Pražandy, jaký máte plat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5498
3.1.18 11:09

Ty platy v čistém jsou fakt mimo, lidí. Nikdo netuší, kolik máte dětí, jestli studujete atd., takže pro srovnání je to k ničemu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.18 16:07
@rozand píše:
Ty platy v čistém jsou fakt mimo, lidí. Nikdo netuší, kolik máte dětí, jestli studujete atd., takže pro srovnání je to k ničemu :roll:.
:palec: :potlesk: přesně tak! Ale to si spousta lidí neuvědomuje. Když někde reknu svůj plat většina valí oči a hned říkají jak se mám dobře, ovšem už nevidí že cca 30 % sežere stát.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.18 16:12
@rozand píše:
Ty platy v čistém jsou fakt mimo, lidí. Nikdo netuší, kolik máte dětí, jestli studujete atd., takže pro srovnání je to k ničemu :roll:.
:palec: :potlesk: přesně tak! Ale to si spousta lidí neuvědomuje. Když někde reknu svůj plat většina valí oči a hned říkají jak se mám dobře, ovšem už nevidí že cca 30 % sežere stát.
@Big boss píše:
No na to jak se při tomto oboru musí člověk neustále držet v obraze a jak je studium náročné mi to nepřijde jako moc dobrý plat.

V kazdem oboru se dnes clovek musi drzet v obraze (ne jen zahr. vztahy a lekari). Obdobně i s náročností studia. Mimochodem někde jsem četla, že za posledních 15 šla úroveň studentů medicíny rapidně dolů. A musím říct, že je to fakt. Dnes aby si člověk sám nastudoval co mu je a ještě kontroloval lékaře. Na vše cpou jen atb případně léky od sponzorů. Opravdu dobrých doktorů je dnes po malu a věřím, že ti opravdu dobří jsou zaplaceni, tak jak to je v každém oboru.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.1.18 22:17
@Anonymní píše:
V kazdem oboru se dnes clovek musi drzet v obraze (ne jen zahr. vztahy a lekari). Obdobně i s náročností studia. Mimochodem někde jsem četla, že za posledních 15 šla úroveň studentů medicíny rapidně dolů. A musím říct, že je to fakt. Dnes aby si člověk sám nastudoval co mu je a ještě kontroloval lékaře. Na vše cpou jen atb případně léky od sponzorů. Opravdu dobrých doktorů je dnes po malu a věřím, že ti opravdu dobří jsou zaplaceni, tak jak to je v každém oboru.

to, co píšeš o doktorech jsou jen kecy. Máme vynikající úroveň lékařů a péče. Na rozdíl třeba od Británie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 01:08
@Big boss píše:
No na to jak se při tomto oboru musí člověk neustále držet v obraze a jak je studium náročné mi to nepřijde jako moc dobrý plat.

Já tu práci nedělám kvůli penězům, vím že bych si mohla říct dvakrát někde i třikrát víc, ale ta práce mě baví a dokud si s těmi penězi vystačím, tak nevidím důvod si říkat o víc. :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.18 01:15

250.000 hruba mzda plus bonusy, auto… soukr. sektor

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.18 09:44
@Anonymní píše:

Takový člověk čte emimino? 8)

• Citovat
  • Upravit
9243
4.1.18 09:49
@Anonymní píše:
Kecičky naší tetičky, nutno brát s rezervou:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 14:17
@Konnny píše:
@Anonymní píše:
Kecičky naší tetičky, nutno brát s rezervou:)

Ano. Neni to preci o vyplate. Ale o detech ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.18 22:02

@kavulenka a co přesně děláte??

• Citovat
  • Upravit
129
5.10.19 15:55

HR, Praha, cca 47k čistého.

Příspěvek upraven 24.10.21 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
5.10.19 18:28

18 tisíc hrubého a není to ani nazvané mzda, je to odměna pěstouna. Terapeutkou doporučeno místo zaměstnání být s dětmi doma a věnovat se jim, potřebují to. Zřejmě stát očekává, že stačí, když se budeme chodit pást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.10.19 18:54
@Anonymní píše:

To je za rok? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
5.10.19 19:51
@Lisdoonvarna píše:
To je za rok? :lol:

A to bylo před rokem a půl, dnes už má třikrát tolik :mrgreen:

Je zajímavé, že platy v Praze vlastně vůbec nejsou o moc vyšší než platy ve zbytku republiky. Jen je tam větší koncentrace manažerských pozic.

Třeba několikrát zmiňované hr - úplně stejné platy u nás v Ústeckém kraji. To samé IT, marketing apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
5.10.19 20:06

Holky rada bych si privedelala nejakou brigadou nevite o necem? Jsem samozivitelka mam dve deti bez moznosti hlidani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat