Předávkování práškem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.11.12 22:33

Bojim se, že skončim na psychiatrii zbytečně, když bych to mohla ustát

• Citovat
  • Upravit
AmyLee

:roll: no, když nechceš radu, nezakládej diskuze :palec:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@Anonymní píše:
Už jsem tady sama a nějak jsem to nezvládla a ve zkratu jsem to vypila. Přítel s mámou jsou už na cestě budou tu do 8 hodin.Mě je divně, ale zatim v pohodě. Na pohotovost nechci jenom mam strach jak moc vážný to je. Hledám na internetu jestli tady nemají nějaký číslo kam volat. Nic nevidim tak snad to bude dobrý. Na tu českou linku nemam jak volat nemužu si dát peníze na skype a z telefonu nejde volat do čech

hlavně že ji zdravá(duševně) s 3 měsíčním miminkem si fakt láboš :zed:

• Citovat
  • Upravit
18223
@Anonymní píše:
Už jsem tady sama a nějak jsem to nezvládla a ve zkratu jsem to vypila. Přítel s mámou jsou už na cestě budou tu do 8 hodin. Mě je divně, ale zatim v pohodě. Na pohotovost nechci jenom mam strach jak moc vážný to je. Hledám na internetu jestli tady nemají nějaký číslo kam volat. Nic nevidim tak snad to bude dobrý. Na tu českou linku nemam jak volat nemužu si dát peníze na skype a z telefonu nejde volat do čech

už jsi zvracela, jak ti poradily holky?? :cert: jestli ne, tak mazej. A napiš lísteček, co jsi udělala, až tě ráno najdou v bezvědomí s mizerným tlakem, ať vědí od čeho a co mají říct záchrance :cert: :roll: to mi hlava nebere :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
11.11.12 22:34
@Anonymní píše:
Bojim se, že skončim na psychiatrii zbytečně, když bych to mohla ustát

no asio neustojíš, si se chtěla zabít nebo co?

• Citovat
  • Upravit
35786
@Anonymní píše:
Už jsem tady sama a nějak jsem to nezvládla a ve zkratu jsem to vypila. Přítel s mámou jsou už na cestě budou tu do 8 hodin. Mě je divně, ale zatim v pohodě. Na pohotovost nechci jenom mam strach jak moc vážný to je. Hledám na internetu jestli tady nemají nějaký číslo kam volat. Nic nevidim tak snad to bude dobrý. Na tu českou linku nemam jak volat nemužu si dát peníze na skype a z telefonu nejde volat do čech

aha.. co to mas za telefon? Z kelimku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Zvracet jsem zkoušela moc to nejde ted jsem se aspon za celý den najedla a zkusim to za chvíli

• Citovat
  • Upravit
686
@Anonymní píše:

Aha, ja cetla v pribalovem letaku, ze po predavkovani je nutno vyhledat lekare :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
11.11.12 22:35

Jako promin, ale chtit si udelat neco sirupem? Nemuzes nam rict konecne pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.12 22:36

@pikola Ne,ale místním telefonem pokud človkě nemá zaplacený tarif nejde volat do zahraničí, aby jim člověk neudělal moc velký dluhy

• Citovat
  • Upravit
22614
@Anonymní píše:
Bojim se, že skončim na psychiatrii zbytečně, když bych to mohla ustát

Neřekla bych, že tam skončíš zbytečně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
@Anonymní píše:
Zvracet jsem zkoušela moc to nejde ted jsem se aspon za celý den najedla a zkusim to za chvíli

kdy jsi tu lahvičku vyzunkla prosimtebe? jestli má vůbec cenu ještě zvracet?

• Citovat
  • Upravit
3400
11.11.12 22:37
@Anonymní píše:

Proboha proc to pijes, kdyz za tebou jede pritel s mamou? 8o no kazdopadne hned rano za psychiatrem. To je ti doufam jasne. Nebo priste aspon nejdrive zabezpec peci o dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@pikola Normálně, když mam slabou chvíli vezmu si paralen ten vim kolik můžu, abych nezkolabovala. Přítel všechny prášky drží ode mě a máme tu prášky jenom pro miminko

• Citovat
  • Upravit
22614
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
@AmyLee píše: :roll: no, když nechceš radu, nezakládej diskuze :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie