Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Barusak78 Mě má přijet přítel z čech s mámou nikdo jiný tu neni v okolí ted. A tem to nechci řikat, aby se jim něco cestou nestalo
@Anonymní píše:
@karolina_a_betuska Já nevim mm strach, ale nechce se mi nikam. Hlavně pokud omdlim tak nevim, co bude ddělat mimino celou noc a ráno snad někdo za mnou přijede.
Si z nas delas srandu?? Proboha mysli na to dite aspon!!! Ze tobe se nechce. Jak mas stare dite?
@Anonymní píše:
@karolina_a_betuska Já nevim mm strach, ale nechce se mi nikam. Hlavně pokud omdlim tak nevim, co bude ddělat mimino celou noc a ráno snad někdo za mnou přijede.
Ale takhle od compu Ti nikdo neudělá diagnózu. Pokud se Ti nikam nechce, tak seď a čekej - ale nachystej dítěti do postýlky jídlo, pití a postarej se, aby si nemohlo ublížit, kdyby tam leželo pár hodin samo. Pokud jsi rozumná a radši se poradíš s odborníkem (toxolinka) nebo investuješ do odjezdu k doktorovi, tak strach mít nemusíš. Btw. by mě zajímalo, v jaký jsi civilizovaný zemi, že místo abys někomu volala, blízkým nebo zdravotníkům, se radíš tady na eMiminu…
Btw. stejně si myslím, že si někdo dělá srandu. Jednak nechápu, jak se člověku s IQ v hranicích normálnosti povede vypít flaštičku sirupu na kašel, aniž by si toho všiml, a druhak nerozumím tomu, proč by pak zakládal diskusi, ve který by na všechny rozumný rady (jeď k doktorovi, zavolej si pomoc, poraď se na odborný lince) jen říkal, že se mu nikam nechce…
@Anonymní píše:
@Barusak78 3 měsíce
Holka, neblbni a volej zachranku a hned! Takhle male miminko se ti muze i zadusit placem pokud ho nechas brecet x hodin…
@kačka25 píše:
Si snad někdo děla srandu, jinak nevim!
Taky si myslím.
Zakladatelka - a proč jsi ten sirup vypila?
@kačka25 píše:
Si snad někdo děla srandu, jinak nevim!
Taky si myslím. A miluju diskuse typu „mám problém, ale odmítám ho řešit, poraďte mi, ale stejně se na všechno vykašlu“. Je jich tu plno…
@Anonymní píše:
@Barusak78 3 měsíce
Tady už nejde jen o tebe, koukej si zavolat tu záchranku a neblbni.
@KPKristy píše:
Taky si myslím. A miluju diskuse typu „mám problém, ale odmítám ho řešit, poraďte mi, ale stejně se na všechno vykašlu“. Je jich tu plno…
přesně tak!!!