Předávkování práškem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
11.11.12 22:27
@Anonymní píše:
@Lastkecka Já bydlim na samotě bez auta s dítětem a nechci plašit. Snad to rozchodim
:zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
3400
11.11.12 22:27
@kačka25 píše:
Si snad někdo děla srandu, jinak nevim :nevim:!

No ja v to doufam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
11.11.12 22:28

Tohle je vtip předpokládám ne??? Jestli ne tak se omlouvám ale nepřijde mi to moc normální když už někdo chce radu a pak to smete ze stolu!!! Blbost. A jestli je tohle pravda tak jsi zakladatelko trošku b*** ne?? doma 3měsíční mimino a takhle si zahrávat :zed: :zed: :zed: mimochodem jak se to povedlo omylem nebo nějakej truc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.11.12 22:28
Promiň, chápu hodně, ale tohle mi hlava nebere. Zavolala bych třeba jen na pohotovost (ta snad funguje i tam kde jsi). Může se stát cokoliv a co mimčo samo? Jsi máma a máš zodpovědnost.
A když se ti v noci nebude chtít vstávat, tak necháš mimino řvát hlady? Tohle je stejné. Je jedno, že se ti nechce, ale prostě bys měla, protože to může zavánět opravdu velkým malérem.
@Anonymní píše:
@karolina_a_betuska Já nevim mm strach, ale nechce se mi nikam. Hlavně pokud omdlim tak nevim, co bude ddělat mimino celou noc a ráno snad někdo za mnou přijede.

A co když se opravdu něco stane a ráno nikdo nepřijde? Chceš kvůli nechuti třeba ohrozit mimčo? 8o

• Citovat
  • Upravit
686
11.11.12 22:29

Tak to je pekne hloupa sranda 8o a pokud je to pravda, tak jsi u me nezodpovedna.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 22:29
@Dendulinecek píše:
Tak to je pekne hloupa sranda 8o a pokud je to pravda, tak jsi u me nezodpovedna.. :cert:

nezodpovědná kráva by bylo přesnější ;)

• Citovat
  • Upravit
11565
11.11.12 22:30
@KPKristy píše:
Taky si myslím. A miluju diskuse typu „mám problém, ale odmítám ho řešit, poraďte mi, ale stejně se na všechno vykašlu“. Je jich tu plno…

No kdybych měla být cynická, řeknu, že pokud to není vtip, tak je v zásadě třeba konstatovat, že zakladatelky až tak škoda nebude, kdyby se jí fakt udělalo zle :mrgreen: Jejímu miminu holt budeme držet palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
11.11.12 22:30
@Anonymní píše:
@Lastkecka Já bydlim na samotě bez auta s dítětem a nechci plašit. Snad to rozchodim

a předpokládám že ani elektřinu nemáte, ani telefon že :think: :think:

to musí bavit co, dělat si legraci :?:

• Citovat
  • Upravit
35761
11.11.12 22:31

Pokud neumis jazyk, obetuj tech par korun a zavolej na tu linku do cech. Pak se zachovej podle toho, co ti reknou. A nevymlouvej se na to, ze jsi v zahranici, na samote, pripojeni mas, tak mas asi i telefon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.12 22:31

Už jsem tady sama a nějak jsem to nezvládla a ve zkratu jsem to vypila. Přítel s mámou jsou už na cestě budou tu do 8 hodin. Mě je divně, ale zatim v pohodě. Na pohotovost nechci jenom mam strach jak moc vážný to je. Hledám na internetu jestli tady nemají nějaký číslo kam volat. Nic nevidim tak snad to bude dobrý. Na tu českou linku nemam jak volat nemužu si dát peníze na skype a z telefonu nejde volat do čech

• Citovat
  • Upravit
6230
11.11.12 22:32
@karolina_a_betuska píše:
No kdybych měla být cynická, řeknu, že pokud to není vtip, tak je v zásadě třeba konstatovat, že zakladatelky až tak škoda nebude, kdyby se jí fakt udělalo zle :mrgreen: Jejímu miminu holt budeme držet palce…

Tak teď jsi mě fakt pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
@K.Black píše:
nezodpovědná kráva by bylo přesnější ;)

Ja to chtela napsat, ale zdrzela jsem se :oops: komentu. Mne to hlava nebere a nechapu jak nekdo muze byt tak nezodpovedny a nemyslet na nasledky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
@karolina_a_betuska píše:
No kdybych měla být cynická, řeknu, že pokud to není vtip, tak je v zásadě třeba konstatovat, že zakladatelky až tak škoda nebude, kdyby se jí fakt udělalo zle :mrgreen: Jejímu miminu holt budeme držet palce…

No jasny, nekejchne to s ni, ale zrejme si paradne pospi. Pokud nezaspi, ze zvraci a nevdechne to. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
11.11.12 22:33

Taky bych řekla, že je to sranda. Jednak vypít celou lahvičku sirupu by nikoho nenapadlo a pokud by se tak stalo, tak první co by mě napadlo je vyzvrátit celý obsah žaludku dokud se to celé nedostane dál…Nevím co tu zakladatelka čekala za rady, každá zodpovědná matka by snad ani takovou kravinu neudělala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.11.12 22:33
@Anonymní píše:
Už jsem tady sama a nějak jsem to nezvládla a ve zkratu jsem to vypila. Přítel s mámou jsou už na cestě budou tu do 8 hodin. Mě je divně, ale zatim v pohodě. Na pohotovost nechci jenom mam strach jak moc vážný to je. Hledám na internetu jestli tady nemají nějaký číslo kam volat. Nic nevidim tak snad to bude dobrý. Na tu českou linku nemam jak volat nemužu si dát peníze na skype a z telefonu nejde volat do čech

Tak zavolej třeba na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí