Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@inkakřivák píše:
@Prof. Farnsworth Tak. Takže koho? Nejít? To můžu hodit Babišovi rovnou. @Zumpa Přesně tak. Prostě není na výběr - komousi, nacci a populisticti primitivové. To je panečku nabídka!
Já zavřu obě oči a hodím to ODS.
@inkakřivák píše:
A moderátor, moderátor to přežil? To muselo být dílo! Semelová!
uváděl Železný, vedl si dobře, komunistka fakt ekl bába, se zasekla v 80.
@Prof. Farnsworth Ja nemůžu. Prostě Fiala. To nejde. Leda bych se sjela na šrot, někdo mě tam odtáhl a vrazil do ruky tu obálku - a stejně by to nešlo. Fiala.
@Prof. Farnsworth Navic to jsou takoví pazgrivci, že se schnou třeba s Martanama.
@inkakřivák píše:
@Prof. Farnsworth Ja nemůžu. Prostě Fiala. To nejde. Leda bych se sjela na šrot, někdo mě tam odtáhl a vrazil do ruky tu obálku - a stejně by to nešlo. Fiala.
Ten půjde po volbách do řitě.
@inkakřivák píše:
@Burj Chalifa ve volební kalkulačce mi vyšla strana bez šancí. Bohužel.
@DanielaD Volit někoho jen proti? To je k nicemu. Bezva, nebude Babiš, a co dál? No bude to sakra těžké.
Je to blbost, volit jen proti, ale nepochybuju, že takových voličů bude mnoho. Já to tak nechci a fakt jsem bezradná.
@Popeladym Přesně. Všichni jen volte nás, splejeme se Babiše. Ok. A dál? Bude ráj na zemi a všichni budem šťastní? Fakt hrozný. Prebiram to dokolečka a nevidím nikoho.
@inkakřivák píše:
@Popeladym Přesně. Všichni jen volte nás, splejeme se Babiše. Ok. A dál? Bude ráj na zemi a všichni budem šťastní? Fakt hrozný. Prebiram to dokolečka a nevidím nikoho.
Ano. Vidím to stejně. Všichni to staví na vlně odporu k Babišovi. To je strašně laciné.
@Prof. Farnsworth píše:
To jsem nedal - koukat na kombinaci Maláčová, Richterová, Pekarová a Semelová je i na mě moc. Jsi fakt drsná holka
Já celý taky ne - pustila jsem si to v půlce, jak tam zrovna jel nezastavitelný Pitomio a myslela jsem si, že to nemůže být horší, když se vložila Semelová a já ztuhla ve štronzu.
![]()
Chvíli trvalo, než se mi obnovily kognitivní funkce a já byla schopna třesoucí se rukou trefit ovladač televize.
![]()
To je taková kráva, to snad není možný.
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já zavřu obě oči a hodím to ODS.
Podobně. SPOLU, no, ale celej víkend do mě nic nebude. ![]()
@Popeladym ono už to tu jednou bylo. Už nevím proti komu, a ty konce byly sakra tristní.
@Popeladym píše:
Ano. Vidím to stejně. Všichni to staví na vlně odporu k Babišovi. To je strašně laciné.
Laciné, ale naprosto správné. Je nutný zpřetrhat ty jeho vazby na privatizaci státu, takovej hezkej Musoliniovskej korporátní fašismus, jen není účel, aby to vyhovovalo byznysu globálně, ale jen tomu babišovskýmu.
@Burj Chalifa píše:
To je správné, ovšem nic lidem nespadne do klína tady a teď. Naši rodiče se také museli vypracovat. Nebylo to jednoduché. A měli děti - nás.
Já si tady malinko rýpnu, že naši po třicítce privatizovali byt 3+1 v Praze za cenu 300k. Pravda, byly menší platy, ale i tak to vycházelo násobně lépe, než poměr dnešních platů a cen.
Navíc moji „milovaní“ rodiče použili peníze, které jsem měla na knížce od babičky, a které z ní dostali podvodem, ale to by by jiný příběh.
Říkám to proto, že ne zdaleka všichni rodičové se automaticky kvůli bydlení nějak strašně nadřeli, a ne každý mladý chce zadarmo byt ![]()
@inkakřivák píše:
Populistický primitiv? Děkuji neberu. Co máš dál? Ale vážně! I když je fakt, že jsem vždycky záviděla třeba Rusům nebo Korejcum ty bitky v parlamentu. Poslanec přeskočil lavici jak Šemík a už to jelo na pěsti. Tak že by?
Ne, vážně tady nic nemám. Jsem pravicově smýšlející člověk. Rád bych volil pravicovou stranu. Tady ale žádná není. Je tu mafiánský spolek, jsou tu různá uskupení, která by ještě dříve složily koalici s obtížemi, v rámci těchto uskupení jsou komunisté či idioti či šmejdi, případně osoby spadající do všech tří kategorií. Pak tu jsou jen čistě komunisté. Pak tu jsou neobolševici Piráti. Pak tu jsou bolševici z ústavu pro mentálně postižené, alias ČSSD. A pak takové obskurní lokální straničky, které nejsou ani k smíchu, ani k pláči. A ještě jsem zapomněl na japonský experiment. Asi projev nejmenšího zoufalství bude hlas pro mišuge Svobodných, Tříbarevky a ještě něčeho. Btw a Fiala? Asi to je dobrý politolog, ale je to prostě slabý politik.