Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
já to mělo kombinované a nezvládneš… teda mě to nešlo takže jsem koupala v te vaničce a pak prevlikala na posteli… a navic jsou ty vanicky male od dvou měsícu koupeme ve velke vane a vyuzivame zas prebalovák… koupila bych si to extra…
Děkuji, já jsem si to myslela.. Tak raději koupím přebalovací pult a k tomu vaničku na stojanu a ten budu mít vedle. Děkuji.
já měla možnost to vyzkoušet v porodnici..na kolečkách pultík a pod pultíkem po odklopení sklopená vanička…a už nikdy více…příšerná manipulade, děsně se to vypouštělo, špatně se to zvedalo, když jsem měla malého v jedné ruce a měla to sklapovat abych ho na tom utřela…fakt děsné heblo a nedoporučuju ikdyby to bylo pozlacené
Ahojky…já mám tento,ale světlejší…a malou jsem v té vaničce koupala pouze jednou…určitě to nezvládneš a malou na rukách…já raději koupala na lehátku ve sprch.koutě a přenesla na pult…malé jsou 4,5 a po koupání ráda na něm sedí a obléká se do pyžamka
Já mám přebalovací pult od CAM, dá se pohodlně složit a nechat sklopený u stěny, ve vaničce zatím koupeme a myslím že do půl roku tam koupat budeme, pak chci malou koupat ve velké vaně, až nebude vanička potřeba, tak ji vyndám a budu mít v pokoji samostatný přebalovák