Předávkování práškem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
12.11.12 00:11
@kcechovka píše:
@Caty jj má téměř roční dítě ;)
občas je lepší diskuzi pročíst celou ;)

Jj už jsem dočetla, než jsem to dopsala, tak tu toho bylo více. Nicméně to nemění nic na mém názoru, že se tu některé na ní sesypaly jak vosa na bonbon.

• Citovat
  • Upravit
8781
12.11.12 00:12
@Caty píše:
Jj už jsem dočetla, než jsem to dopsala, tak tu toho bylo více. Nicméně to nemění nic na mém názoru, že se tu některé na ní sesypaly jak vosa na bonbon.

to sice ano, ale rady dostala od každé až se situace vyjasnila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.11.12 00:13
@karolina_a_betuska píše:
@Caty Jen bych připomněla, že pscholog je sice dobrá věc, ale není to lékař (nevím, zda třeba v Lucembursku může předepisovat psychofarmaka) - čili pokud má zakladatelka problémy typu sebevražedných sklonů (zjevně má) tak by především měla být pod dozorem psychiatra.

Jasně, právě proto jsem psala, že psycholog zřejmě neodhadl, že má nějaký hlubší problém. Vím, že nepředepisuje léky.

Holky, jako já tu diskusi četla, ale stejně si myslím, že v takovém případě není dobré dělat rychléo soudy. Taky jsem párkrát řešila nějaký problém, založila diskusi anonymně a trochu pozměnila údaje třeba o dětech, aby někdo nepoznal o koho jde.

• Citovat
  • Upravit
22013
12.11.12 00:14
@kcechovka píše:
to sice ano, ale rady dostala od každé až se situace vyjasnila..

Přesně tak!

Jak jsem použila už dříve ten citát ze Strašidel ze Spessartu… „hlavní věc zkrátka je výsledek“.

Není důležité, jakým způsobem se to stalo - důležité je, že si zavolala pomoc a ona i prcek jsou (doufejme) v pořádku. A upřímně řečeno si myslím, že ty drsnější metody - ať už moje nebo některých dalších - přinesly větší výsledek než metoda ťuťu-ňuňu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
12.11.12 00:18

@kcechovka V rámci možností dobře. @karolina_a_betuska Psycholog komunikuje s psychiatrem, ale ten mi napíše antidepresiva až když fakt bude vědět, že je to dobrý nápad, protože ví, že mam problémy s prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.11.12 06:41
@Anonymní píše:
@pikola Normálně, když mam slabou chvíli vezmu si paralen ten vim kolik můžu, abych nezkolabovala. Přítel všechny prášky drží ode mě a máme tu prášky jenom pro miminko

Tak je mi to jasný! Ty už jsi měla být dávno někde u odborníka. Copak takhle jde fungovat s tříměsíčním miminem? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.11.12 06:44
@atominnka píše:
@nety78 No hlavně si nemyslkím, že pokud by byla omámená, tak by cokoli psala ;) Ona kecá, chce abychom jí litovali a věnovali jí pozornost..

No, prostě je tam sama, s mimčem si nepokecá. A jestli má fakt problém z minula, tak si zrovna asi pokecat potřebuje. Ale tomu psyndovi by zavolat mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
12.11.12 06:45

@KPKristy dočti si diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.11.12 06:54
@kcechovka píše:
@KPKristy dočti si diskuzi ;)

No jo, než jsem to dočetla celé, tak jsem mimo :oops:. Ale tak nic tak hroznýho jsme zase nenapsala, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
12.11.12 06:57
@KPKristy píše:
No jo, než jsem to dočetla celé, tak jsem mimo :oops:. Ale tak nic tak hroznýho jsme zase nenapsala, ne? ;)

sice toršku bokem, ale nic hrozného :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.11.12 07:10
@kcechovka píše:
sice toršku bokem, ale nic hrozného :mrgreen: :kytka:

Tak nikoho jsem neurazila, snad ani nenaštvala a ostatní snad prominou. Jsem vzůru od půl šesté, tak možná ještě spím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
12.11.12 07:11
@KPKristy píše:
Tak nikoho jsem neurazila, snad ani nenaštvala a ostatní snad prominou. Jsem vzůru od půl šesté, tak možná ještě spím… :mavam:

však v pohodě, o nic nejde ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.11.12 07:24

Teda spráskat se celou lahvickou léku, který tlumí dýchací centrum, já teda nevím… je teda fakt, ze centralni ucinky to ma a urcite to zklidni.
a prosimte paraleny vyhod a nech si doma dva, paralen je nejnebezpecnejsi lek, co lidi mivaji doma,
nech si doma jen jitrocelovy sirup a rectodelt cipky, kdyby bylo neco akutniho, prelecis tim vsechno.
a nech si na psychiatrii napsat neco specialne pro sebe, to neni ostuda. urcite ti to udela lip, nez synecod nebo paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí