Předražené nemovitosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
6.10.21 14:13
@jkra píše:
V Kralupech se celkem dost orientuju v cenách nemovitosti. nikdo se nechová jako k povlu. Jsi dost přecitlivělá. Pronajmes si na co máš. To je celé. Nikdo ti 3+1 na zlatém podnosu nedá. Mimochodem, já začínala v té garsonce v Kralupech..:).prostě začneš v garsonce.

Ale ona neznačne v garsonce v panelu. Víš jak tam vypadají ROZVODY? (Já teda ne. Normálně?) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55972
6.10.21 14:14
@Bábrdl píše:
Ukrást lze jen to, co lidé mají. Takže i když Maláčová ukrade lidem byty, stejně nemáš jistotu, že zrovna ty dostaneš 3+1 v novostavbě s terasou v Kralupech a nevyjde na tebe ta garsonka v panelu, ty základní potřebo. :lol:

Asi tak. A hlavně co udělají lidé? Prepisi na děti..ono k ukradnuti toho moc nebude… Strašný myšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.10.21 14:15
@jkra píše:
Asi tak. A hlavně co udělají lidé? Prepisi na děti..ono k ukradnuti toho moc nebude… Strašný myšlení.

Zrovna z toho, co lze ukrást nám, jsou dva panelákové byty :lol: Taková smůla… A dvě novostavby, pěkné, ale malé. To bych raději ten panel. Nebo teda jeden ten panel je spíš skelet (60tá léta), ale to asi bude brát za panel, ve kterém se NEDÁ žít.

Příspěvek upraven 06.10.21 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55972
6.10.21 14:16

@Bábrdl vid. Ale naběhla si dobře. :). Mimochodem, jsou tu hezky 2+1,nový, k pronajmutí. Ani to není panel. Jinak se bude stavět u nádraží cca 700 bytu, tak třeba to Maláčová nakrade tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
6.10.21 14:25
@jkra píše:
V Kralupech se celkem dost orientuju v cenách nemovitosti. nikdo se nechová jako k povlu. Jsi dost přecitlivělá. Pronajmes si na co máš. To je celé. Nikdo ti 3+1 na zlatém podnosu nedá. Mimochodem, já začínala v té garsonce v Kralupech..:).

Takže opět žádná přínosná informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55972
6.10.21 14:28
:D
@AZ29 píše:
Takže opět žádná přínosná informace.

Ne, jen je nechceš vidět. Chceš 3+1. Zbytek pomijis. Takže jen hromada keců, jak nic nejde a tohle nechceš. setri, u nádraží budeš mít šanci. Pak se bude stavět v Minicich, byty, v Lobci. Plánuje se masivní výstavba. Na Hostibejku..a vážně by mě zajímalo, kde konkrétně v Kralupech chceš ty prázdný 3+1 vyvlastnit?

Příspěvek upraven 06.10.21 v 14:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115751
6.10.21 14:29
@AZ29 píše:
Tvle, já se ti tady omluvila, že jsem ti ukřivdila. Ale přestávám si to myslet. :lol: 3+1 bych si chtěla PRONAJMOUT! A ne v Práglu na Malý Straně, ale v Kralupech nad Vltavou. Ty neumíš číst?

Ještě jednou: Já si ho můžu pronajmout tak tak dneska, ale za 5 let? Bude stát kolik? Nebo i za rok? Energie budou stát kolik?

Znovu opakuji: Nějak se v životě protlučeme, jestli chceš dát radu, klidně poraď.

Ty tvý ubožárny o tom, jak jsme rozfafňaný, protože si nechcem koupit garsonku v panelu (tvle něco si zjisti, jak fungujou el. rozvody v panelu a podobně - například). Jasně, tys byla přesně v týhle situaci, přesně víš, co maj lidi dělat, a když nechcou, z jakýhokoliv důvodu, tak máš právo se k nim chvat jako k póvlu. Protože tobě se věci v životě podařily. Ale já tě absolutně neznám, takže tě nekritizuju. Žádám tě o to samý.

Co je špatně na el. rozvodech v paneláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
6.10.21 14:30
@Bábrdl píše:
Ukrást lze jen to, co lidé mají. Takže i když Maláčová ukrade lidem byty, stejně nemáš jistotu, že zrovna ty dostaneš 3+1 v novostavbě s terasou v Kralupech a nevyjde na tebe ta garsonka v panelu, ty základní potřebo. :lol:

Kde jsem prosím psala, že chci aby Maláčová někomu něco ukradla? Ty teraso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15775
6.10.21 14:31
@aiwwa píše:

Hliník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115751
6.10.21 14:32
@Zumpa píše:
Hliník?

No a? Nedá se tam bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
6.10.21 14:37
@aiwwa píše:

Kapacitně nestačí ty centrální přípojky. V 50. a 60. letech se dávaly do bytů pojistky na nižší proud. Dneska má řada bytů po rekonstrukci el. v mědi a taky silnější pojistky (jaký se dávají na moderní rozvody, ta měď to zvládne, ale hliník ve sklepě ne - ten se odstěhuje do Humpolce). Ne. Roztaví se, nebo vyhoří chodba. Kolik z vás, co bydlíte v panelu, jste si tohle zjišťovali? Dáte ruku do ohně za technický stav, když si to kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.10.21 14:42
@AZ29 píše:
Kapacitně nestačí ty centrální přípojky. V 50. a 60. letech se dávaly do bytů pojistky na nižší proud. Dneska má řada bytů po rekonstrukci el. v mědi a taky silnější pojistky (jaký se dávají na moderní rozvody, ta měď to zvládne, ale hliník ve sklepě ne - ten se odstěhuje do Humpolce). Ne. Roztaví se, nebo vyhoří chodba. Kolik z vás, co bydlíte v panelu, jste si tohle zjišťovali? Dáte ruku do ohně za technický stav, když si to kupujete?

Njn, každý den takhle vyhoří nějaká chodba v paneláku. Naprosto chápu, že nemůžeš žít v panelu, co se dá dělat. Jasně, že stát musí uspokojit tvou základní potřebu bydlet v prostorné novostavbě s komplet novými rozvody a vším na atraktivím místě. Na to máš prostě nárok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.10.21 14:46
@Bábrdl píše:

To o základní potřebě vlastnicky bydlet jsou argumenty zoufalců. Při tomhle pohledu je větší základní potřeba kvalitní auto za 2 miliony, protože při havárii jde o život a to je větší chráněný zájem než bydlení. Takže každý, kdo má 2 kvalitní auta, tak by je měl předat rodině s jedním nekvalitním, aby se zvýšila jejich šance na přežití v případě havárie :zed:

Takhle to zní jako hovadina, ale přesně to odpovídá logice argumentů o potřebě vlastnicky bydlet a nutnosti státního zásahu, pokud na to někdo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.10.21 14:48
@AZ29 píše:

Tvl, to jsou argumenty, bych zvracel..ale na tvojí neschopnost a rozežranost by se měli složit ti druzí co :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
6.10.21 14:51
@Bábrdl píše:
Ale ona neznačne v garsonce v panelu. Víš jak tam vypadají ROZVODY? (Já teda ne. Normálně?) :lol:

No, pohledem dnešních norem úplně normálně ne, nicméně přesně jak píšeš, žije tam x stovek tisíc lidí a funguje jim to. Jo, pokud tam budeš chtít cpát hyper moderní kuchyň s indukcí, elektrickou troubou, rychlovarkou mikrovlnkou, plus pračku a sušičku a zapneš to všechno najednou, tak je celkem jasné, co se stane, ale jinak nic, kvůli čemu by paninka měla mít nosánek nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí