Prednison a anopiryn

1088
11.5.18 06:29

prednison a anopiryn

Ahojte, prosím o radu pokud má někdo zkušenosti. Je mi 26 let a s přítelem se snažíme o mimi asi 9měsíců. Lékař mi nejdřív napsal agolutin na dlouhé cykly(40dní) a teď to chce řešit dál v podobě léků na snížení imunity prednison a anopiryn bez jakéhokoliv vyšetření krve. Já nevím, ale docela dlouho jsem se dávala dohromady po dlouholetém opakujícím se zánětu močového měchýře a angín a jsem 2 roky bez antibiotik a je to pro mě zázrak. K dotazu: myslíte, že mi to může nějak hodně ublížit, že bych byla zase nemocná s něčím? :( 10DC mám jít na utz jestli mi rostou vajíčka tak to asi nechám a uvidím potom jak dopadne ten utz. Děkuji za veškeré informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
11.5.18 07:01

@Janičcka92 ono je to tezke…promluv si s doktorem, rekni mu svoje duvody, pozadej o imunologicke vysetreni, vysetreni antifosfolipidoveho syndromu…Myslim si, ze pro tuto lecbu by mel mit nejake podklady, i proto, aby pak vedel jak tehotenstvi udrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.5.18 08:20

Já teda nevím, ale 9 měs není nic co by se muselo hned takhle zásadně řešit. Prednison znám, brala jsem ho léta, bohužel, ale na jiný problém. Ještě bych vyčkala, poradila se jinde, než něco takového bez vážných důvodů brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
11.5.18 08:28

Teda kortikoidy bych nebrala bez vyšetření. Anopiryn je na redeni krve… Opravdu nemas krev vysetrenou? Že by to doktor nasadil jen tak. Navíc po prednisonu se pěkně tloustne :-( měla jsem zatekly obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
11.5.18 08:34

Beru Prednison z jiných důvodu, ale ze začátku jsem byla třikrát na krvi kuli tomu jak reagují jatra a teď chodím pravidelně po třech měsících na krev a kontroly. Nevím kolikatku by ti chtěl dat, já měla na začátku 30 a postupně jsme snižovala, teď beru jen 5. Na testech krve bych trvala i kdybych měla být za histerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.5.18 09:45

Myslím, že lékař to řeší zbytečně brzy, navíc bez potřebných vyšetření. Já tedy oboje brala, ale až v rámci IVF. Mám lékařku, která se specializuje na poruchy plodnosti a ta bez potřebných testů nenapíše ani aspirin.

• Citovat
  • Upravit
1088
11.5.18 10:05

Děkuji moc za reakce a zkušenosti. Já si právě taky říkala, že je to ještě dost brzy na takovéto léky a ještě k tomu když neví pořádně kde je příčina. A ničit si imunitu jen tak pro nic za nic se mi teda rozhodně nechce. Myslela jsem, že přijde teď na řadu právě vyšetření té krve, ale nechtěla jsem dělat chytrou. Zeptám se ho na to asi jak půjdu na ten utz. Jinak ten prednison je pětka a mám ho brát jednou denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí