Předmanželská smlouva kvůli dluhům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
12.2.15 14:19

@Gina108 No zakladatelce jo, na její majetek, dávky atd. by skočit neměli. Jemu ne, on je bude mít furt. Ale tak na to, co má dělat on, se zakladatelka neptala, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.2.15 14:21
@Luciii25 píše:
@RadkaCh proč by jsme si měli půjčovat?

Protože to zadlužení lidi dělají rádi..

• Citovat
  • Upravit
12.2.15 14:33
@Luciii25 píše:
@MilijonDolarBejby mermomocí sem nenapsala ale :D zas to tak nehroťte.. nebereme se zítra :D prostě mě jen zajímal názory

Jako je to tvuj zivot, ja bych si ho nevzala, kor po svych zkusenostech

@Luciii25 píše:
@RadkaCh proč by jsme si měli půjčovat?

Tak así logicky. Ja se do tebe nenavazim, ale kdyz jsi ty v insolvenci a on neplati dluhy, tak je to logicky. Pokud se nechcete vzit jen na magistrate jen vy dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
12.2.15 14:38

@MilijonDolarBejby normálně vydělává, máme se jako průměrná rodina..na svatbu si šetříme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.2.15 14:39
@RadkaCh píše:
Protože to zadlužení lidi dělají rádi..

Bože… ty taky víš o všech všechno co? neházej všechny zadlužené lidi do jednoho pytle. Tenhle komentář od tebe nebyl úplně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.2.15 14:44
@divine_d píše:
Bože… ty taky víš o všech všechno co? neházej všechny zadlužené lidi do jednoho pytle. Tenhle komentář od tebe nebyl úplně super.

Ale dej pokoj, nevím. To bych se z toho zbláznila. Ale tak zase vím, jak si zadlužený člověk dokáže půjčovat dál a dál. Na auto, na dovolenou, na svatbu, na půjčku. Nehledě na to, že ten druhý o tom ani nic vědět nemusí. A to mluvím z vlastní zkušenosti, takže o tom trochu i vím.

ale jo tak fajn, jestli si na to šetří, tak je to dobře. To jsou šikovný. Mohli ty našetřený peníze teda použít na splácení, ale to mně může bejt buřt :lol:

• Citovat
  • Upravit
5420
12.2.15 14:46
@Luciii25 píše:
@MilijonDolarBejby normálně vydělává, máme se jako průměrná rodina..na svatbu si šetříme

Když má dluhy a ty jsi v insolvenci? Dělá legálně? Já si totiž nedokážu představit mít se jak normální průměrná rodina při insolvenci, dluzích a legální práci. Tobě zůstává minimum na tebe a dítě, tzn. tuším tak 8-9tisíc? Jestli má on exekuce, tak mu zůstává tak kolem 8-10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.2.15 14:54

Promin, ale na jednu stranu píšeš, že jsi v insolvenci a chceš se z toho vyhrabat. A na druhou stanu si chceš vzít a mít dítě s „chlapem“ co má dluhy, ví o nich a neřeší je? Aby se nedivila a neskončila sama s dvama dětma a dluhama na krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.2.15 14:58

@Luciii25 píšeš, že se vdáváš za 3 měsíce, tak to ti na řešení problému už moc času nezbývá.
Určitě sama víš, jak to cítíš, tak se vezměte.
Jsem zvědavá, takže by mě zajímalo - co ti na tvém nastávajícím tak moc imponuje, že se chystáš vstoupit do tak velkého rizika, resp. jistoty, vlastně spíš existenční nejistoty… :think: Děkuju. M.

Moc nerozumím tomu, že lze našetřit na svatbu, ale ne na splátky na umoření dluhu.No každý to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
12.2.15 15:01

@roksy25 já jsem na rodičáku.. a on je živnostník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.2.15 15:02

@Luciii25 A proč teda něco nesplácí, aby jste se mohli vzít?? Živnostník není omezen výší výdělku, tak by to mohl rychleji splatit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
12.2.15 15:03

@roksy25 v tom se nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.2.15 15:10
@RadkaCh píše:
Ale dej pokoj, nevím. To bych se z toho zbláznila. Ale tak zase vím, jak si zadlužený člověk dokáže půjčovat dál a dál. Na auto, na dovolenou, na svatbu, na půjčku. Nehledě na to, že ten druhý o tom ani nic vědět nemusí. A to mluvím z vlastní zkušenosti, takže o tom trochu i vím.ale jo tak fajn, jestli si na to šetří, tak je to dobře. To jsou šikovný. Mohli ty našetřený peníze teda použít na splácení, ale to mně může bejt buřt :lol:

No oni sou dlužníci a dlužníci, a já mám s tímhle díky svému otci, který zkrachoval, hodně bohaté zkušenosti. Bohužel. A ono občas nic jinýho než si půjčit na dluh, nezbývá.
Tak se mě to trochu dotklo.
Nicméně můj táta dluhy řeší a jen na úrocích co zaplatil si už hodně lidí napakovalo kapsu.. takže na to koukám i z jiné stránky. Spíš znám prostě lidi - podnikatele, co x let dávali ostatním lidem práci a nakonec je to stejně potopilo… protože dnešní doba podnikatelům moc nefandí.

Ale ty mluvíš spíš o lidech co si napujčovali na zbytečnosti, které si mohli odpustit (plazmová telka, dovolená) a neumí si na to vydělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.2.15 15:10

@Luciii25 Jak v tom se nevyznám? Tak jestli se chcete vzít, tak by si měla mít šajna o tom, kolik kde dluží, splácí, vydělává a jiné, jinak je to fakt cesta do pekel, tím sladkým ano, je fakt všechno i za tebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.2.15 15:11
@roksy25 píše:
@Luciii25 A proč teda něco nesplácí, aby jste se mohli vzít?? Živnostník není omezen výší výdělku, tak by to mohl rychleji splatit, ne?

Co bys tak myslela? Protože je VYCHCANEJ.

Napůjčoval si, a platit se mu nechce, tak to nějak obchází (asi si nechává platit na ruku a ofiko má příjmy nula), čili prachy má, svatbu a takový věci si plánuje, a věřitelé mají smolíka.

Popravdě, všem takovejm přeju, aby si na ně někdo pořádně došláp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel