Pražandy, jaký máte plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ty platy v čistém jsou fakt mimo, lidí. Nikdo netuší, kolik máte dětí, jestli studujete atd., takže pro srovnání je to k ničemu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozand píše:
Ty platy v čistém jsou fakt mimo, lidí. Nikdo netuší, kolik máte dětí, jestli studujete atd., takže pro srovnání je to k ničemu.
- Citovat
- Upravit
@rozand píše:
Ty platy v čistém jsou fakt mimo, lidí. Nikdo netuší, kolik máte dětí, jestli studujete atd., takže pro srovnání je to k ničemu.
@Big boss píše:
No na to jak se při tomto oboru musí člověk neustále držet v obraze a jak je studium náročné mi to nepřijde jako moc dobrý plat.
V kazdem oboru se dnes clovek musi drzet v obraze (ne jen zahr. vztahy a lekari). Obdobně i s náročností studia. Mimochodem někde jsem četla, že za posledních 15 šla úroveň studentů medicíny rapidně dolů. A musím říct, že je to fakt. Dnes aby si člověk sám nastudoval co mu je a ještě kontroloval lékaře. Na vše cpou jen atb případně léky od sponzorů. Opravdu dobrých doktorů je dnes po malu a věřím, že ti opravdu dobří jsou zaplaceni, tak jak to je v každém oboru.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V kazdem oboru se dnes clovek musi drzet v obraze (ne jen zahr. vztahy a lekari). Obdobně i s náročností studia. Mimochodem někde jsem četla, že za posledních 15 šla úroveň studentů medicíny rapidně dolů. A musím říct, že je to fakt. Dnes aby si člověk sám nastudoval co mu je a ještě kontroloval lékaře. Na vše cpou jen atb případně léky od sponzorů. Opravdu dobrých doktorů je dnes po malu a věřím, že ti opravdu dobří jsou zaplaceni, tak jak to je v každém oboru.
to, co píšeš o doktorech jsou jen kecy. Máme vynikající úroveň lékařů a péče. Na rozdíl třeba od Británie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Big boss píše:
No na to jak se při tomto oboru musí člověk neustále držet v obraze a jak je studium náročné mi to nepřijde jako moc dobrý plat.
Já tu práci nedělám kvůli penězům, vím že bych si mohla říct dvakrát někde i třikrát víc, ale ta práce mě baví a dokud si s těmi penězi vystačím, tak nevidím důvod si říkat o víc.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
250.000 hruba mzda plus bonusy, auto… soukr. sektor
Takový člověk čte emimino? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takový člověk čte emimino?
Kecičky naší tetičky, nutno brát s rezervou:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:@Anonymní píše:
Takový člověk čte emimino?
Kecičky naší tetičky, nutno brát s rezervou:)Ano. Neni to preci o vyplate. Ale o detech ne?
- Citovat
- Upravit
HR, Praha, cca 47k čistého.
Příspěvek upraven 24.10.21 v 16:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
18 tisíc hrubého a není to ani nazvané mzda, je to odměna pěstouna. Terapeutkou doporučeno místo zaměstnání být s dětmi doma a věnovat se jim, potřebují to. Zřejmě stát očekává, že stačí, když se budeme chodit pást.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
250.000 hruba mzda plus bonusy, auto… soukr. sektor
To je za rok? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lisdoonvarna píše:
To je za rok?
A to bylo před rokem a půl, dnes už má třikrát tolik ![]()
Je zajímavé, že platy v Praze vlastně vůbec nejsou o moc vyšší než platy ve zbytku republiky. Jen je tam větší koncentrace manažerských pozic.
Třeba několikrát zmiňované hr - úplně stejné platy u nás v Ústeckém kraji. To samé IT, marketing apod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky rada bych si privedelala nejakou brigadou nevite o necem? Jsem samozivitelka mam dve deti bez moznosti hlidani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit