Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Už jsem tady sama a nějak jsem to nezvládla a ve zkratu jsem to vypila. Přítel s mámou jsou už na cestě budou tu do 8 hodin.Mě je divně, ale zatim v pohodě. Na pohotovost nechci jenom mam strach jak moc vážný to je. Hledám na internetu jestli tady nemají nějaký číslo kam volat. Nic nevidim tak snad to bude dobrý. Na tu českou linku nemam jak volat nemužu si dát peníze na skype a z telefonu nejde volat do čech
hlavně že ji zdravá(duševně) s 3 měsíčním miminkem si fakt láboš ![]()
@Anonymní píše:
Už jsem tady sama a nějak jsem to nezvládla a ve zkratu jsem to vypila. Přítel s mámou jsou už na cestě budou tu do 8 hodin. Mě je divně, ale zatim v pohodě. Na pohotovost nechci jenom mam strach jak moc vážný to je. Hledám na internetu jestli tady nemají nějaký číslo kam volat. Nic nevidim tak snad to bude dobrý. Na tu českou linku nemam jak volat nemužu si dát peníze na skype a z telefonu nejde volat do čech
už jsi zvracela, jak ti poradily holky??
jestli ne, tak mazej. A napiš lísteček, co jsi udělala, až tě ráno najdou v bezvědomí s mizerným tlakem, ať vědí od čeho a co mají říct záchrance
to mi hlava nebere ![]()
@Anonymní píše:
Bojim se, že skončim na psychiatrii zbytečně, když bych to mohla ustát
no asio neustojíš, si se chtěla zabít nebo co?
@Anonymní píše:
Už jsem tady sama a nějak jsem to nezvládla a ve zkratu jsem to vypila. Přítel s mámou jsou už na cestě budou tu do 8 hodin. Mě je divně, ale zatim v pohodě. Na pohotovost nechci jenom mam strach jak moc vážný to je. Hledám na internetu jestli tady nemají nějaký číslo kam volat. Nic nevidim tak snad to bude dobrý. Na tu českou linku nemam jak volat nemužu si dát peníze na skype a z telefonu nejde volat do čech
aha.. co to mas za telefon? Z kelimku?
Zvracet jsem zkoušela moc to nejde ted jsem se aspon za celý den najedla a zkusim to za chvíli
@Anonymní píše:
Aha, ja cetla v pribalovem letaku, ze po predavkovani je nutno vyhledat lekare ![]()
Jako promin, ale chtit si udelat neco sirupem? Nemuzes nam rict konecne pravdu?
@pikola Ne,ale místním telefonem pokud človkě nemá zaplacený tarif nejde volat do zahraničí, aby jim člověk neudělal moc velký dluhy
@Anonymní píše:
Neřekla bych, že tam skončíš zbytečně ![]()
@Anonymní píše:
Zvracet jsem zkoušela moc to nejde ted jsem se aspon za celý den najedla a zkusim to za chvíli
kdy jsi tu lahvičku vyzunkla prosimtebe? jestli má vůbec cenu ještě zvracet?
@Anonymní píše:
Proboha proc to pijes, kdyz za tebou jede pritel s mamou?
no kazdopadne hned rano za psychiatrem. To je ti doufam jasne. Nebo priste aspon nejdrive zabezpec peci o dite.
@pikola Normálně, když mam slabou chvíli vezmu si paralen ten vim kolik můžu, abych nezkolabovala. Přítel všechny prášky drží ode mě a máme tu prášky jenom pro miminko