Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@AmyLee Protže mi začíná být čim dál tim divněji a motá se mi hlava a vidim trochu dvojmo
@annaei Jasně, máš dítě necelý rok staré a tříměsíční k tomu???
Těžko…
@annaei píše:
Jdu zavolat psycholožce nebo psychologovi nevim kdo mi to zvedne a říct jim to. Prostě jsem to nezvládla a zpanikařila.
super, že jsi se hnula směrem k řešení situace, držím palce ať se dovoláš…každopádně to dořeš.
@kcechovka Mam skoro roční dítě jenom jsem nechtěla aby to někdo pozanl s někym jsem tady něco podobnýho řešila. Nebydlim v belgii ale v lucembursku jinak vše souhlasí
@annaei píše:
@kcechovka Mam skoro roční dítě jenom jsem nechtěla aby to někdo pozanl s někym jsem tady něco podobnýho řešila. Nebydlim v belgii ale v lucembursku jinak vše souhlasí
ok tak hlavně už něco dělej a volej ano?
@annaei prosím tě, máš tedy tříměsíční či desetiměsíční dítě? proč mám pocit, že si z nás děláš prdel?
@AmyLee píše:
odtajnila se sama…
„Hlavní věc zkrátka je výsledek“… ![]()
Odtajnění není důležité.
@annaei, prostě si zavolej pomoc - hned.
Věk dítěte Ti nesouhlasí - máš desetiměsíční nebo tříměsíční? Buď si vymýšlíš nebo jsi úplně mimo. Ale ani to není důležité. Zavolej si pomoc, která se postará o Tebe i Tvého prcka.
EDIT: Věk dítěte už je jasný, je desetiměsíční, ok, chápu.
No jestli Ti je blbě, tak Ti psycholog moc nepomůže. VOLEJ LÉKAŘE!
@karolina_a_betuska On řekl, že zavolá doktorvi a zjistí jestli je nutný někam jet či ne jinak přijede než přítel dorazí, kdyby něco
Aha. Takže k tomu, jak tě český školní systém ničí a jak tě vyhodili jen kvůli těhotenství jsem si už dříve přidala neprospěch v ČJ - a teď ještě zneužívání léků.
Jasně. Ale za všechno můžou zlé učitelky.