Předražené nemovitosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
1.10.21 20:15

Živení socek a vyžírek všeho druhu mě také nebaví - ostatně mé názory jsou zde již dostatečně známy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56077
1.10.21 20:18
@Prof. Farnsworth píše:
To je teď pindala krá. a Semelová v debatě (a ty čůzy jako Maláčová) přitakávaly, že by měly být progresivní daně a lidé vydělávající víc by měli platit vyšší daně… Tvl cože? Jako že teď ti co vydělávají víc neplatí víc?BTW: když jsme tak u toho, kolik má která rodina aut? Přece je přepych aby jedna rodina neměla žádné a jiná třeba tři. Zdanit, znárodnit, přerozdělit :mrgreen:

Jo, zase obrat, potrestat ty snaživý. Co auta, jak může mít někdo 5 dětí? Jak si to tihle novodobí komunisté představují? Taky by se mohlo hrát na metry na osobu…stačí 40,že jo. odevzdam svůj dům 7 členné rodině, ochotně. Co na tom, že támhle Lojza chlastá, je netahlo. Jeho dcera potřebuje bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
1.10.21 20:18
@eva valoi píše: …
Zkrátka v naší společnosti v tuto chvíli nájemní bydlení přináší nejistotu a je dražší než hypotéka, na kterou ale ne každý dosáhne. …

Ale di ty brepto. Pronajímám 4+1 za srandovních 6tis. Kdyby ten byt chtěli koupit, tak musí složit 250tis a pak budou platit skoro 13tis měsíčně jen hypotéku a k tomu 2tis fond oprav, který je už v tom nájmu. Dodnes jsem měl pocit, že dělám charitu, ale nyní jsem podle tebe spekulant. A máš vlastně pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
1.10.21 20:20
@Burj Chalifa píše: Živení socek a vyžírek všeho druhu mě také nebaví - ostatně mé názory jsou zde již dostatečně známy.

Ano, v dnešní době je těžké být normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.10.21 20:21
@jkra píše:
Jo, zase obrat, potrestat ty snaživý. Co auta, jak může mít někdo 5 dětí? Jak si to tihle novodobí komunisté představují? Taky by se mohlo hrát na metry na osobu…stačí 40,že jo. odevzdam svůj dům 7 členné rodině, ochotně. Co na tom, že támhle Lojza chlastá, je netahlo. Jeho dcera potřebuje bydlet.

Komunisté podporují luzu, sociální demokraté ji uplácejí rovněž. Jak uvádí nejmenovaný předseda strany - máme možnost to ve volbách změnit už za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
1.10.21 20:22

@pohledzdruhestrany Podívej já se tu hádat nechci. My svoji nemovitost máme, nic jsme nezdědili, od nikoho jsme zadarmo nic nedostali.
Přesto chápu, že v dnešní době májí i lidé, kteří pracují, problém si vlastní bydlení sehnat.
Jak jsem psala, bydlím v oblasti, kde je zatím práce, ale jsou tu i dražší nájmy a nemovitosti. Byty jsou tu také dost obsazeny levnou pracovní silou ze zahraničí.
Já se špatně nemám, ale i přesto, že oba pracujeme, tak bychom si při dnešních cenách pravděpodobně vlastní nemovitost pořídit nemohli.
A vadí mi to, že lidé, kteří poctivě pracují, nemají v dnešní době často naději na vlastní bydlení a s tím související jistotu.
Ano, možná bych mohla těm lidem poradit, ať se odstěhují třeba na Mostecko, tam si koupí nemovitost, ale zase přijdou o práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.10.21 20:23
@Zumpa píše:
Ano, v dnešní době je těžké být normální.

Nechápu, proč mé názory v tomto ohledu zde vadí. ;) Ale, jak kdysi spíval mistr Gott - zůstanu svá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
1.10.21 20:25

@Zumpa Můžu se zeptat kde? To mi řekni. Tady nájem ve 2+1 začíná na 14 tisících bez energií. Můj příbuzný zde pronajímá jeden pokoj (nájemníci mohou tedy používat kuchyň a soc. zářízení) za 8 000.

