Předražené nemovitosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33430
1.10.21 18:43

Když nevíte komu, tak co monarchie :) Koruna česká, sami sympatičtí neprofláklí kandidáti.

Za nás čtyři - piráti a starostové. Nechceme ty co byli u lizu 33 let a kam to dospělo. Natoz ty co tam byli 50 let předtím. A chceme tam ty co mají šanci se tam dostat.
Je nám jedno co kdo k tomu má kritického,
až si uplivne, ať laskavě zároveň s flusem předloží jiný rozumný návrh.
Kdybych měla maličkou naději, že se tam ti monarchisti dostanou, tak jim to hodím. Ne kvůli monarchii, ale pro tu novou krev v parlamentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33430
1.10.21 18:44

Babiše je třeba dát pryč. Dokud je tu aspoň jakási demokracie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80030
1.10.21 18:45

@adresa Jo, kdybych měla maličkou naději, tak vím komu. Ale nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21839
1.10.21 18:48

@Liberalissima a ten byt prochlastali nebo jej podědiš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
1.10.21 18:50
@pohledzdruhestrany píše:
Laciné, ale naprosto správné. Je nutný zpřetrhat ty jeho vazby na privatizaci státu, takovej hezkej Musoliniovskej korporátní fašismus, jen není účel, aby to vyhovovalo byznysu globálně, ale jen tomu babišovskýmu.

Tady s Tebou výjimečně nesouhlasím. Když chtějí ke korytu, mají mít co nabídnout a čím přesvědčit,, bez držení,, a ne těžit především z honby na Babiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
1.10.21 18:55

Nechci komouše (KSČM), ekodementy (zelení), komsomolce-ekodementy (piráti), dementy (Volný, ČSSD). A pokud nechci ani Babiše (i když ve srovnání s předchozími je pro mě snesitelnej), tak mi zbývá ODS.

Voby prostě vyhraje ANO, PirStan nebo Spolu. PirStan ani za zlatý prase, ANO moc nechci, takže zbývá Spolu. Hodit to někomu jinému je celkem zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
1.10.21 18:55
@inkakřivák píše:
@Popeladym ono už to tu jednou bylo. Už nevím proti komu, a ty konce byly sakra tristní.

Jo, bylo. Myslím si dokonce, že vícekrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
1.10.21 19:01
@mado píše:
@Liberalissima a ten byt prochlastali nebo jej podědiš ty?

Nezdědím nic, odebrala mě sociálka kvůli týrání a nestýkáme se, vyděděná jsem byla ještě když se soudili s děcákem, aby za mě nemuseli platit výživné (to prohráli) :mrgreen:

Zato teď moje máti zdědí dalšího půl bytu a x set tisíc po mojí babičce, kterou dvacet let neviděla a které poslední, co řekla osobně, bylo „no nečekej, že se o tebe budu starat“, když šla babička o dva roky dříve do důchodu.

S babičkou jsem se z celého rodiny bavila jen já (a nebylo to občas lehké), já jsem za ní jezdila přes celou republiku do nemocnice s košilemi, když dostala rakovinu, a její manžel mi teď obden brečí do telefonu, protože nikoho jiného nemá (není to můj děda, je to otčím mojí matky, a ti dva se spolu nebaví už skoro čtyřicet let).

Takže to jen pro ilustraci, jak to mají mladí univerzálně lehké a jak jsme líní, a jaká jsou generace našich rodičů univerzálně všichni makáči, co si vše skromně vydobyli v potu tváře :mrgreen:

Ne fakt, tyhle generalizace mi vadí, mezi mladšími i staršími jsou stejně pilní/vyčůraní lidi, a mě jen teda jen něco přes třicet, ale třeba lituju dnešní dvacátníky, protože to mají s bydlením fakt nejtěžší ze všech současných generací, zvlášť pokud budou mít nedej bože rodiče jako já - a to si bohužel nikdo nevybírá.

