Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Příspěvek upraven 11.11.12 v 22:40
Tak to je síla, když teda jsi na tom tak, že přítel zabavuje všechny léky, jak tě může někdo nechat samotnou s dítětem?
@Anonymní píše:
@pikola Ne,ale místním telefonem pokud človkě nemá zaplacený tarif nejde volat do zahraničí, aby jim člověk neudělal moc velký dluhy
No a v jakym zahranici jsi, ze nemas normalni mobil?
@Anonymní píše:
@pikola Normálně, když mam slabou chvíli vezmu si paralen ten vim kolik můžu, abych nezkolabovala. Přítel všechny prášky drží ode mě a máme tu prášky jenom pro miminko
takže jsi bývalý feťák? no co stane se, ale měla by jsi to začít řešit, máš dítě tak aspoň kvůli němu, tohle totiž není normální.
@Anonymní píše:
@pikola Normálně, když mam slabou chvíli vezmu si paralen ten vim kolik můžu, abych nezkolabovala. Přítel všechny prášky drží ode mě a máme tu prášky jenom pro miminko
ty bereš paralen na slabou chvilku, to jako na nervy? Tak v tom případě alou k psychiatrovi. Btw otrava paralenem je jedna z nejhorších, je to tak na tři dny…
No nevím, ale Sinecod je hnus sám o sobě, to ses nepozvracela hned jak jsi ho pila? ![]()
Dle mého si dělá srandu, pokud dokáže psát gramatucky správné příspěvky, nic jí nebude. Kdyby byla nějak omámená, píše nesmysly. nemyslí na interpunkci atd
@stazinka09 Ted už jsem to rok neudělala lečim se u psychologa to je jediný člověk kterýmu bych možná mohla zavolat
@Anonymní píše:
to jako kdyz nemas svuj den tak sezobnes plato Paralenu a je ti lepe? To mas nejakou zavislost na lecich nebo co to je toto ![]()
Tak tohle nechápu
vypít celou lahvičku Sinecodu
se nedivím, že přítel drží všechny léky od tebe pryč, asi ví proč. Jako mazec, chudák dítě.
![]()
@Anonymní píše:
@stazinka09 Ted už jsem to rok neudělala lečim se u psychologa to je jediný člověk kterýmu bych možná mohla zavolat
tak mu zavolej!!!
@Anonymní píše:
@K.Black To, že jim paraleny bych se nepřirovnávala k fetákum.
@pikola belgie
já myslím to že přítel před tebou schovává léky, a nečerti se, sama jsi to napsala. A i kdyby jsi byla nikdy tě za to neodsoudím nebo nenapíšu nic hanlivého, ale že se teď chováš jak blázen ti klidně řeknu ![]()
@nety78 No hlavně si nemyslkím, že pokud by byla omámená, tak by cokoli psala
Ona kecá, chce abychom jí litovali a věnovali jí pozornost..
@atominnka přesně. Pokud by byla otrávená, byla by ráda že ten PC alespon vidí, natož psát ![]()
Ty by si měla zajít spíš za psychyiatrem a ne za psychologem. ![]()