Předávkování práškem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
11.11.12 22:45

@nety78 Tak tak.. ale docela mě zakladatelka baví, takový kecyyyyyy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.11.12 22:47

Jezis nechte ji :nevim: neznate ji a nevite jak se citi a co se ji odehrava v hlave, potrebuje spis odbornou pooc!

Příspěvek upraven 11.11.12 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.11.12 22:49

No takže já bych si myslela, že oni jsou opravdu vypečená rodinka - ona je psycho a zjevně zralá na medikaci, přítel ji nechá samotnou s miminem a ani jí nezaplatí telefon, aby si mohla zavolat pomoc. Jak psaly holky, zakladatelko: PSYCHIATRA! Nech si od psychologa někoho předepsat, ony i ty demonstrativní pokusy o sebevraždu (damonstrovaný na eMiminu) jsou dost výrazným příznakem psychickýho rozkladu, a teda když máš dítě, bych to fakt neriskovala. A jestli na léčbu nemáš, tak pojeď do Čech - psychiatrická péče tu není nic moc, ale aspoň předepisování léků celkem funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
11.11.12 22:50

Tak v Belgii na samote u lesa psychologa mas, ale nevis ani kam zavolat na pohotovost? Prestan si z nas delat soufky! Tady mas cisla na pohotovost v Belgii a zavolej si tam: Lékařská služba první pomoci: Tel. 479 18 18 nebo 648 80 00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.12 23:07

@Barusak78 První pomoc číslo znám, ale koukala jsem se na net jestli neexistuje něco jako toxikologie.
@karolina_a_betuska Přítel s mámou kvůli vážným rodiným problémum museli odjet máma by to celé nezvládla odřídit a jediný, kdo sní mohl jet přítel. Rok jsem byla v pohodě tak to riskli mě tu nechat samotnou přes víkend.
Zatim mi nic neni tak neni důvod proč bych měla psát nějak divně. Ted jsem normálně vstala a dala najíst dítěti( jenom jsem to špatně odhadla teplotou a trochu to bylo teplejší). Neni mi dobře od žaludku zvracet mi nejde a trochu mě začíná bolet hlava jinak zatim dobrý.
Lečim se už delší dobou a kvůli mému zneužívání léku nemužu brát antidepresiva.
Nedělám to z prdele, abych ohrožovala dítě už jsem prstě nemohla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.12 23:09

@karolina_a_betuska Kredit normálně mam a příteli bych na belgický číclo napsat mohla, ale nemužu volat na české číslo prostě to takhle funguje neni to vůbec o penězích

• Citovat
  • Upravit
22004
11.11.12 23:10

Milá zakladatelko - buď si z nás děláš legraci nebo jsi úplný magor. Za to silné slovo se ADMINŮM omlouvám (Tobě nikoli).

Veřejně Ti tu oznamuji, že diskusi jsem nahlásila a požádala o Tvé odtajnění - protože si myslím, že diskuse tohoto charakteru jsou natolik závažné, že by neměly být vedeny pod anonymem. Mnohé se tu už známe natolik, že pod skutečnou přezdívkou bychom odhadly, zda se jedná o opravdovou krizi nebo ne.

Pokud máš doma tříměsíční dítě a chováš se tímto způsobem, věř mi, že já osobně bych Ti v první řadě zavolala záchranku - a poté na Tebe za tento způsob uvažování poslala sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 23:11

@BohunkaP :palec: mimochodem ty a sprosté slové 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
12921
11.11.12 23:11

@BohunkaP Socialka už to řeší všechno mam normálně pod kontrolou. Omlouvám se, že mam strach a nechci, aby to příbuzný věděli. Prdel si fakt nedělám a čim dál tim víc přemýšlím, že zavolám zachranku. Fakt se hrozně moc omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
11.11.12 23:12

@BohunkaP
souhlasím a zírám, prý mag.. 8o :palec:

• Citovat
  • Upravit
8781
11.11.12 23:13

@annaei ty si říkala, že máš tříměsíční dítě? ale na rpofilu máš skoro roční? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
@annaei píše:
@BohunkaP Socialka už to řeší všechno mam normálně pod kontrolou. Omlouvám se, že mam strach a nechci, aby to příbuzný věděli. Prdel si fakt nedělám a čim dál tim víc přemýšlím, že zavolám zachranku. Fakt se hrozně moc omlouvám.

Neomlouvej se a koukej si tu záchranku zavolat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921

Jdu zavolat psycholožce nebo psychologovi nevim kdo mi to zvedne a říct jim to. Prostě jsem to nezvládla a zpanikařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 23:14

@annaei neomlouvej se, zavolej záchranku. Blbost může udělat každý, ale neřešit to je hloupost.

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
11.11.12 23:14

@BohunkaP odtajnila se sama…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení