Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tady nová potřebuji poradit. Menstruaci jsem poslední měla 15.11.2020. S přítelem jsem se snažili celý měsíc a ms měla dorazit včera 13.12.2020 a nikde. Bolí mě prsa z boku a když si lehce zmáčknu bradavky tak taky bolí. Asi 3 dny zpátky mi bylo na zvracení a v noci mě šílené bolela hlava. Testy jsem si dělala 12.12. a slabá čárka šla vidět, ale 13. byla slabší a dnes 14. tam vidím ducha nebo spíš nic. A dnes den po zpoždění jsem začala špinit. Nevíte co to muže být? Děkuji za rady ![]()
@Anonymnick
Uz mas odpovedi v jinem prispevku, kde ses ptala. Nicmene…
Nechci strasit, ale pokud byl test slabe pozitivni a ted uz carka slabne a zacinas spinit, tak se nejspis brzy ms spusti a tehotenstvi odejde s ms.
Biochemické těhotenství. Embryo se špatně vyvíjelo a zaniklo. Odejde s menzes. Je to běžné, nic, co by tě mělo znepokojovat.
Biochemické těhotenství, menstruaci dostaneš se zpožděním a můžete se hned snažit dál.
Biochemické tehotenstvi. Hodně časté. Prostě nekvalitní embryo odejde s menstruací.
Nedělej si testy tak brzo, počkej vždy tak 1-2 týdny když ms nedorazí. Nechápu tuhle „módu“ dělat test před menstruací. Dělat si ho já, tak se asi zblázním, na těhotenství jsme čekali na 2 roky. Takže v rámci zachování zdravého myšlení tak brzo netestuj. Kdyby ses netestovala, tak to ani nevíš. Nemyslím to zle, je to jen to pro tvé dobro. Vím co dokáže psychika a tohle zjištění člověku nepřidá. Držím palce.