Předávkování práškem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
11.11.12 22:38

Komu není rady, tomu není pomoci.

Příspěvek upraven 11.11.12 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082

Tak to je síla, když teda jsi na tom tak, že přítel zabavuje všechny léky, jak tě může někdo nechat samotnou s dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35758
@Anonymní píše:
@pikola Ne,ale místním telefonem pokud človkě nemá zaplacený tarif nejde volat do zahraničí, aby jim člověk neudělal moc velký dluhy

No a v jakym zahranici jsi, ze nemas normalni mobil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Anonymní píše:
@pikola Normálně, když mam slabou chvíli vezmu si paralen ten vim kolik můžu, abych nezkolabovala. Přítel všechny prášky drží ode mě a máme tu prášky jenom pro miminko

takže jsi bývalý feťák? no co stane se, ale měla by jsi to začít řešit, máš dítě tak aspoň kvůli němu, tohle totiž není normální.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
11.11.12 22:39
@Anonymní píše:
@pikola Normálně, když mam slabou chvíli vezmu si paralen ten vim kolik můžu, abych nezkolabovala. Přítel všechny prášky drží ode mě a máme tu prášky jenom pro miminko

ty bereš paralen na slabou chvilku, to jako na nervy? Tak v tom případě alou k psychiatrovi. Btw otrava paralenem je jedna z nejhorších, je to tak na tři dny…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.12 22:39

@K.Black To, že jim paraleny bych se nepřirovnávala k fetákum.
@pikola belgie

• Citovat
  • Upravit
Reyne
11.11.12 22:40

No nevím, ale Sinecod je hnus sám o sobě, to ses nepozvracela hned jak jsi ho pila? 8o

Dle mého si dělá srandu, pokud dokáže psát gramatucky správné příspěvky, nic jí nebude. Kdyby byla nějak omámená, píše nesmysly. nemyslí na interpunkci atd

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.12 22:40

@stazinka09 Ted už jsem to rok neudělala lečim se u psychologa to je jediný člověk kterýmu bych možná mohla zavolat

• Citovat
  • Upravit
3400
11.11.12 22:41
@Anonymní píše:

8o to jako kdyz nemas svuj den tak sezobnes plato Paralenu a je ti lepe? To mas nejakou zavislost na lecich nebo co to je toto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805

Tak tohle nechápu 8o vypít celou lahvičku Sinecodu :roll: se nedivím, že přítel drží všechny léky od tebe pryč, asi ví proč. Jako mazec, chudák dítě. :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
@Anonymní píše:
@stazinka09 Ted už jsem to rok neudělala lečim se u psychologa to je jediný člověk kterýmu bych možná mohla zavolat

tak mu zavolej!!!

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@Anonymní píše:
@K.Black To, že jim paraleny bych se nepřirovnávala k fetákum.
@pikola belgie

já myslím to že přítel před tebou schovává léky, a nečerti se, sama jsi to napsala. A i kdyby jsi byla nikdy tě za to neodsoudím nebo nenapíšu nic hanlivého, ale že se teď chováš jak blázen ti klidně řeknu ;)

• Citovat
  • Upravit
22614
11.11.12 22:42

@nety78 No hlavně si nemyslkím, že pokud by byla omámená, tak by cokoli psala ;) Ona kecá, chce abychom jí litovali a věnovali jí pozornost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne

@atominnka přesně. Pokud by byla otrávená, byla by ráda že ten PC alespon vidí, natož psát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7805

Ty by si měla zajít spíš za psychyiatrem a ne za psychologem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat