Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zajímalo by mě, co se musí člověku stát, aby udělal takovou k.k.tinu
Volala bych toxikologickou linku http://www.tis-cz.cz/. Ale počítej, že Tě možná na tu pohotovost pošlou…
PS: Ty stránky si pamatuj, kdyby třeba i dítě něco snědlo nebo vypilo, tam Ti poradí.
Příspěvek upraven 11.11.12 v 22:07
Zkus se vyzvracet…
Prsty do krku a mysli na něco hnusného- a hlavně to udělej hned ![]()
Příspěvek upraven 11.11.12 v 22:11
@slavuska1 píše:
A proč jsi to udělala?
To by me take zajimalo.
proc pijes celou lahvicku?
@Anonymní píše:
@karolina_a_betuska Bydlim v zahraničí tak, že nevim moc kam volat
A byl to sirup nebo kapky?
@Anonymní píše:
@karolina_a_betuska Bydlim v zahraničí tak, že nevim moc kam volat
No tak to je normální český číslo, třeba ze Skypu to stojí pár centů. Ale chtějí znát číslo zdravotní pojišťovny, není to zdarma - čili možná budeš mít problém, pokud nejsi registrovaná v Česku z ZP. Jinak doporučuju recept Enie (na hlavu, člověk takový věci nedělal příště, Ti asi nic neporadíme).
Vyzvracet, vypit vetsi mnozstvi vody a opet vyzvracet, nejlepe opakovat 2-3×, v podstate vyplach zaludku
Náhodné předávkování Sinecodem může způsobit následující příznaky: ospalost, žaludeční nevolnost, zvracení, průjem, poruchy rovnováhy a snížení krevního tlaku. Jestliže dojde k předávkování nebo při podezření na ně, je třeba vyhledat lékaře.
Takže maž k doktorovi i s dítětem.
@Lastkecka Já bydlim na samotě bez auta s dítětem a nechci plašit. Snad to rozchodim
@Anonymní píše:
@Lastkecka Já bydlim na samotě bez auta s dítětem a nechci plašit. Snad to rozchodim
Kua děvucho, tak co se tu ptáš? Když jsi rozhodnutá sedět doma a čekat, co Ti lék ovlivňující funkci plic udělá…
@Anonymní píše:
Ježiš, prosím tě tak si zavolej záchranku. Tohle není plašení, jsi zodpovědná za dítě, co když omdlíš nebo něco kdo se o něj postará.
@Anonymní píše:
No tak aspon zavolej nekomu co se stalo, at prijede za tebou hlidat dite, protoze az budes v limbu a bude tam chudak brecet, tak k nemu ani nevstanes.
Předávkovala jsem se sinecodem vypila jsem celou lahvičku, co mam dělat. Na pohotovst se mi nechce jsem tu sama z dítětem.