo ob den, a uvidís, co se bude dít s čárkou, k Dr. je nejlepší jít 14 dní po nedostavene menstruaci
driv je to na prd, není nic vidět, a někdy se stáva, že těhu pak právě s menstruací odejde, těhotenství je bohužel o čekání
přeji pevné nervy
Já jsem toho právě zdárný příklad, nebo jsem byla v 6tt přesně 13dní po vynechání a MS se rozjela, ale hcg z krve bylo, takže těhu jsem byla a dnes je to 27den po potratu a já jsem těhu znova
Takže je fakt, že pohnojeno jak se říká a světe div se
![]()
@petulíína no vidíš
tak přeji, at máte tentokrát štěstí a mimi prospívá ![]()
Děkuji za reakce ![]()
Testuji již od 23.4. s tím že MS měla dorazit 24.4. a stále nedorazila a navíc ty strašné boleti zad
Testovala jsem každý den a stále jen ten „pidi duch“
Nechce se mi právě k Mudr zbytečně brzo, ale zároveň mám strach něco zanedbat.
Jinak držím moc palečky Vám všem, které jste také v očekávání ![]()
Ja jsem mela prvni tyden taky jen nesili carky, testovala jsem poprve v den zpozdeni, to bylo pondeli a v patek carka porad slabucka. A to byly Mamatesty 10 a ranni moc. Vse bylo v poradku. Ale ty carky teda videt byly. Ne moc, ale byly videt.
Děkuji, člověk má hned trošku lepší pocit, všude píší jak by se to mělo denně zesilovat a ono nic, tak hned mě napadá mimoděložní a kdesi cosi samé hrůzy ![]()
Ahoj holky, resim ted tsejny problem. 18.4. jsem byla na rveizi kvuli ZT v 10.tt. uz pres tyden mam carku porad stejne slabou, nejde mi to vyfotit, ale je tam de hezky videt slabe ale je. na kotnrolu jdu az 13. myslite ze tam nejaka sance je, ze vsechno bude v poradku? jen me znepokojuje ten nesilici test. dekuji za kazdou odpoved a zkusenost
@laduska123 po té revizi to jde asi hůř určit, ale kdy byla poslední ms nebo ovulace? Jak dlouho těhotná bys cca měla být?
@ana11 ovulku vim ze jsem mela 30.4. podle hlenu
a pposledni ms byla jen z 25. na 26.5. a tak mit o nedalo a udelal asme etst protoze jednodenni ms po rveizi o tom jsem nikde poradne necetla
zkusim testy vfotit a dat sem foto ![]()
Kdyz jsem si nahla monitor abych ho videla tmavsi, tak vidim carky na vsech testech. tak co myslis? horni je ze ctvrtka odpoeldne, prostredni patek rano a dolni z dnesniho rana