Prázdný gestační váček po ivf

Anonymní
26.7.24 06:20

Prázdný gestační váček po ivf

Ahoj holky, obracím se na ty, které mají zkušenost. Včera jsem byla na ultrazvuku zda je srdíčko a doktor mi oznámil, že vidí jen prázdný gestační váček. Poslední ms byla 14/6, 24/6 bylo opu a 27/6 transfer osmibunecneho embrya. 14. dní nato jsem měla hcg 706.. a teď toto. Bylo to naše jediné embryo ze 3. Ivf. Doktor říkal, že je to 50:50, ale pak si zavolal staršího doktora a ten říkal, že to nevypadá dobře, ale mám přijít až za 14 dní a neztrácet naději.. takže dalších 14 dní brát prášky a píchat injekce.. Holky prosím které jste zažily, mám opravdu ještě nějakou nadeji? Spíše to byla milosrdný lež, sama jsem to na utz viděla. Už jsme to s manželem vzdali. Děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
26.7.24 06:33

Nebyl tam ani zloutkovy vacek?

U transferu se obcas zazraky dejou, co tady tak ctu, ale jsou to spis vyjimky. Po tyhle dobe by uz mela byt videt srdecni akce. Jsi cca 6+4 dle transferu, jestli pocitam dobre? Po transferu by mela bejt srdecni akce maximalne v 6+6.

Dalsich 14 bych teda necekala, vyzadala bych si ultrazvuk po tydnu, zbytecny pichani a brani vsech leku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.7.24 06:48

Moc mě to mrzí, ale to opravdu nevypadá dobře.
Já chodila na utz vždy kolem 5+3, 5+5 a v případě úspěšného těhotenství už byl krásně vidět plod i se srdeční akcí.
Když tam byl jen váček tak to bylo vždy zamlklé těhotenství. Stalo se mi to 4×.
Vyžádala bych si utz už za týden. Určitě bych do sebe necpala prášky dalších 14 dní a to na 99% zbytečně.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
26.7.24 06:49

Nevypadá to vůbec dobře. Já se píše výš, 14 dní bych nečekala. Je to zbytečné. Vzali ti opětovně krev na hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
26.7.24 06:59

@kavenka 5+5 je ale dost brzo na srdecni akci, to byt urcite nemusi. Dost zalezi jak je embryjko rychly. Ja jednou taky byla v 5+6 a srdecni akce byla a pak jednou v 5+5 a nebyla. Znam holky ze skupinek, co nemaj ani v 6+0. V 6+2 bych ji ale ocekavala uz, tam to zacina byt, dle me, hranicni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.7.24 07:05
@DandátkoP píše: Více

Já mám děti strašně rychlí :mrgreen:
Jj jasně, že nemusí být srdeční akce takhle brzy, to jen píšu svou zkušenost. Ale prázdný gestační váček to je prostě špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
26.7.24 07:07
@kavenka píše: Více

Jo, to urcite. Ale dost holek tu napise, ze ho maj prazdnej a pak z nich vypadne, ze tam maj i zloutkovej.

Ale jasne, tady to bohuzel spis nevypada, je uz pozde. Proto nechapu, ze ma 14 dni brat dal leky vsechny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.7.24 07:10

@DandátkoP já to taky nechápu zbytečně do sebe 2 týdny cpát léky. A vlastně jí tím prodlouží i to čekání na výsledek, akorát nervy no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.7.24 08:01

Holky moc děkuji všem za reakce. Právě jsem volala obvodacce a vezme me 5/8, mají dovolenou. Jinak ještě k dotazům, žloutkovy váček tam není a hcg mi nezabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.24 08:03

Tak já teda v 5+3 úplně prázdnou dutinku bez žloutkového váčku.. na na další kontrole až v 9+2 a vše ok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.24 08:09
@Anonymní píše: Více

Po ivf? Ono je rozdíl přirozeně, kdy je možné, že ovulace byla dříve nebo později a ivf, kde se to ví přesně.

• Citovat
  • Upravit
10923
26.7.24 08:15

Jenze v 5+3 to muze byt uplne normalni nalez, navic si zrejme nebyla po IVF. Zloutkovej vacek se okolo 5+3 muze vytvorit teprv. Zakladatelka je po IVF, je to dost rozdil a je taky o dost dál, tady je vse otazka hodin/dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.7.24 13:32

Po IVF???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...