Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@eva valoi píše:
Teď jsem si to pro zajímavost rozklikla, abych tedy nekecala.
1+1 za 14 000
2+kk za 13 500
3+ kk za 18 000
2+kk za 14 000
4+ kk za 23 000
Všechno měsíčně.
Hypotéka je proti nájemnému v naší lokalitě za hubičku..Tak Žumpo, kde že to pronajímáš tu 4+1??
A ty bydlíš kde?
@eva valoi píše:
1+1 za 14 000
2+kk za 13 500
3+ kk za 18 000
2+kk za 14 000
4+ kk za 23 000
Všechno měsíčně.
Hypotéka je proti nájemnému v naší lokalitě za hubičku..Tak Žumpo, kde že to pronajímáš tu 4+1??
Hele, jestli nechceš, tak mi nevěř. Nemám důvod ti lhát. Skenovat smlouvu ti sem fakt nebudu.
Příspěvek upraven 01.10.21 v 20:35
@Zumpa Mluvila jsem o svém příbuzném, který zdědil 4+1 a v naší lokalitě pronajímá pokoj za 8000. Nezkouším na tebe vůbec nic, proboha. Ti dva, co jsou tu na práci, jsou za to ještě rádi, protože nic tak levnýho by tady prostě nesehnali.
@eva valoi píše:
@Zumpa Mluvila jsem o svém příbuzném, který zdědil 4+1 a v naší lokalitě pronajímá pokoj za 8000. Nezkouším na tebe vůbec nic, proboha. Ti dva, co jsou tu na práci, jsou za to ještě rádi, protože nic tak levnýho by tady prostě nesehnali.
Jo, sry, špatně vidím…
@Zumpa píše:
Hele, jestli nechceš, tak mi nevěř. Nemám důvod ti lhát. Skenovat smlouvu ti sem fakt nebudu.Příspěvek upraven 01.10.21 v 20:35
Ale já ti věřím, mně je to vcelku jedno, proč bych ti to měla rozporovat, za kolik ty pronajímáš byt. Jen ti prostě říkám, a to si zase já nemám důvod vymýšlet, že v lokalitě, kde žiju, se ty ceny za pronájem prostě pohybují úplně jinde! A byty jsou tu často obsazeny levnou pracovní silou, pro veliké potěšení českých sousedů.
@eva valoi píše:
Ale já ti věřím, mně je to vcelku jedno, proč bych ti to měla rozporovat, za kolik ty pronajímáš byt. Jen ti prostě říkám, a to si zase já nemám důvod vymýšlet, že v lokalitě, kde žiju, se ty ceny za pronájem prostě pohybují úplně jinde! A byty jsou tu často obsazeny levnou pracovní silou, pro veliké potěšení českých sousedů.
Ok, jasný. Kamarád teď pronajímal za 10 3+1 v Plzni, to mi přijde také srandovní cena.
@eva valoi píše:
1+1 za 14 000
2+kk za 13 500
3+ kk za 18 000
2+kk za 14 000
4+ kk za 23 000
Všechno měsíčně.
v jaké lokalitě prosím?
@eva valoi píše:
Protože logicky o případech jako od Žumpy se nedozvíš
@eva valoi píše:
Jenže tohle jde ruku v ruce asi s nějakou místní fabrikou, něco jako Škoda a Boleslav. A pokud je někde masivní přísun levné pracovní síly, viz ta Boleslav, Česká Lípa, až to ovlivňuje starousedlíky, tak by tohle měl řešit dle mého primárně ten velký zaměstnavatel.
@Prof. Farnsworth píše:
Nechci komouše (KSČM), ekodementy (zelení), komsomolce-ekodementy (piráti), dementy (Volný, ČSSD). A pokud nechci ani Babiše (i když ve srovnání s předchozími je pro mě snesitelnej), tak mi zbývá ODS.Voby prostě vyhraje ANO, PirStan nebo Spolu. PirStan ani za zlatý prase, ANO moc nechci, takže zbývá Spolu. Hodit to někomu jinému je celkem zbytečné.
My vybírali mezi Spolu nebo PiratiStarostove, víc nám vadí ODS než Piráti, takže to dáme jim. Ale ne z přesvědčení, že jsou eňo ňuňo nej.
A ano, hlavní motiv - pryč s Babišem, než bude úplně pozdě.
@pohledzdruhestrany píše:
Jo, ty mladý holky bez znalostí historie, ekonomie a souvislostí mají divný názory…a pak volej Piráty.
Ale ne. U nás má nejmladší 30 a nejstarší 64. Koho budeme volit jsme si navzájem sdělili včera, předtím jsme o tom nediskutovali, každý si k tomu došel sám. Lepší alternativu se šancí dostat se to parlamentu než Stan a Spolu nevíme
.
@adresa píše:
My vybírali mezi Spolu nebo PiratiStarostove, víc nám vadí ODS než Piráti, takže to dáme jim. Ale ne z přesvědčení, že jsou eňo ňuňo nej.
A ano, hlavní motiv - pryč s Babišem, než bude úplně pozdě.
Tak aspom vykrouzkujte STAN. Z piratu mam taky obavu no
@Šarlota4 píše:
Tak aspom vykrouzkujte STAN. Z piratu mam taky obavu no
Přesně to máme v umyslu
@pohledzdruhestrany píše:
No tak já si třeba vzpomínám na Věci veřejné, kolik tam bylo krásných mladých modrookych holek s čerstvou krví…naivní blbky, jedna vedle druhý.Politika bude vždy stejná, protože jí dělají lidi podobných psychologických typů, žádná nová mladá krev nic lepšího nepřinese.
K prvnímu odstavci - na VV si taky dobře pamatuji. Tam nebyl problém v naivních krásných modrookych holkách, tam byl problémem ošklivý předseda, majitel bezpečnostní agentury.
K druhému - ano, ale pak musíme volit staré struktury, nebo nevolit vůbec. Chceme-li volit a ne staré struktury, volíme nové struktury a doufáme v zázrak. Ten se nestane, ale aspoň jsme to zkusili. ![]()
@adresa píše:
K prvnímu odstavci - na VV si taky dobře pamatuji. Tam nebyl problém v naivních krásných modrookych holkách, tam byl problémem ošklivý předseda, majitel bezpečnostní agentury.K druhému - ano, ale pak musíme volit staré struktury, nebo nevolit vůbec. Chceme-li volit a ne staré struktury, volíme nové struktury a doufáme v zázrak. Ten se nestane, ale aspoň jsme to zkusili.
Problém byla blbost těch mladých a naivních, které na sebe upoutaly pozornost a pomohly Bártovi zvítězit právě pod praporem nové mladé krve.