Já děcku rozhodně budu do začátku šetřit, nedopustím, aby na tom bylo jak já při vstupu do života. Dobrý člověk podle mě chce, aby se naše děti měly lépe, než my - vždyť to je v podstatě tradiční konzervativní hodnota prvorepublikového střihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21839
1.10.21 19:04

@Liberalissima tak vidíš, ty jsi výjimka a je moc fajn, že jsi nepřevzala vzorec rodičů a o své děti se staráš s láskou a rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
1.10.21 19:06
@mado píše:
@Liberalissima tak vidíš, ty jsi výjimka a je moc fajn, že jsi nepřevzala vzorec rodičů a o své děti se staráš s láskou a rozumem.

Není to zas taková výjimka, mladých makajících, s rodiči za starou belu, znám hodně, proto mě rozčilují tyhle generalizace „o mladých“ a jak se starší vždy více nadřeli. Může to být pravda, ale stejně tak často nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15822
1.10.21 19:08

@Liberalissima Život si umí hezky zahrávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21839
1.10.21 19:08

@Liberalissima no vidíš, já zase neznám rodiče, co by svým dětem při životním startu nepomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56081
1.10.21 19:21
@Liberalissima píše:
Nezdědím nic, odebrala mě sociálka kvůli týrání a nestýkáme se, vyděděná jsem byla ještě když se soudili s děcákem, aby za mě nemuseli platit výživné (to prohráli) :mrgreen:

Zato teď moje máti zdědí dalšího půl bytu a x set tisíc po mojí babičce, kterou dvacet let neviděla a které poslední, co řekla osobně, bylo „no nečekej, že se o tebe budu starat“, když šla babička o dva roky dříve do důchodu.

S babičkou jsem se z celého rodiny bavila jen já (a nebylo to občas lehké), já jsem za ní jezdila přes celou republiku do nemocnice s košilemi, když dostala rakovinu, a její manžel mi teď obden brečí do telefonu, protože nikoho jiného nemá (není to můj děda, je to otčím mojí matky, a ti dva se spolu nebaví už skoro čtyřicet let).

Takže to jen pro ilustraci, jak to mají mladí univerzálně lehké a jak jsme líní, a jaká jsou generace našich rodičů univerzálně všichni makáči, co si vše skromně vydobyli v potu tváře :mrgreen:

Ne fakt, tyhle generalizace mi vadí, mezi mladšími i staršími jsou stejně pilní/vyčůraní lidi, a mě jen teda jen něco přes třicet, ale třeba lituju dnešní dvacátníky, protože to mají s bydlením fakt nejtěžší ze všech současných generací, zvlášť pokud budou mít nedej bože rodiče jako já - a to si bohužel nikdo nevybírá.

Já děcku rozhodně budu do začátku šetřit, nedopustím, aby na tom bylo jak já při vstupu do života. Dobrý člověk podle mě chce, aby se naše děti měly lépe, než my - vždyť to je v podstatě tradiční konzervativní hodnota prvorepublikového střihu.

No jo, to je extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
1.10.21 19:24
@Popeladym píše:
Tady s Tebou výjimečně nesouhlasím. Když chtějí ke korytu, mají mít co nabídnout a čím přesvědčit,, bez držení,, a ne těžit především z honby na Babiše.

Ale oni nabízí úplně přesně to, co tenhle stát teď nejvíc potřebuje, ukončení a zabránění babisovlady v koalici s SPD a Šlachtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56081
1.10.21 19:26
@Liberalissima píše:
Není to zas taková výjimka, mladých makajících, s rodiči za starou belu, znám hodně, proto mě rozčilují tyhle generalizace „o mladých“ a jak se starší vždy více nadřeli. Může to být pravda, ale stejně tak často nemusí.

Když tohle asi je o té bubline. V mě se dětem spoří, pomáhá, hezké vztahy. Děti toho nezneužívají. Je mi líto, co jsi prožila, ach jo.

Příspěvek upraven 01.10.21 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1