Příspěvek upraven 01.10.21 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21833
1.10.21 20:25

@Burj Chalifa no jo, Kája Gott, dnes je to dva roky, co není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56077
1.10.21 20:26
@eva valoi píše:
@Zumpa Můžu se zeptat kde? To mi řekni. Tady nájem ve 2+1 začíná na 14 tisících bez energií. Můj příbuzný zde pronajímá jeden pokoj za (nájemníci mohou tedy používat kuchyň a soc. zářízení) za 8 000.

Spekulant nenažranej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
1.10.21 20:27

@jkra Tak jistě. Zdědil 4+1, je sám, tak může pokoj pronajímat. A oni jsou rádi za tu cenu, protože tady nic levnějšího prostě nesehnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
1.10.21 20:28
@eva valoi píše:
@Zumpa Můžu se zeptat kde? To mi řekni. Tady nájem ve 2+1 začíná na 14 tisících bez energií. Můj příbuzný zde pronajímá jeden pokoj (nájemníci mohou tedy používat kuchyň a soc. zářízení) za 8 000.

Taková bezvýznamná prdle, nájmy tu jsou také dražší, ale vždy se najde nějaký blbec, který uvítá v nájmu normální lidi za pár korun, než vysírky za dvoj+násobek…

@eva valoi píše:
@jkra Tak jistě. Zdědil 4+1, je sám, tak může pokoj pronajímat. A oni jsou rádi za tu cenu, protože tady nic levnějšího prostě nesehnali.

Depa, normálně jsem si půjčil a zacvakal z poctivě vydělaných peněz, tenkrát byla sazba 4,5%. Sám fakt nejsem, krom toho mi doma běhají 3 děcka. Co ještě na mě zkusíš? :mrgreen: Že jsem vyhrál v loterii? :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.10.21 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
1.10.21 20:29
@eva valoi píše:
@pohledzdruhestrany Podívej já se tu hádat nechci. My svoji nemovitost máme, nic jsme nezdědili, od nikoho jsme zadarmo nic nedostali.
Přesto chápu, že v dnešní době májí i lidé, kteří pracují, problém si vlastní bydlení sehnat.
Jak jsem psala, bydlím v oblasti, kde je zatím práce, ale jsou tu i dražší nájmy a nemovitosti. Byty jsou tu také dost obsazeny levnou pracovní silou ze zahraničí.
Já se špatně nemám, ale i přesto, že oba pracujeme, tak bychom si při dnešních cenách pravděpodobně vlastní nemovitost pořídit nemohli.
A vadí mi to, že lidé, kteří poctivě pracují, nemají v dnešní době často naději na vlastní bydlení a s tím související jistotu.
Ano, možná bych mohla těm lidem poradit, ať se odstěhují třeba na Mostecko, tam si koupí nemovitost, ale zase přijdou o práci..

Na vlastní bydlení není nárok, stejně jako není nárok na drahé auto, které zaručuje při havárii větší šanci na přežití, a život a zdraví je větší hodnota než bydlení. Bydlení v nájmu není žádnej problém. Bydlení v nájmu je úplně standardní věc a naše nájemní právo je v celoevropském kontextu také naprosto standardní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56077
1.10.21 20:31
@eva valoi píše:

Já tomu věřím. Ale žumpa je asi rád, že má slušné nájemníky. Já pronajímám levněji než tvůj příbuzný. Člověk je rád za slušné lidi, jinak bych to nechala prázdný a občas by tam přespal syn, než opustí domov. Nechci stresy, chci jen pomoci vlastním dětem za pár let. Když přituhne, kluk se tam prehlasi a je to. A nikdo nám nic nevezme. A podobně to udělají všichni kolem.

Příspěvek upraven 01.10.21 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
1.10.21 20:32

Teď jsem si to pro zajímavost rozklikla, abych tedy nekecala.
1+1 za 14 000
2+kk za 13 500
3+ kk za 18 000
2+kk za 14 000
4+ kk za 23 000
Všechno měsíčně.
Hypotéka je proti nájemnému v naší lokalitě za hubičku..

Tak Žumpo, kde že to pronajímáš tu 4+1??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí