Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sirikit Vis co je problém? Když vyloučíme komunisty nacionalisty a populisty, nezbyde mi žádná strana ke zvolení. Protože třeba piráti jsou pro mne jen mladí komunisti. Socdemaci jsou jednoduše komunisti, a ODS a spol prekabateni komunisti. A teď babo rad!
@Burj Chalifa píše:
zatím jen toto, ale pro obrázek to stačíhttps://ct24.ceskatelevize.cz/…okut-z-davek
Dik
@inkakřivák píše:
@sirikit Vis co je problém? Když vyloučíme komunisty nacionalisty a populisty, nezbyde mi žádná strana ke zvolení. Protože třeba piráti jsou pro mne jen mladí komunisti. Socdemaci jsou jednoduše komunisti, a ODS a spol prekabateni komunisti. A teď babo rad!
jo, máš pravdu, ale je potřeba jít volit, proti tomu co tady je
Poprvé také nevím, koho, domnívám se, že ODS se po volbách klidně spojí s Ano
Je to smutné, komunisti jsou všude, oni snad nikdy nevymřou, nechápu mladé lidi, které je volí. Neznají historii? Nevadí jím zločiny?
Volby vyhraje Ano, Bureš nebude premiérem, potřebuje se uklidit, aby byl prezidentem, premiér bude Vondráček ![]()
@inkakřivák píše:
Tak zbývá ANO s jistotu vstupu do Sněmovny a nejistota v podobně Trikolóry se pravicovými čitelnými názory. Nebo ve Spolu vykroužkovat nahoru jen lidovce - nejsou moc oblíbení, avšak je to středová strana bez skandálů a rozkrádaček.
@Burj Chalifa píše:
Tak zbývá ANO s jistotu vstupu do Sněmovny a nejistota v podobně Trikolóry se pravicovými čitelnými názory. Nebo ve Spolu vykroužkovat nahoru jen lidovce - nejsou moc oblíbení, avšak je to středová strana bez skandálů a rozkrádaček.
Cože? Jsem si vzpomněl, jak prolhaný Lux luxoval zemědělství a je mi hned na blití.
@Zumpa píše:
Cože? Jsem si vzpomněl, jak prolhaný Lux luxoval zemědělství a je mi hned na blití.
Lux zemřel v r. 1999. Středová strana s lehce konzervativním programem je tu třeba. Osobně velmi zvažuji to hodit Trikoloře a spol.
Nebo to čistě z rozumu a se zaťatými zuby hodit ANO a modlit se, že budou mít tolik hlasů, aby nemuseli žebrat o tichou podporu KSČM a Okamuru. A oni se mohou pro změnu modlit k tomu, aby se po nevítězství Trojkoalice rozštěpila a do vlády šli s ANO Starostové a třeba i ti lidovci. Nová bondovka je proti nadcházejícím volbám těžká nuda ![]()
@Burj Chalifa píše:
Stavební zákon bohužel zakazuje upravit k bydlení nebytové prostory. Jasně, není to ono, ale alespoň něco. Vždy tu budou lidé, co by to uvítali.
Není pravda… Nebytové prostory zrekonstruovat a kolaudovat na bytové není problém… Naopak je to horší, nebo téměř nemožné… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Tak to jsem se dobře zasmál. Čitelná je leda tak orientace na Rusko.
@jkra píše:
Tak si pronajmi, vydelej si na to. rok po škole 3+1? No, tak buď maknes nebo budeš žít tak, na co máš. Tak to funguje celkem napříč populaci. Co naplacas za fnukani dál?
Každý člověk rok, dva po ukončení studia by měl mít malý zámeček, nebo aspoň vilku 12+4, v garáži 3 Maseratti a jachtičku v Chorvatsku… Pokud to tak není, je něco někde špatně…
![]()
@AZ29 píše:
Ja se asi prohnu smichy. Je v cajku jist jednou tydne, neni prece potreba jist desetkrat denne.
A pak se dif, že nemáš barák, když jsi tak rozežraná…
Většině dospělých lidí stačí 3 jídla denně…
![]()
@bse.pedro píše:
Každý člověk rok, dva po ukončení studia by měl mít malý zámeček, nebo aspoň vilku 12+4, v garáži 3 Maseratti a jachtičku v Chorvatsku… Pokud to tak není, je něco někde špatně…![]()
![]()
to víš, všichni mají „nárok“. Mimochodem, zde velmi frekventované slovo…
@sirikit píše:
No, KSČM má zabavování „přebytečných“ bytů a jejich přidělování potřebným ve volebním programu.
Když jsem předvčírem večer v debatě na ČT24 tu zanícenou soudružku chvíli poslouchala, málem mě nesli.![]()
To by byla pecka, kdyby k tomu došlo…
Za socíku existoval zákon, že ti MNV /dnes obecní úřad/ mohl do nevyužitého bytu nasadit nájemníka, ale nikde si to nedovolili, takže třeba u nás x let dvougenerační, patrový domek, kde v jednom bytě 4+1, 200m2 bydleli mí rodiče a patro prázdné…
![]()
@Burj Chalifa ve volební kalkulačce mi vyšla strana bez šancí. Bohužel.
@DanielaD Volit někoho jen proti? To je k nicemu. Bezva, nebude Babiš, a co dál? No bude to sakra těžké.
@g.sandova píše:
Tvl, chraň nás Bůh aby se tohle zase dostalo k moci…
To bude nějaká transformovaná, svobodně demokratizovaná soudružkaa je takových víc, v různých stranách a zemích…
Viz. můj předchozí příspěvek psaný pro @sirikit… ![]()